Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

QUOTE(mamakubu @ 2013 01 19, 18:32)
Kosmetika tik palaiko ir tai ne visa ir net dideji vardai kosmetikos tik vardas ir viskas rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Tiesiog psichologiskai tik ramiau,kad kazka darai biggrin.gif t.y.tepiesi,ir ramu,tiki,kad jauneji lotuliukas.gif
Atsakyti
jei rašo ON HOLD tai dar yra šansų ,kad atsilaisvins? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 01 19, 19:51)
drinks_cheers.gif Tiesiog psichologiskai tik ramiau,kad kazka darai biggrin.gif t.y.tepiesi,ir ramu,tiki,kad jauneji lotuliukas.gif

Jo tikejimas tikrai labai padeda 4u.gif Del to mes ir perkam, kad tikim, kad pades bigsmile.gif Ar is to Modnique pirkau si karta Vivo per lei kremuka irig is Izraelio kaip supratau. Is vienos forumietes turiu naktini kremuka pabandimui, tai visai nieko, o kvapas koks wub.gif Pakuote irgi grazi rolleyes.gif
P.S. O siaip oda nuo musu vidines busenos priklauso, ypac nuo zarnyno. Jei su jo yra problemu, tepk tu ta oda nors su D&G, ar dar garsiomis firmomis nieko nepades, kol nesurasi kame saknys. Gydom ne oda o priezasti kodel mes taip atrodom, ko truksta musu organizmui. Kai issiaiskinsim ir oda pageres savaime ir jaunai atrodisim. Daugiau pozityvo i gyvenima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 19 sausio 2013 - 19:08
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 18:52)
jei rašo ON HOLD tai dar yra šansų ,kad atsilaisvins?  rolleyes.gif

Mano suknelė jau du kartus buvo atsilaisvinusi. Jau stvėriau telefoną Ingutei skambinti, bet vėl kažkas pagriebė smile.gif
Nuo 19 val jau mes pačios galėsim į krepšį dėti.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 01 19, 20:00)
Mano suknelė jau du kartus buvo atsilaisvinusi. Jau stvėriau telefoną Ingutei skambinti, bet vėl kažkas pagriebė smile.gif
Nuo 19 val jau mes pačios galėsim į krepšį dėti.

aš ir bliuską vieną stebėjau..žiūriu M atsilaisvino , ir tuo metu vaikas nuplėšė pleistrą nuo piršto kur prasipjoviau biggrin.gif ėmė kraujai tekėt, vaikas sultis išpylė biggrin.gif nu viskas prieš mane..vos nusiunčiau Ingai laiškelį,kad laisvi...ir jau gaunu kad nupirkta wub.gif žaibo greičiu Ingutė gaudo wub.gif
einu dar pamedituot prie kitos bliuskos biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums sitas?
http://www.ideeli.co...st_view/2951786

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 01 19, 18:51)
Bet koks azartas tas gaudymas - o Ingai iš viso tik laiškai plaukia jaučiu  thumbup.gif

hihihi.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 19:52)
jei rašo ON HOLD tai dar yra šansų ,kad atsilaisvins?  rolleyes.gif

yra sansu pagauti, 4u.gif
Atsakyti
cia ne as viena.. mudvi pilnai plusam abi smile.gif

turim laisva hale bob xs tuinika
http://www.ideeli.co...st_view/2756570

bebe striuke L
http://www.ideeli.co...st_view/2940530

jei kuri norit duokit zinia, kitu atveju metu is krepsiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 01 19, 20:09)

ar ne per daug masyvi? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 19, 20:13)
cia ne as viena..  mudvi pilnai plusam abi smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 20:14)
ar ne per daug masyvi?  blush2.gif

nu mane tas ir stabdo, kad gali storint doh.gif nereik vadinasi, busiu kaip backa po to irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 01 19, 20:16)
nu mane tas ir stabdo, kad gali storint  doh.gif  nereik vadinasi, busiu kaip backa po to  irnesakyk.gif

reiks sulaukt lengvesnių drinks_cheers.gif

o bus dar vakare koks gaudymas? biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagauta suknute is Ideeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi bus i mada uz tokia kaina hihihi.gif hihihi.gif nors pradine kaina tai nejuokinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 19 sausio 2013 - 19:24