Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Karusia @ 2013 02 22, 16:47)
merginos - ar kam pavyko ant palangės užsiauginti salotų? ar reikia sėti tada, kai jau galima balkone (Neįstiklintame?)

na taip, turbūt vienos iš lengviausiai augančių sakyčiau g.gif nors dar žiųrin kokia rūšis

čia pas mane pernai, tokios augo puikiai, sėjau skirtingu laiku, kad vienas nupjovus, būtų kitų.

user posted image

user posted image

user posted image

šiemet ir tokias sėjau, jau po du lapelius turi, aš jų į ,auką nenešiu, ant palangės, kol nusivalgys..

ir dar krapai gerai augo, tik tokie kitaip atrodantys, nei kad lauke g.gif

user posted image

Atsakyti
krapus švariai nuės katė - jai pasėta avižų, bet labiau mėgsta petražoles ir krapus.
O aš nsupirkau garbanotų doh.gif ankstyvųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 02 22, 18:00)
krapus švariai nuės katė - jai pasėta avižų, bet labiau mėgsta petražoles ir krapus.
O aš nsupirkau garbanotų doh.gif  ankstyvųjų biggrin.gif

tai jei ankstyvos tai gerai, viduj galima auginti, o kai jau sušils į balkoną. aš tai sėčiau jau dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 22, 18:43)
as ir apie sita pagalvojau bet sakiau prasysiu kad placiau papasakotumet kaip ta daryt. Cia reikia zalia zole det? Ar kazkokia konkreciai ar bet kokia tinka?

Siandien prisejau dar dvieju rusiu paprikas pomidoru keleta rusiu, dar zemuoges.
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2648
Nu ziuresiu kas cia tokios uzaugs ax.gif

Montera, raminkis lotuliukas.gif , o tai reikės patalpas nuomuotis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 22, 20:10)
Montera, raminkis  lotuliukas.gif , o tai reikės patalpas nuomuotis  lotuliukas.gif  doh.gif

.......noriu visko..... liga progresuoja.... umn.gif umn.gif umn.gif
Reiks eit prasyt kaimynu balkonu issinuomuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zodziu man reik soda pirkt biggrin.gif
Papildyta:
http://www.ebay.co.u...=item1c3018c2cb

gal popcornu pabandom balkone paaugint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 22, 19:25)

gal popcornu pabandom balkone paaugint  lotuliukas.gif

spragintų? biggrin.gif

kažkada, kai kaime auginau braškes pardavimui - darydavom atokaitą - labai labai anksti sėdavom kukurūzų porą eilių ir dengdavom su braškėm agro plėvele - ankstindavome erlių. Daug žaidimo ir reikia daug erdvės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau ir aš į Jūsų būrį įsitraukt wub.gif , pernai šiek tiek pasibandžiau auginti, pirmas blynas gerai susvilo, bet noro nenubaidė toliau auginti. Šįmet atlaisvinom visiškai balkoną, darysim remontą, tai reikia tuo pačiu ir apie savo sodą pagalvoti kas kur kaip bus. Labai susižavėjau vertikaliu darželiu, tik galvoju ar ne per tamsu bus apačioje augantiems. O čia kaip pas Montera stovas, nu labai jis man wub.gif
user posted image
Agurkų neplanavau augintis balkone, bet labai sussigundžiau pabandyti auginti tiesiog maiše, ir dar kai patikslinot, kad savadulkiai yra, abejoniu nebeliko thumbup.gif
user posted image

Panašu i folgą g.gif čia speciali kokia, ką ji duoda?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 02 22, 19:34)

Panašu i folgą  g.gif  čia speciali kokia, ką ji duoda?

a čia draugė atidavė kažkokio tais dovanų pakavimo popieriaus kurio kita pusė tokia blizgi, tai prikabinau, kad šviesos pas mane balkone daugiau būtų, nes pas mane rytinė pusė su šiek tiek pietinių spinduliukų smile.gif Dar ir ant kitos sienos yra, tai balkonas iškart pašviesėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 02 22, 20:34)
Sveikos, norėčiau ir aš į Jūsų būrį įsitraukt  wub.gif , pernai šiek tiek pasibandžiau auginti, pirmas blynas gerai susvilo, bet noro nenubaidė toliau auginti. Šįmet atlaisvinom visiškai balkoną, darysim remontą, tai reikia tuo pačiu ir apie savo sodą pagalvoti kas kur kaip bus. Labai susižavėjau vertikaliu darželiu, tik galvoju ar ne per tamsu bus apačioje augantiems. O čia kaip pas Montera stovas, nu labai jis man  wub.gif
Agurkų neplanavau augintis balkone, bet labai sussigundžiau pabandyti auginti tiesiog maiše, ir dar kai patikslinot, kad savadulkiai yra, abejoniu nebeliko  thumbup.gif

Sveika 4u.gif

Pas mane tai balkonas grotinis kiauras tai galiu ir ant zemes statyt be problemu... nors del to aisku kencia augalai nuo vejo doh.gif

Agurkus as irgi planuoju sodinti i maisus siais metais.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 22, 21:59)
Agurkus as irgi planuoju sodinti i maisus siais metais.

O į kokią žemę sodinsit, specialią agurkams skirtą, ar kokią universalią?
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 02 22, 21:32)
O į kokią žemę sodinsit, specialią agurkams skirtą, ar kokią universalią?

ai man cia zadejo gauti kazkokius misinius su biohumusu kur eksportui skirti specialiai auginimui maisuose, bet jei negautu tai pirksiu paprastus maisus agurku zemes
Atsakyti
[quote=grange,2013 02 22, 18:49]

ir dar krapai gerai augo, tik tokie kitaip atrodantys, nei kad lauke g.gif

bandziau seti krapus, ismeciau, isstypo baisiai, o jusu tai labai grazus thumbup.gif
gal per anksti seti meginau, kada jus sejat?
ir kaip siltai laikyti reikia(as laikiau salciau, kai sudygo)
Atsakyti