ir gal kas bande ir sita? http://www.esteelaud...T_ID=PROD150076 gal kas yra naudojas tuos abu kremus ir galetu palygint? nezinau koki pasirinkt, turiu truputi problemeliu su spuogais, seip mano oda misri?
ir gal kas bande ir sita? http://www.esteelaud...T_ID=PROD150076
gal kas yra naudojas tuos abu kremus ir galetu palygint? nezinau koki pasirinkt, turiu truputi problemeliu su spuogais, seip mano oda misri?
pritariu Pramones Prospektas tas antrasis kremukas gan riebus ir jei oda linkus i spuogelius gali netikt. Su pirmuoju kremuku neteko susidurt
Misriai ir linkusiai i uzdegimus ir spuogelius odai turetu tikti serumas Idealist, nors geriausia tai butu megineli pabandyt ir ziuret ar tiks ir patiks.
Ant serumo patartina tepti krema, serumas netgi sustiprina kremo poveiki. Nuo rauksliu krema naudoti patariama ne anksciau nei 30-35 metu, krema apsauganti oda nuo senejimo t.y. laisvuju radikalu, aplinkos poveikio, saules spinduliu galima pradeti naudoti nuo 25-27 metu. (tas Brightening kremas ir bus nuo senejimo panasu)
Tas Hydrocomplete kremukas drekinantis tikrai labai fainas, nors man labiau patiko fluidas Hydrocomplete fluidas
Jo lengvesne konsistencija nereikia pirstu kist i krema ir neuzsitersia kremas ir labai maloniai plonai tepasi, greitai isigeria. Manau misriai odai jei dar linkus i spuogelius labai tiktu Idealist serumas + hydrocomplete kremukas ar fluidas, nes serumas sutraukia poras o kremukas drekina
nu aciu uz atsakyma turbut pasirinksiu seruma ir fluida, gal luktelsiu su tuo pries senerjima kremu, nenoriu susigadint odos. o tas fluidas pakankamai drekina, uztenka drekinimo?
nu aciu uz atsakyma
turbut pasirinksiu seruma ir fluida, gal luktelsiu su tuo pries senerjima kremu, nenoriu susigadint odos.
o tas fluidas pakankamai drekina, uztenka drekinimo?
Serumą Idealist ir aš naudoju.Mano oda mišri, tai tikrai jaučiasi, kad poras sutraukia ir veidas neblizga. Taip pt naudoju tušą, tai didelio įspūdžio nepadarė, tik tiek kad akių nedirgina, nes turiu labai jautrias akis.
Mano atsiliepimai apie šį prausiklį - nors muiliuku kvepia ir dėl to kažkiek skystą muilą primena - visgi neplauna neblogai, man odos netraukė, kol kas patenkinta, nors dar neilgai ir naudoju