Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

QUOTE(Dideja @ 2013 01 19, 17:55)
Merginos, o kodel ideeli neleidzia det i krepseli, nors rodo, kad dydis yra ?

Reikia rašyti dydį, spalvą ir nuorodą siųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 18:57)

nes pirkt neleidžia wink.gif ale oficialiai niekas dar neprasidėję wink.gif
todėl siunčiam nuorodą, dydį ir spalvą  4u.gif

aciu labai uz paaiskinima, taip ir padariau, nusiunciau nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2013 01 19, 17:52)

Nežinau unsure.gif O man ta kaina kaip tik nepatinka blush2.gif Aš ir avani neperku,nors daug kas džiaugiasi.Gal ten ir nieko ta kosmetika,bet pradinės kainos,tai kosmosas.Kaip kažkuri mergaitė gavo avanio kremukus apsitrynę,pigiai atrodančios pakuotės,jei būtų tikrai brangi/prabangi kosmetika ,tai investuotų ir į pakuotes ax.gif Aš avanio scrubą esu pirkusi,tai pakuotė irgi paprastutė/prastutė.Nesakau ,kad blogi tie kremai,tik pradinės kainos kažkokios nesąmoningos,kad suviliotų pirkėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 19 sausio 2013 - 18:02
QUOTE(rapoja @ 2013 01 19, 19:01)
Nežinau  unsure.gif O man ta kaina kaip tik nepatinka blush2.gif Aš ir avani neperku,nors daug kas džiaugiasi.Gal ten ir nieko ta kosmetika,bet pradinės kainos,tai kosmosas.Kaip kažkuri mergaitė gavo avanio kremukus apsitrynę,pigiai atrodančios pakuotės,jei būtų tikrai brangi/prabangi kosmetika ,tai investuotų ir į pakuotes  ax.gif Aš avanio scrubą esu pirkusi,tai pakuotė irgi paprastutė.Nesakau ,kad blogi tie kremai,tik pradinės kainos kažkokios nesąmoningos,kad suviliotų pirkėjus  biggrin.gif

aš jau rašiau,kad buvau Izraelyje...avani gimtinėj laugh.gif
tai ten tokios kainos ir yra ax.gif t.y. tos kosminės 4u.gif todėl čia pamačius iš kart čiupau biggrin.gif na ateis, žiūrėsim..plaukia kol kas mano gėriai cool.gif
Atsakyti
http://www.ideeli.co...st_view/1775338
TH ziemine striuke M.. uz tokia kaina tai tik imkit greit kam tinka M.. gaila S nera..
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 18:03)
tai ten tokios kainos ir yra  ax.gif  t.y. tos kosminės  4u.gif  todėl čia pamačius iš kart čiupau biggrin.gif na ateis, žiūrėsim..plaukia kol kas mano gėriai  cool.gif

gal reikia dar mirksiukas.gif http://www.amazon.co...-keywords=avani
Atsakyti
Nenusiunčiau šitos, o dabar gailiuosi. Tokia ji man wub.gif
http://www.ideeli.co...rom_quick_buy=1
Jau kaip spirgu ar Ingutei pavyko ką pagauti bigsmile.gif
Vat ideeli sale tuo man ir painka, kad adrenalino truputi duoda biggrin.gif

Ingute, griebk. Atsilaisvino M dydis. Nusiunčiau į paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 19 sausio 2013 - 18:20
QUOTE(rapoja @ 2013 01 19, 20:01)
Nežinau  unsure.gif O man ta kaina kaip tik nepatinka blush2.gif Aš ir avani neperku,nors daug kas džiaugiasi.Gal ten ir nieko ta kosmetika,bet pradinės kainos,tai kosmosas.Kaip kažkuri mergaitė gavo avanio kremukus apsitrynę,pigiai atrodančios pakuotės,jei būtų tikrai brangi/prabangi kosmetika ,tai investuotų ir į pakuotes  ax.gif Aš avanio scrubą esu pirkusi,tai pakuotė irgi paprastutė/prastutė.Nesakau ,kad blogi tie kremai,tik pradinės kainos kažkokios nesąmoningos,kad suviliotų pirkėjus  biggrin.gif

Aš su labai gerom pakuotėm gavau (viena dar ir su rusišku užrašu) biggrin.gif Bet kremai teigiamo įspūdžio nepadarė, nekartočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 01 19, 19:01)
Nežinau  unsure.gif O man ta kaina kaip tik nepatinka blush2.gif

drinks_cheers.gif Saunuole tu musu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
forever renkat?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 01 19, 13:40)
Nekanda. Bet esu rašius, kad labai prastas. Kažkuri mama sakė negali būti nešioja ir geras. Net suabejojau ar  tas pats. Bet atrodo lygiai taip pat, sudėtis 36 viscosė, 34 nylon, 25 merino vilna ir 5 alpaca. Gal ta mamytė galėtų sulyginti sudėti su savo 4u.gif
Maniškis tai labai prastas, praktiškai pinigai šiknon. Dėvėjau gal 4 kartus, visas susivėlė baisiai. Skutau jį jau du kartus, bet vistiek atrodo prastai, ypač ties pažastimis. Ir dar viskas labai limpa prie jo, maniškis juodas, tai iš vis tragedija. Vienžo visas susivėlęs ir nuolat aplipęs doh.gif Nemanau, kad dar jį vilkėsiu verysad.gif
Ir bijau daugiau pirkti megztinių iš factory.

Nu tas pats bet keista sakau nei aplipes,nei skutau vienas dalykas skalbiu ji rankom ir perku spec vilnai priemone antistatika nei jis veliasi nei ka.....rasiau vilna turi savybe traukt viska todel toki drabuzi dar reikia priziuret jie greit elektrinasi todel antistatikas butinas..vilnoniams paltams sakykim irgi bus tas pats jei nebus prieziuros....vilna traukia bes jei su gerom priemonem tikrai normalus tas megztinis....
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 19:03)
tai ten tokios kainos ir yra  ax.gif  t.y. tos kosminės  4u.gif  todėl čia pamačius iš kart čiupau biggrin.gif na ateis, žiūrėsim..plaukia kol kas mano gėriai  cool.gif

Uzsakinejusi Avani as ir ne karta, na jokio stebuklo nepadare. bet ir joks kremas nieko nepadarys jei jau laikas atejas tongue.gif Esu dirbus ir turiu daug plastikos chirurgu pazistamu, tai ju zodziai. Kosmetika tik palaiko ir tai ne visa ir net dideji vardai kosmetikos tik vardas ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti