Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(grange @ 2013 03 14, 01:14)
salotas aš praretinu dar prieš retinant į lėkštę, nes kitaip tai išstįpsta išviersta nebūna joms ten vietos...
bet dabar išroviau visas ir persėjau. ištypo išsiguliojo, nebuvo saulės daug, buvo per anksti pasėtos, bet dabar vėl pasnigo, tai nežinau kada ta saulė bus  doh.gif

Kadangi ten pat gyvenam, tai jauciu ir man reikes persodint.. unsure.gif ir pomidorai ne kiek storeja o tysta, ale gi visas seklas susodinau, nezinau kaip cia bus.. is salotu irgi nieko grazaus..

QUOTE(Montera @ 2013 03 14, 14:20)
lotuliukas.gif

Papasakosiu is kitos operos... sedziu dabar rasau zinute ir tik kad pradejo kazkas tokiu kaip elektros garsu ziezerbuot kad vos nuo kedes nenuvirtau... o pasirodo cia konkorezis kuri ispanijoj nusiroviau nuo pusies. Tokie jie man grazus pasirode ir laaabai didziuliai. Ant palanges laikiau ant saulytes ir dabar pradejo jis atsidarinet bet su tokiu geruliu garsu  lotuliukas.gif

uoj geras biggrin.gif ir i augaliuku tema biggrin.gif

O man gal kas gali paaiskinti kada ir kodel reikia viska ispikiuoti? Kad vietos jiem daugiau butu?.. ziuriu i savo augalus kaip ozys i naujus vartus ir nezinau ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 15, 12:37)
O man gal kas gali paaiskinti kada ir kodel reikia viska ispikiuoti? Kad vietos jiem daugiau butu?.. ziuriu i savo augalus kaip ozys i naujus vartus ir nezinau ka daryt biggrin.gif

lotuliukas.gif
prajuokinai dėl to ožio..

padaryk foto, matysim apie ką kalbi.

bet šiaip jo, pikiuoti reikia kad jiems būtų vietos augti, kitaip tįs ir nebus gražūs.
kiišpikiuoji iš kart pasimato geresnis augimas, jei jiems pakankamai vietos indelyje.
o kada tai reikia žiūrėti pagal situaciją, kai jau matai kad pilna, lapeliai vienas su kitu liečias.
salotas aš pradedu retinti kai jau atsiranda nemažai ir du lapeliai matos, nes tada vėliau jos lenkias į šviesą, tįsta ir nieko gero nebebūna.
pomidorus sėjau po vieną tai nėr ką pikiuot, bet kitkas pagal situaciją.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 03 15, 11:03)

Labas. Norėjau paklausti, ar pernai auginote betalux pomidorus? Jei taip, tai kaip sekėsi? Aš šiemet irgi bandysiu juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 15, 15:51)
Labas. Norėjau paklausti, ar pernai auginote betalux pomidorus? Jei taip, tai kaip sekėsi? Aš šiemet irgi bandysiu juos  doh.gif

4u.gif pas mane irgi trys daigai betaliuxu auga. Tik as biskuti del ju jau bijau nes kiek skaiciau pomidoru temoje jie turi dideli polinki i ligas g.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip manot reiktų išpikuoti jau pomidoriukus man? g.gif
user posted image

Atsakyti
Manau, jau laikas pikiuoti ax.gif grazuoliukai tokie thumbup.gif as panasisu ana savaitgali ispikiavau. BETALUX ir as siemet auginsiu
Atsakyti
Oj, reiks ieškoti kur dabar viska sutalpinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 03 15, 16:51)
Manau, jau laikas pikiuoti  ax.gif  grazuoliukai tokie  thumbup.gif  as panasisu ana savaitgali ispikiavau. BETALUX ir as siemet auginsiu

Aš tai pikiuoju, kai jau yra tikri pirmi lapeliai, su tokiais dar kokią dieną palaukčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 15, 19:08)
Aš tai pikiuoju, kai jau yra tikri pirmi lapeliai, su tokiais dar kokią dieną palaukčiau  g.gif

Tai vat kad dabar kai tos saulės nėra, tai jie nelabai ir auga doh.gif Savaitgalį namie nebūsiu tai grįžus žiūrėsiu kaip jiems seksis
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 15, 15:51)
Labas. Norėjau paklausti, ar pernai auginote betalux pomidorus? Jei taip, tai kaip sekėsi? Aš šiemet irgi bandysiu juos  doh.gif

Ne, pernai jų neauginau. Turėjau tik red ir black cherrius, katrie balkone man išsivijoklino kokius 3 metrus doh.gif , vargau, bet derliaus skonis labai patiko. O ligų nebuvo, gal kad 5 aukšte ir įstiklintas balkonas? g.gif .
Šiemet prisipirkau tiek, kiek pernai pasiskaitinėjau čia apie visokias rūšis, aišku apie jų augimą nieko nepamenu...teks rinkti savo patirtį.

O ar derliaus sulauksiu anksčiau, dar neaišku, ką tie augalai sugalvos, nors sąlygas turi - mano balkonas pietinėj pusėj, labai šilta, saulės irgi netrūksta.
Atsakyti
Pasiguosiu verysad.gif mano pomidorai su tikrais lapeliais šiandien nušalo verysad.gif išnešiau ryte į balkoną, kad saulutėj pašiltų ir pamiršau. 5val pasiėmkau nugleibusius, nors +4 šilumos lauke dar buvo... 12 pomidorų veislių susidaiginus buvau...

Et... gal kuri pasufleruosit, kada dabar geriausia pomidorus sėdt, lyg apie kovo 20?
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2013 03 16, 20:44)
Pasiguosiu  verysad.gif mano pomidorai su tikrais lapeliais šiandien nušalo  verysad.gif išnešiau ryte į balkoną, kad saulutėj pašiltų ir pamiršau. 5val pasiėmkau nugleibusius, nors +4 šilumos lauke dar buvo... 12 pomidorų veislių susidaiginus buvau...

Vajėj.. te balionėlį 4u.gif Aš saviškiam dabar dar agroplėvelės du sluoksnius užmetu, kad tikrai šiltai būtų, nes po šaltos nakties balkonas sunkiai šyla. O jau tikrai visai nebeatsigaus?
Atsakyti