Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 03 16, 21:51)
Sveikos  4u.gif

norejau paklausti, ar auginat agurkus balkone?  blush2.gif
Jei taip, tai kada geriau juos pasiseti? Pas mane istiklintas balkonas, ryte sauleta buna iki pietu. Galvoju pora daigeliu gal pabandyt savidulkiu  g.gif
Siaip niekad nieko nesu auginus balkone dar

Pernai turėjau agurkų, tai mano bėda buvo perlaistymas doh.gif Patogiausia pirkti savidulkius. O dėl sėjos net nepamenu.. Pernai pomidorus sėjau rods kovo pabaigoj, o agurkus gal dar kiek vėliau.. Kol orai dabar tokie neaiškūs dar neskubėčiau su jais, juolab kad nemėgsta jie būt persodinėjami smile.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 17, 22:13)
Kiekvienas laisvai renkasi pagal mėnulį, saulę, marsą ar grįžulo ratus sėti  cool.gif .

Geriausia pagal nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
O kaip atsirinkt, savidulkiai agurkai ar ne? g.gif Nusipirkau sėklas, prie aprašymo nėra arba vokiškai tiek nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2013 03 18, 00:12)
O kaip atsirinkt, savidulkiai agurkai ar ne?  g.gif Nusipirkau sėklas, prie aprašymo nėra arba vokiškai tiek nesuprantu  unsure.gif

Parašyta turėtų būt.. Bent jau ant to pakučio kur aš pirkau diiidelėm raidėm parašyta, kad savidulkiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2013 03 18, 00:12)
O kaip atsirinkt, savidulkiai agurkai ar ne?  g.gif Nusipirkau sėklas, prie aprašymo nėra arba vokiškai tiek nesuprantu  unsure.gif

Nėra parašyta, jog partenokarpiniai (savidulkiai)? Tik nežinau kaip vokiškai būtų... Dar galima bandyti pagal aprašymą atgaudyti: jei skirti aukinti tik lauke tai greičiausiai- ne savidulkiai, o jeigu lauke ir šiltnamyje, arba šiltnamyje- tikriausiai savidulkiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 18 kovo 2013 - 00:42

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 17, 22:13)
Vajetau, nei aš sudarinėjau tą kalendorių nei special dienas blogas parinkau  g.gif . Parašiau iš to kalendoriaus. Pernai iš to psl.naudojausi sėjos kalendoriumi ir viskas buvo puiku. Kokie čia dar dvyniai ir liūtai  doh.gif .  Jei nepatinka tai nesinaudokit ir nedrumskit draugiškų pokalbių. Kiekvienas laisvai renkasi pagal mėnulį, saulę, marsą ar grįžulo ratus sėti  cool.gif .

As irgi nesupratau, kas tas dvynys ir liutas.... dvynio zenklas birzeli, liuto rugpjuti biggrin.gif ne vidutiniam protui dar dienas ar valandas zinoti zodiako zenklais smile.gif

As sejau viska vasario 23:) neziurejau nieko, iskyrus, ar as turiu laiko ta daryti, nes kitom dienom neturejau :)sudygo viskas puikiai, be jokiu seklu grudinimu net. Is pokiuku i zeme ir viskas.

Pomidorus sejau po viena i daigyklas, tai jau persodinau i didesnius vazoniukus. Pabus juose, o tada perkelsiu i didesnes jau pastovias talpas. Buciau iskarto i pastovias sodinus, bet zemiu neturejau, o jau labai reikejo persodinti.
Atsakyti
Labas rytas

Jau as nervuojuosi del museliuku.... jau naktim kosmarai kankina visokie baltasparniai ir vorai sapnuojasi doh.gif Ir istikruju nuo zemiu jau museliuku biskuti maciau atsiranda gun_bandana.gif

Nugi nepasiduoda man vieni pomidorai. Raudoni kriausiniai neisdygo ir dabar ant slapios vatos laikau bet irgi jokio gyvybes zenklo verysad.gif dvejas paprikas tai taip isdaiginau ant vatos ir jau zemese islindo.

Pasirodom kaip paaugom smile.gif

pomidoriukai ir keletas ciliuku
user posted image

zemuogytes pagaliau isdygo
user posted image

Bazilikai
user posted image

Paprika california wonder
user posted image
Rukola
user posted image

mano siltnamiukas
user posted image

Svogunu laiskai smile.gif siandien dar didesni cia buvo penktadieni fotkinta smile.gif
user posted image

Pomidorus 4 persodinau i dar didesnius vazonus nes grietines indukuose kazko lapai raitytis pradejo tai dabar lyg atsigauna thumbup.gif

Nu ir labai idomu man del tu levandu dviejuose indukuose bandziau sodinti tai islindo po 4 daigiukus tik nesu garantuota dar ar ten tikrai levandos ar is zemiu kokios balandos lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip ir užsinorėjau tų Monteros svogūnų laiškų. Niam...Kokiuose šaltibarščiuose essen.gif laugh.gif
Atsakyti
pas mus svogūnai nedygsta taip sad.gif nežinau kodėl, jau ne kart bandžiau stovi stovi ilgiausiai ir nieko, ir vandeny, ir žemėj... matyt apipurkšti gal kuo ar ką..

o dėl rukolos, man atrodo reikia ją praretinti, kitaip išsigulės ji, panašų vaizdą aš ir turėjau ir nieko nesigavo \:(
Atsakyti
Atėjau pasirodyti kaip po savaitgalio mano darželis atrodo blush2.gif
Bazilikai (klausymas, gal išpikuoti?)
user posted image

Vienmetė paprika
user posted image

Pomidorai(Išleido tikruosius lapelius, planuoju išpikuoti, tik žemių dar nenusiperku)
user posted image

Žemuogės(Su jom didžiausias vargas, neauga man toks jausmas jos, gal reik dabar išpikuoti, tik kad jos tokios smulkios doh.gif )
user posted image

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 03 18, 13:11)
pas mus svogūnai nedygsta taip sad.gif nežinau kodėl, jau ne kart bandžiau stovi stovi ilgiausiai ir nieko, ir vandeny, ir žemėj... matyt apipurkšti gal kuo ar ką..

o dėl rukolos, man atrodo reikia ją praretinti, kitaip išsigulės ji, panašų vaizdą aš ir turėjau ir nieko nesigavo \:(

as cia perku kur sodinukam skirti svoguneliai. tai be problemu antrus metus auginu labai greit sudygsta.

o rukolos as anais metais irgi taip buvau pasodinus tai normaliai buvo isauge kol amarai neuzpuole gun_bandana.gif

emile_respect as pikiavau kai jau tikri lapukai buvo. Ju saknys ner labai dideles is pradziu tai lengvai atskyriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 18 kovo 2013 - 12:33
Montera, bet ar pas jus buvo taip šalia viens kito sulipę? 4u.gif Nebežinau ka su tom vargšėm žemuogėm bedaryt, gal palaukti dar savaitėlę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 18, 13:35)
Montera, bet ar pas jus buvo taip šalia viens kito sulipę?  4u.gif  Nebežinau ka su tom vargšėm žemuogėm bedaryt, gal palaukti dar savaitėlę  doh.gif

panasiai buvo. nu bet bandysiu gal dar kazkiek praretint. 4u.gif
Atsakyti