Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(emile_respect @ 2013 03 05, 13:55)
O kur jus dedat visą turtą? Aš bijau pagalvoti kur reiks viską sudėti kai jau reiks išpikuoti, o dar balkono galima sakyt nelabai yra, miniatiūrinis  doh.gif

Aš tik keletą čilių ir parikyčių vazonuose auginsiu, kiti bus įsodinti į šiiltnamį blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 03 05, 14:43)
tai va ir vargstam visa kaip  lotuliukas.gif  vienam kambaryje stovi prie lango mini siltnamiukas jau pilani uzpildytas ispikiuotais augalais, visa virtuves palange nudeliota...o toliau nezinau kur talpinsiu lotuliukas.gif  Biskuti blogai kad vienintele palange virtuves ir tera kituose kambariuose iki grindu langai tai anais metais ir buvau visas grindis prie lango uzemus daigais doh.gif

Pas mane tai ant šviesiausių palangių stelažai kiurkso, kai paaugs daigai bus tokios džiunglės, kad kambariuose bus maža šviesos doh.gif Taigi jei langai iki žemės galima lentynas gražesnes statyti kokių 5 aukštų, kiek visko tilptų, kaip aš tokių langų norėčiau bigsmile.gif

Aš va tokias lentynas naudoju stelažams, tik prisipirkau kai buvo akcija tai pigiau:

http://www.e-senukai...na-primo_2.html

Ir Ermitaže labai panašių būna, smagiau jungiasi lentyna su lentyna ir kokybė pasirodė geresnė. Lengva susirinkti net nereikėjo vyro prašyti ir galima transformuoti lengvai į kiek norisi aukštų, aš paprastai iš 1 lentynos pasidarau 3 suoliukų tipo stelažiukus ax.gif
Atsakyti
Aš ir mastau kokią lentyna susimeistrauti(tiksliau vaikiną įdarbinti) bet šiandien pagalvojau ar nebus mano pipiriukam per karšta ant palangės kur saulė gerokai spigina? Nenukais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 05, 16:56)
Aš ir mastau kokią lentyna susimeistrauti(tiksliau vaikiną įdarbinti) bet šiandien pagalvojau ar nebus mano pipiriukam per karšta ant palangės kur saulė gerokai spigina? Nenukais?  ax.gif

Nebus nebus, pas mumis irgi pietinė pusė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisiduodu biggrin.gif Užsukom šiandien su mama į ermitažą ir jau stovint prie kasų žiū, braškės ten tolėliau blink.gif Nulėkiau. Braškių daigai! Akimis perbėgau paveiksliukus - uo, vazonėlyje, ant ilgų kotukų barškės gražiai iš vazono krenta pasičiupau ir apsipatenkinus nubėgau į kasą spėt. Dar nuolaida 30 proc. MB jau nužiūrėjo mane kai su maišeliu išsiviepus parėjau. Apsipatenkinus einu ir bac mintis.. o kur man tas braškes dabar reiks dėt blink.gif lotuliukas.gif Dzin, sumastysiu. Vienam maišui braškių jau turiu lotuliukas.gif

Va tokios:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 03 05, 18:01)
Prisiduodu  biggrin.gif  Užsukom šiandien su mama į ermitažą ir jau stovint prie kasų žiū, braškės  ten tolėliau blink.gif Nulėkiau. Braškių daigai! Akimis perbėgau paveiksliukus - uo, vazonėlyje, ant ilgų kotukų barškės gražiai iš vazono krenta pasičiupau ir apsipatenkinus nubėgau į kasą spėt. Dar nuolaida 30 proc. MB jau nužiūrėjo mane kai su maišeliu išsiviepus parėjau. Apsipatenkinus einu ir bac mintis.. o kur man tas braškes dabar reiks dėt  blink.gif  lotuliukas.gif Dzin, sumastysiu. Vienam maišui braškių jau turiu  lotuliukas.gif

Va tokios:

aaaaaaaaa ir as noriu bet sedziu su vaikais namie ir besansu iseit man diena.... nebent ketvirtadieni jau galesiu islyst i zmones ... reiks bandyt ieskot ir pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
Jums gerai, o man iki Ermitažo toli, dėl braškių neapsimoka važiuoti ax.gif . Jei neatsigaus pernykštės, tai užteks žemuogių (nebent savo kaime rasiu daigų pirkti mirksiukas.gif )
Atsakyti
30 proc. nuolaida turėtų iki kovo 12 būt. smile.gif mastaus gal ir man dar nulėkt, na bet gal palauksiu kol žalioj stotelėj bus. Nusipirksiu tų remontatinių smile.gif Oj gražu turėtų būt wub.gif
Atsakyti
Aš aplangiau savo braškytes su vazoniukais žiemojančias šiltnamyje. Keletas jau pumpurus krauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 03 05, 18:01)
Prisiduodu  biggrin.gif  Užsukom šiandien su mama į ermitažą ir jau stovint prie kasų žiū, braškės  ten tolėliau blink.gif Nulėkiau. Braškių daigai! Akimis perbėgau paveiksliukus - uo, vazonėlyje, ant ilgų kotukų barškės gražiai iš vazono krenta pasičiupau ir apsipatenkinus nubėgau į kasą spėt. Dar nuolaida 30 proc. MB jau nužiūrėjo mane kai su maišeliu išsiviepus parėjau. Apsipatenkinus einu ir bac mintis.. o kur man tas braškes dabar reiks dėt  blink.gif  lotuliukas.gif Dzin, sumastysiu. Vienam maišui braškių jau turiu  lotuliukas.gif
prn1/65571_546105625411718_620211657_n.jpg[/img]

Kokia sio stebuklo vidury ziemos kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 05, 19:03)
Kokia sio stebuklo vidury ziemos kaina?  blush2.gif

17.99 be nuolaidos. 10 daigų smile.gif

p.s. pagal kalendoriųi tai jau pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 05 kovo 2013 - 19:13
QUOTE(Amise @ 2013 03 05, 20:12)
17.99 be nuolaidos. 10 daigų smile.gif

p.s. pagal kalendoriųi tai jau pavasaris  biggrin.gif

g.gif visai gera kaina, tik nelabai matau, kokia veisle, kaszin, ar saldzios?
P.S. Nezinau, ka tas kalendorius sau mano, bet mano kailiniai vasaros miego dar nesiruosia eit lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkokios tai "ostara aardbei". Ant pakuotės info tik paveiksliukai dėl sodinimo ir angliškas užrašas, kad nusipirkus iškart pasodint, palaistyt ir patrešt kas porą savaičių. Daugiau nieko biggrin.gif Gūglėj randa, bet ten rods Olandiškai rašo tai irgi nė bum bum doh.gif
Papildyta:
P.s. Geriau negūglinkit kas per braškės..seilė tysta žiūrint į visus tuos braškių paveiksliukus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti