Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

tai ar jau kas nors isbande si grozi? wub.gif Tik kazin ar nebus ant veiduko blizguciu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 10, 11:29)
tai ar jau kas nors isbande si grozi? wub.gif  Tik kazin ar nebus ant veiduko blizguciu g.gif

Vis neprisiruosiu doh.gif Manau si turetu tokio vientiso svytejimo duos, o kita yra su blizguciu - butent taip is aprasymo eina suprast.
Atsakyti
Va prie sios raso 'shimmer', o prie anos 'illuminating':
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 10, 18:19)
Va prie sios raso 'shimmer', o prie anos 'illuminating':
user posted image

o tai kuo skiriasi shimmer nuo illuminating? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 26, 22:03)
o tai kuo skiriasi shimmer nuo illuminating? blush2.gif

Illuminating - tai toks svytintis, spindintis, bet is vidaus (na toks gaivus veidukas butu), o shimmering, tai blizgantis (t.y. jau matosi nevientisi, o pavieniai blizguciai).
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 10, 11:29)
tai ar jau kas nors isbande si grozi? wub.gif  Tik kazin ar nebus ant veiduko blizguciu g.gif
user posted image

as isbandziau,kai pamaciau pagalvojau waaaau, ji suteikia veidui toki subtilu svytejima, blizguciu nesimato, toks perlamutrinis svytejimas,prisiziurejau uzsienio blog'uose,kad graziai ir kaip seseliai,ir kaip skaistaliukai svelnuciai atrodo,bet kadangi esu baltaode,tai nusprendziau, kad mano veideliui geriau tiktu, koks svelnus bronzatas,nes atrodau skaisciai pabalusi lotuliukas.gif galiu perleisti ,jei kam pagunda yra:ax: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kacera @ 2009 04 07, 20:14)
as isbandziau,kai pamaciau pagalvojau waaaau, ji suteikia veidui toki subtilu svytejima, blizguciu nesimato, toks perlamutrinis svytejimas,prisiziurejau uzsienio blog'uose,kad graziai ir kaip seseliai,ir kaip skaistaliukai svelnuciai atrodo,bet kadangi esu baltaode,tai nusprendziau, kad mano veideliui geriau tiktu, koks svelnus bronzatas,nes atrodau skaisciai pabalusi lotuliukas.gif galiu perleisti ,jei kam pagunda yra:ax:  biggrin.gif

O ant pudros ar bornzato tept nebandet? Turetu graziai atrodyt... O pati as sio dalykelio taip ir neprisiruosiu isbandyt... 4u.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir as savo paskutinius ispudzius apie pora EL priemoniu ax.gif Ismeginau Advanced night repair seruma ir Day wear plus krema. Tiek serumo, tiek kremo tekstura yra puiki, susigeria ypatingai greit, nepalieka riebumo pojucio, o veido oda pasidaro svelni kaip kudikio bigsmile.gif Baigsiu savo meginelius ir, manau, isigysiu dideles bonkutes - mano hiper alergiskai ir jautriai odai retai kas tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 02 24, 00:56)
Man visiskai nelaiko, nors spalvos idealios sad.gif Ir pati be pagrindo tepiau juos, tai uztepi tamsias spalvas, o po kokiu 5min jau viskas isbluke ir vos iziurima spalva  doh.gif Parduotuvej juos konsultante man tepe su tos pacios firmos seseliu pagirndu - rezultatas toks,kad uz valandos grizus namo vel tik vos iziurimas spalvas belikusias radau... sad.gif

Turejau EL seseliu palete, neprisimnsiu kaip vadinos, bet joje seseliai isdelioti juostelemis - sviesi balksva, khaki, ryski melyna ir tamsi ruda spalvos. Net ir ryski melyna spalva po valandos kitos tapdavo vos iziurima, nors visada naudoju seseliu pagrinda. Deja, teko sia palete parduoti.

O va Pure color seseliai laikos idealiai thumbup.gif Juose daug pigmento, dengiasi ryskiai ir siaip yra verti demesio. Kalbu apie tokius:
user posted image

Turiu ryskia oranzine spalva, mielai isigyciau dar ir kokiu kitu spalvu ax.gif

Atsakyti
Turejau si paakiu kremuka, neblogas, isigerdavo greitai, bet kazko ipatingo nepastebejau g.gif gal mano paakiai dar nereikalauja kazko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 04 14, 11:28)
Turejau si paakiu kremuka, neblogas, isigerdavo greitai, bet kazko ipatingo nepastebejau g.gif gal mano paakiai dar nereikalauja kazko biggrin.gif
user posted image

O kaip jo tekstura? Ar irgi lipnokas kaip serumas veidui? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 14, 17:45)
O kaip jo tekstura? Ar irgi lipnokas kaip serumas veidui? rolleyes.gif

Taip, lipnokas is tikruju, bet man tas netrukde smile.gif
Atsakyti
Jauciu pradedu uzsikabinti doh.gif Siandien pirkau pudra Double Wear Light ir tusha Turbolash Air Effect Motion, plius gavau kosmetina pilna visokiausiu meginuku: makiazo valiklis, serumas, kremas, tusas, lupdazis, vnzo visa apsipatenkinus good.gif Pudr aisbandziau jau parduotuvej istepe - smagi, lengva, maskuoja pakankamai, spalva tiko. good.gif
Atsakyti