Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Sunute @ 2013 02 19, 11:16)
čia tęstiniai mokymai?

taip. lapkričio mėnesį vaikščiojau į tokius. Grupė labai patiko. Ir mokymus vedančiosios. Man paskambino iš VTAT ir paprašė, gal galėčiau lankyti. Pasakiau gerai ir lankiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 02 19, 10:23)
taip. lapkričio mėnesį vaikščiojau į tokius. Grupė labai patiko. Ir mokymus vedančiosios. Man paskambino iš VTAT ir paprašė, gal galėčiau lankyti. Pasakiau gerai ir lankiau smile.gif .

įdomu, kaip atsirenka, kam skambinti ?
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 02 19, 13:21)

žinai, maždaug tikriausia pagal sutrikimų pobūdį. Problemų pobūdį, tiesiog pagal tas turimas bylas. Man buvo pykčio valdymas. Kaip tik. Ir visos ten susirinkusios turėjom tokių pat vaikų problemų.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 02 19, 14:23)
žinai, maždaug tikriausia pagal sutrikimų pobūdį. Problemų pobūdį, tiesiog pagal tas turimas bylas. Man buvo pykčio valdymas. Kaip tik. Ir visos ten susirinkusios turėjom tokių pat vaikų problemų.

Logiška. Tikriausiai mano vaikai be problemų, kad neskambina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 02 19, 15:53)
Logiška. Tikriausiai mano vaikai be problemų, kad neskambina  smile.gif

tai tu palauk, bus gal ir tau. Pas tave vis tiek įvaikinimo tarnyba- čia VTAT.
Atsakyti
Merginos, kas ieškojot palapinės kambaryje? biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 02 19, 13:21)

man i el pasta parase, programos plana atsiunte (mes iteviai). Reikejo tik pranesti, ar lankysiu. Labai patiko. Ir irgi lapkriti lankiau kaip ir alfija.
Atsakyti
Karusia, aš...nereali idėja, tik menka problema, stalo tokio neturime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2013 02 20, 09:18)
Karusia, aš...nereali idėja, tik menka problema, stalo tokio neturime biggrin.gif

Rašiau aukščiau smile.gif. Mes vaikystėje tą idėją pilnai išeksplotavom. Kokie foteliai iš pagalvių išeina vidaus interjerui. Tiesa, eksterjeras būdavo paprastesnis - iš visokių užtiesalų. Prakirpom langą. Mama nebuvo sužavėta, bet "pipirų" negavom smile.gif. Jei nėr stalo galima išsiversti ir su 4 kėdėmis, tik stogas ne toks patvarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2013 02 20, 10:02)
man i el pasta parase, programos plana atsiunte (mes iteviai). Reikejo tik pranesti, ar lankysiu. Labai patiko. Ir irgi lapkriti lankiau kaip ir alfija.

Lina ir Rasa vedė?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 02 20, 15:16)
Lina ir Rasa vedė?

Aha. Skirtumas man asmeniskai labai didelis, kai pirma karta lankiau, taip nesinorejau eiti tenai, o dabar kai vaziavau, tai net su noru.
Manau sitie kursai labiau reikalingi, kai vaikas jau yra seimoje, o ne tada, kai tu eini tenai visai zalias. Mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2013 02 20, 16:59)
Aha. Skirtumas man asmeniskai labai didelis, kai pirma karta lankiau, taip nesinorejau eiti tenai, o dabar kai vaziavau, tai net su noru.
Manau sitie kursai labiau reikalingi, kai vaikas jau yra seimoje, o ne tada, kai tu eini tenai visai zalias. Mano nuomone.

reiškia matėmės bigsmile.gif . Man irgi ten labai patiko. Šiandien kaip tik buvo jos pas mane svečiuose. Paplepėjom. Smagu buvo. grupė buvo įdomi. Vaikui esant namie- iš tiesų yra daug naudingiau. Jau turi ką pasakyt- ne kas gal bus, ir ką gal darysi, o kaip yra tą vaiką turint.
Atsakyti