QUOTE(emile_respect @ 2013 03 05, 13:55)
O kur jus dedat visą turtą? Aš bijau pagalvoti kur reiks viską sudėti kai jau reiks išpikuoti, o dar balkono galima sakyt nelabai yra, miniatiūrinis 

Aš tik keletą čilių ir parikyčių vazonuose auginsiu, kiti bus įsodinti į šiiltnamį

Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 03 05, 14:43)
tai va ir vargstam visa kaip
vienam kambaryje stovi prie lango mini siltnamiukas jau pilani uzpildytas ispikiuotais augalais, visa virtuves palange nudeliota...o toliau nezinau kur talpinsiu
Biskuti blogai kad vienintele palange virtuves ir tera kituose kambariuose iki grindu langai tai anais metais ir buvau visas grindis prie lango uzemus daigais 

Pas mane tai ant šviesiausių palangių stelažai kiurkso, kai paaugs daigai bus tokios džiunglės, kad kambariuose bus maža šviesos

Aš va tokias lentynas naudoju stelažams, tik prisipirkau kai buvo akcija tai pigiau:
http://www.e-senukai...na-primo_2.html
Ir Ermitaže labai panašių būna, smagiau jungiasi lentyna su lentyna ir kokybė pasirodė geresnė. Lengva susirinkti net nereikėjo vyro prašyti ir galima transformuoti lengvai į kiek norisi aukštų, aš paprastai iš 1 lentynos pasidarau 3 suoliukų tipo stelažiukus