Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2013 03 05, 09:30)

Bet va kriausiniai pomidoriukai nelenda nors tu ka... nu negi visos seklos nedaigios.. nors ju ten ir labai mazai tu seklyciu...

man šiemet antras Aztec'as tik iš trečios sėklytės išdygo doh.gif Bet jau ir tai žiūrėjau, popinau kad drėgnumas dėžutėj didesnis būtų ir šilumos sočiai..Tai šiaip ne taip išsiprašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 03 05, 10:42)
man šiemet antras Aztec'as tik iš trečios sėklytės išdygo  doh.gif Bet jau ir tai žiūrėjau, popinau kad drėgnumas dėžutėj didesnis būtų ir šilumos sočiai..Tai šiaip ne taip išsiprašiau  biggrin.gif

galvoju gal ir man reikia ant slapios vatos pabandyt ar dygsta g.gif aisku neisdygs ka darysi uzteks ko yra ir taip kokios 9 rusis pomidoru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 04, 20:42)
pikiuot manau sudetinga jas bus

Kažkurioj temoj jau rašiau, bet ir čia papasakosiu. Turiu aš tokį pincetą bukais galais skirtą sodinti augalus akvariume, jis apie 30cm ilgio kažkur. Tai štai žinokit su juo yra fantastiškai lengva pikuoti, visus savo daigelius taip pikiavau thumbup.gif Ir lengva netgi labai arti vienas kito suaugusius išskirti, žodžiu tikrai rekomenduoju, aš iš ebay pirkau, gal 10lt kainavo ax.gif

QUOTE(Montera @ 2013 03 05, 10:30)
Bet va kriausiniai pomidoriukai nelenda nors tu ka...

Mano kriaušinukai yellow pearshaped gerai sudygo, nors verta pripažint kad ilgokai kol išlindo g.gif

Užtat pas mane čiliai visai nenori lyst, jau senokai hungarian yellow wax pasėti, o dar neiškišo nei vienas nosytės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 03 05, 13:15)
Kažkurioj temoj jau rašiau, bet ir čia papasakosiu. Turiu aš tokį pincetą bukais galais skirtą sodinti augalus akvariume, jis apie 30cm ilgio kažkur. Tai štai žinokit su juo yra fantastiškai lengva pikuoti, visus savo daigelius taip pikiavau  thumbup.gif Ir lengva netgi labai arti vienas kito suaugusius išskirti, žodžiu tikrai rekomenduoju, aš iš ebay pirkau, gal 10lt kainavo  ax.gif
Mano kriaušinukai yellow pearshaped gerai sudygo, nors verta pripažint kad ilgokai kol išlindo  g.gif

Užtat pas mane čiliai visai nenori lyst, jau senokai hungarian yellow wax pasėti, o dar neiškišo nei vienas nosytės  doh.gif

Jo apie pinceta esu jau is kazko girdejus smile.gif

Nu pas mane ciliai paprikos be problemu praktiskai visi iskyrus vienus, dar kazko oziuojas bet tikiuos kad sudygs.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 05, 09:30)
jolituxxx  jusu ciliukai visi ka pasodinau sudygo ir labai greitai 4u.gif taip kad seklos tikrai daigios  thumbup.gif

Aga pas mane ir dygsta žiūriu neblogai, o prisisėjau su zapaske kaip sakant. Jei viskas sėkmingai bus teks ieškoti šeimininkų daigeliams doh.gif
Atsakyti
Pas mane čiliukai ir visi išdygo, tai dabar 9 turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 05, 12:42)
Pas mane čiliukai ir visi išdygo, tai dabar 9 turiu  thumbup.gif

Aš bijau skaičiuoti kiek iš viso turiu blush2.gif Bus apie 30 tikriausiai, o sakiau šiemet mažiau auginsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 05, 13:45)
Aš bijau skaičiuoti kiek iš viso turiu  blush2.gif Bus apie 30 tikriausiai, o sakiau šiemet mažiau auginsiu doh.gif

tokie pazadai nieko verti... lotuliukas.gif as irgi sakiau mazinsiu siais metais o jauciu kad bus gerokai daugiau. tiek kad pomidoru siemet pasistengiau tik po pora daigu visu sodint... o tai anais metais nezinau kiek isdalinau daigu doh.gif Bet uztai papriku ir ciliu bus miskas...
Atsakyti
O kur jus dedat visą turtą? Aš bijau pagalvoti kur reiks viską sudėti kai jau reiks išpikuoti, o dar balkono galima sakyt nelabai yra, miniatiūrinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 05, 14:55)
O kur jus dedat visą turtą? Aš bijau pagalvoti kur reiks viską sudėti kai jau reiks išpikuoti, o dar balkono galima sakyt nelabai yra, miniatiūrinis  doh.gif

tai va ir vargstam visa kaip lotuliukas.gif vienam kambaryje stovi prie lango mini siltnamiukas jau pilani uzpildytas ispikiuotais augalais, visa virtuves palange nudeliota...o toliau nezinau kur talpinsiu lotuliukas.gif Biskuti blogai kad vienintele palange virtuves ir tera kituose kambariuose iki grindu langai tai anais metais ir buvau visas grindis prie lango uzemus daigais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 05, 11:38)
galvoju gal ir man reikia ant slapios vatos pabandyt ar dygsta g.gif aisku neisdygs ka darysi uzteks ko yra ir taip kokios 9 rusis pomidoru ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(emile_respect @ 2013 03 05, 13:55)
O kur jus dedat visą turtą? Aš bijau pagalvoti kur reiks viską sudėti kai jau reiks išpikuoti, o dar balkono galima sakyt nelabai yra, miniatiūrinis  doh.gif

drinks_cheers.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 05, 15:48)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
drinks_cheers.gif  g.gif

jo jo as ir pati issigandau kai pradejau skaiciuot...

is anu metu Golden nuget, Tumblers, Gartenpearl (kur sumaisyta ir auga dideli pomidorai), is siu Betaliux, Tomato enano, Sweet'n'neat raudoni, Sweet'n'neat geltoni, Tumbler tom red, Tumbler tom tiger, nu ir nedygstancios kriauses ir dar turiu dideliu pomidoru nepasetas seklas...
ciliukai paprikos:
sweet pepper Mohawk raudoni ir geltoni, pimiento de padron, pimiento de piquilo, is anu metu pacios isrinktos seklos raudonu standartiniu ciliuku, Scotch Bonnet Orange Chilli Pepper, paprika california wonder, dar is jolituxxx dvi rusys ciliuku.

ir cia nekalbu kad dar planuose dvi rusys agurku melionas ir arbuzas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau paciai juokas ima lotuliukas.gif vel bus dziungles doh.gif

oi dar braskes zemuoges ir geles umn.gif
Atsakyti