Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 22, 20:19)
bandziau seti krapus, ismeciau, isstypo baisiai, o jusu tai labai grazus  thumbup.gif
gal per anksti seti meginau, kada jus sejat?
ir kaip siltai laikyti reikia(as laikiau salciau, kai sudygo)

šitie sėti buvo berots vasario mėn. bet aš gyvenu ne lietuvoje, ir bent jau tuos metus vasarį jau buvo ganėtinai šilta, daug saulutės,tai gal taip dėl to greičiau viskas dygo ir augo gerai.
šiemet žiema užsitęsė ilgiau, saulės dar normaliai nėra, tai gal sėčiau kovo mėn. nors jau daug kas sudygę ir auga gerai.
reiks rytoj gal nupaveiksluot jei bus šviesos
Atsakyti
Idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 02 22, 21:33)
šitie sėti buvo berots vasario mėn. bet aš gyvenu ne lietuvoje, ir bent jau tuos metus vasarį jau buvo ganėtinai šilta, daug saulutės,tai gal taip dėl to greičiau viskas dygo ir augo gerai.
šiemet žiema užsitęsė ilgiau, saulės dar normaliai nėra, tai gal sėčiau kovo mėn. nors jau daug kas sudygę ir auga gerai.
reiks rytoj gal nupaveiksluot jei bus šviesos

tai greiciausia per anksti seklas suberiau, reikes bandyti dar karta po kokios savaites kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 22, 17:43)
as ir apie sita pagalvojau bet sakiau prasysiu kad placiau papasakotumet kaip ta daryt. Cia reikia zalia zole det? Ar kazkokia konkreciai ar bet kokia tinka?

Siandien prisejau dar dvieju rusiu paprikas pomidoru keleta rusiu, dar zemuoges.
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2648
Nu ziuresiu kas cia tokios uzaugs ax.gif

Aš naudoju miesto pievelę unsure.gif pas mus prie namų yra toks a la kompostynas, kur daugiabučio prižiūrėtojas vasarą tą žolę veža ar rudeny lapus, šakas. Kadangi vokiečiai, matyt, su liniuotę matuoja, tai tą veją kas 2 sav pjauna doh.gif tai naktį, kad jau taip durnai neatrodyčiau, su kibiriuku nueinu ir pasirenku blush2.gif kartais pašutinu kibirėly ar padžiovinu saulėj nu ir dedu, atsargiai, kad stiebų nenudegintų. Reik gausiai ir pastoviai dėt, nesbsusivalgo greit ir kiek gyvūnijos ten priviso blink.gif bet augalų negadina, tpfu tpfu tpfu..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2013 02 22, 23:40)
Aš naudoju miesto pievelę  unsure.gif pas mus prie namų yra toks a la kompostynas, kur daugiabučio prižiūrėtojas vasarą tą žolę veža ar rudeny lapus, šakas. Kadangi vokiečiai, matyt, su liniuotę matuoja, tai tą veją kas 2 sav pjauna  doh.gif  tai naktį, kad jau taip durnai neatrodyčiau, su kibiriuku nueinu ir pasirenku  blush2.gif kartais pašutinu kibirėly ar padžiovinu saulėj nu ir dedu, atsargiai, kad stiebų nenudegintų. Reik gausiai ir pastoviai dėt, nesbsusivalgo greit ir kiek gyvūnijos ten priviso  blink.gif bet augalų negadina, tpfu tpfu tpfu..

nu ka lipsiu vasara per balkona ir kai nupjaus vidiniam kiemelyje zole eisiu rinkti lotuliukas.gif pas mane pirmas aukstas kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 23, 00:16)
nu ka lipsiu vasara per balkona ir kai nupjaus vidiniam kiemelyje zole eisiu rinkti  lotuliukas.gif pas mane pirmas aukstas kaip tik biggrin.gif

Na, nepatarciau miesto zole naudot mulciavimui, labai jau neekologiska.
Atsakyti
Vargelis vienok su tais anktyvais sodinimais biggrin.gif Reiktų jau nešt pagrūdint man savo išstypėlius, bet peršalta dar balkone doh.gif Gal šaldytuvan nakčiai įdėt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 22, 23:36)
Na, nepatarciau miesto zole naudot mulciavimui, labai jau neekologiska.

Manau, miesto žolė žolei nelygu mirksiukas.gif juk yra ir žalių rajonų, ir prie parkų. Žinoma, kritiškai pasvert reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip manot iš kokios medžiagos šie suformuoti vazonai, man panašu į veltinį g.gif ?
user posted image
http://digma.lt/inte...ertical-garden/
Atsakyti
Matyta medžiaga tik neįsivaizduoju kaip vadinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 02 23, 21:34)
Kaip manot iš kokios medžiagos šie suformuoti vazonai, man panašu į veltinį  g.gif ?
user posted image
http://digma.lt/inte...ertical-garden/

man tai cia i veltini panasu smile.gif

sitas gan paprastas variantas is europaletes
user posted image

kazkur visa gamybos procesa maciau tai prie antros puses prisaudo agro plevele tada pripila zemiu ir sodini.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 23 vasario 2013 - 21:48
Visai idomiai atrodo smile.gif
Atsakyti