Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Victorious @ 2008 12 30, 15:56)
Mano atsiliepimai apie šį prausiklį - nors muiliuku kvepia ir dėl to kažkiek skystą muilą primena  g.gif - visgi neplauna neblogai, man odos netraukė, kol kas patenkinta, nors dar neilgai ir naudoju  ax.gif

Man tai labai odyte issausino, nors oda pas mane riebi. Gerai, kad gavau kaip dovana tai bent negaila ismest buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 12 31, 19:12)
Man tai labai odyte issausino, nors oda pas mane riebi. Gerai, kad gavau kaip dovana tai bent negaila ismest buvo ax.gif

Keista - man neišsausino g.gif , bet gal dėl to, kad mažai visai jo naudoju ir iškart nuprausiu veidą, nelaikau, ilgai nemasažuoju.
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2008 12 30, 04:19)
as turiu Lauder pure color crystal gloss blizgesi,tai negaliu juo tept,sintetinis senienu kvapas,bet nuostabi spalva.Galvojau susidraugausiu,ale neiseina  blush2.gif
beje lupu dazai taipogi kvepia

nesenai isigyjau Sumptuous tusa  schmoll.gif nepatiko
pries tai turejau MagnaScopic  schmoll.gif

Begalo patiko serumas Idealist
mikrodermabrazinis pylingas Idealist Micro-D.
ir kremas DayWear Plus

Neblogai maskuoja paakius Ideal Light
Brush-on Illuminator,bet nuotraukose keistai atrodo,sviecia paakiai  lotuliukas.gif  doh.gif

Turiu pure color lupdazi, jau antra, tai man jis pats paciausias, ir spalva wub.gif vanilla truffle .
Dar turejau MagnaScopic tusa, tai visai geras buvo 4u.gif
Atsakyti
mano naujausias atradimas Este Lauder 'Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher' thumbup.gif negaliu atsidziaugti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 12 30, 08:45)
Taip pt naudoju tušą, tai didelio įspūdžio nepadarė, tik tiek kad akių nedirgina, nes turiu labai jautrias akis.

Kokį tušą turėjai?
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 01 08, 20:12)
Kokį tušą turėjai?

Estee Lauder Lash XL smile.gif
Atsakyti
man Idealist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2009 01 03, 15:20)
Turiu pure color lupdazi, jau antra, tai man jis pats paciausias, ir spalva  wub.gif  vanilla truffle .
Dar turejau MagnaScopic tusa, tai visai geras buvo  4u.gif

as ir turiu vanilla truffle, man jis labai wub.gif ir laiko gerai, ir ant lupu labaaai malonus, ir spalva nuostabi good.gif
Atsakyti
norejau paklaust ar galima ta idealist seruma su kitu kremu, su kitos firmos kremu, pvz. hauschkos, naudot?
Atsakyti
Dzoniene as naudoju Idealist ir Clarins kremuka, nezinau ar taip galima ar nelabai, bet neatradau sau tinkancio ir patinkancio Estee Lauder kremuko... schmoll.gif nors ant pakuotes nera nurodyta/patartina naudoti visa serija (serumus, kremus...) , tai gal ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 01 10, 15:21)
norejau paklaust ar galima ta idealist seruma su kitu kremu, su kitos firmos kremu, pvz. hauschkos, naudot?

Zinoma kad galima biggrin.gif Jei kremukas tinka tai serumas tik sustiprins kremo poveiki

As pvz. derinu Estee Lauder Advanced Repair seruma su Kinara kremu ir esu laaabaai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip jums Estee lauder seseliai g.gif . Ar gerai laikosi ? 4u.gif Ar graziai dengiasi ? 4u.gif
Atsakyti