Na mane irgi pasveikino. Gavai piešinukų, atvirukų, saldainių dėžę, paskui ryte pavėpsajom filmus, Karlsoną, Vienas namuose 5. Suvalgėm tortą, šokoladus. Paskui sulaukėm labai mielų ir mylimų svečių

. Labai gerai leidom dieną.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2013 02 14, 18:22)
Gavau sveikinimą iš VIF

kadangi po dviejų mėnesių nemokėjimo (mandagiai patylėjau) gimdytojas`sumokėjo net šimtą lt vietoj 50, tai VIF sumažino išmokas. Garbės žodis

rašysiu po kiekveinų neišmokėtų alimentų. lai užsiknisa darbais.
Ir eisiu į į seimo nario priėmimą
kai aš skaitau apie tas sumažintas išmokas, perskaičiavimus, atskaičiavimus.Vat iš ko turi gyventi ir išlaikyti vaiką? Juk delspinigių tau nemoka už praleistas nesumokėtas dienas, skirtingai nei ten šilumininkai, kokie bankai.
apskritai aš dabar labai laukiu metų pabaigos, man nemokėjo vaiko pinigų, dabar kai jau aš daugiavaikė mama tuos pinigus baigiu išsireikalauti jog mokėtų, man ten visaip grasina, kad va jei bus permoka tai VMI metų pabaigoj lieps grąžinti permoką. Gerai, tegu liepia. Pirmiausia jie man turės įrodyti jog globotinis yra šeimos narys, kad pašalpa tai mano pajamos, ir kad 520 yra kur kas daugiau nei 2500, globotiniui globos namuose skiriamų lėšų, nes jie tuos 52 litus- gauna. Žodžiu irgi esu pasiutus.