Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

QUOTE(rapoja @ 2013 01 19, 18:46)
Nieko labai gražaus nematau ideeli g.gif Nebent kainos gali sugundyti,kad buvo tieeeek,o dabar tik tiek  biggrin.gif user posted image

va va thumbup.gif aš ir bandau save įtikinti kad nežiūrėt kiek buvo o žiūrėt AR REIKIA lotuliukas.gif negaliu sakyt,kad man visad pavyksta doh.gif biggrin.gif Ypač kas liečia mažosios rūbus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 19, 18:49)
Merginos o kaip prisijungiat prie Ideeli g.gif  man neina doh.gif

o esat prisiregistravusi? 4u.gif
Atsakyti
Bet koks azartas tas gaudymas - o Ingai iš viso tik laiškai plaukia jaučiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 17:50)
o esat prisiregistravusi?  4u.gif

Bandziau per facebook neina schmoll.gif

pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 19 sausio 2013 - 17:52
as nusiunciau mazuti viena ideeli uzsakymuka, tikiuosi, pavyks pagauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 01 19, 18:46)
Nieko labai gražaus nematau ideeli g.gif Nebent kainos gali sugundyti,kad buvo tieeeek,o dabar tik tiek 

Idomu kai tas kileris g.gif
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac
kainyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 01 19, 18:51)
Bet koks azartas tas gaudymas - o Ingai iš viso tik laiškai plaukia jaučiu  thumbup.gif

tai va,kad labiau dėl azarto smagūs tie Red sale biggrin.gif išsiunti ir sėdi viską sukryžiavęs,kad ateitų laiškas "nupirkta" smile.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 01 19, 18:51)
Bandziau per facebook neina schmoll.gif

tai tiesiog ten prisiregistruokit wink.gif emailas, slaptažodis ideeli puslapiui ir viskas wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingute, o as jcrew negavau nei priimta, nei nupirkta verysad.gif

Ir gymbo issiunciau, nemaciau, kad vakare pirksi, bet paziuresim kas liks, gal pratrint reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 01 19, 17:49)
Kaip visad Rapoja prajuokinai, smagu thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 17:50)
va va  thumbup.gif  aš ir bandau save įtikinti kad nežiūrėt kiek buvo o žiūrėt AR REIKIA  lotuliukas.gif  negaliu sakyt,kad man visad pavyksta  doh.gif  biggrin.gif  Ypač kas liečia mažosios rūbus  doh.gif

Nu bet rimtai-pamatom kainą prieš ir po-vauuuu/reikia bigsmile.gif ,o iš tikrųjų schmoll.gif blush2.gif biggrin.gif Vien dėl kainos reikia doh.gif
Ta šviesi suknytė su vilna,kašmyru,tai daili smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kodel ideeli neleidzia det i krepseli, nors rodo, kad dydis yra ?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 19, 14:18)
Merginos, gal kuri turite tokius ETIENNE AIGNER ilgaalius, kaip dydziai,ar su 26.6 cm peda (41 d) tiktu 10 dydis? ir ar tiktu plonai blauzdai?
http://www.ideeli.co...st_view/2971334

as kaip tik laukiu tokiu pat, irgi 10 dydzio, tik kitos spalvos, kur bordo .. tai irgi negaliu pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 01 19, 18:53)
Nu bet rimtai-pamatom kainą prieš ir po-vauuuu/reikia bigsmile.gif ,o iš tikrųjų  schmoll.gif  blush2.gif  biggrin.gif Vien dėl kainos reikia  doh.gif
Ta šviesi suknytė su vilna,kašmyru,tai daili  smile.gif

aš iš praeito gaudymo laukiu kokių 4 suknelių doh.gif biggrin.gif tai va kai matysiu kokis mano dydis yra, tai kitą kart gaudysiu ax.gif dabar sąžinė neleidžia biggrin.gif

labai kelnių kokių norėčiau..bet kol kas vis tingiu išsiaiškinti,kaip ten dydžiai matuojasi..ir sijono kokio reiktų ax.gif bet nieko idomaus nematau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 01 19, 18:55)
Merginos, o kodel ideeli neleidzia det i krepseli, nors rodo, kad dydis yra ?

nes pirkt neleidžia wink.gif ale oficialiai niekas dar neprasidėję wink.gif
todėl siunčiam nuorodą, dydį ir spalvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 01 19, 18:55)
as kaip tik laukiu tokiu pat, irgi 10 dydzio, tik kitos spalvos, kur bordo .. tai irgi negaliu pakomentuoti  ax.gif

o uz kokia kaina Jus pirkot ? smile.gif
Atsakyti