QUOTE(sotto @ 2013 02 25, 20:05)
laikausi nuostatos, kad geriausia valgyti maistą, išaugintą 500 km spinduliu. Dirvožemis, jame esantys mikroelementai, patenkantys į javus, daržoves, vaisius - labiausiai atitinka organizmo poreikius, nes subalansuota per amžius. ir vežimas trunka trumpiau, galima mažiau apdoroti. Labai domina ekonominė ir organizacinė pusės, gal galite trumpą reziumė ?
Kadangi nesame labai išlepinti, nes nei vaisiai nei daržovės tokio stipraus skonio, koks būna išaugusių saulėtoje žemės dalyje niekada neturėjo ir neturės, man dabartinė šviežia paprika suteikia pakankamai gyvenimo džiaugsmo. O porai dar tikrai pas mus neauga, ir pirkti yra tik atvežtinių. Beje, ką turėjote omenyje?
Nu jau labai idomu, kokiu mikroelementu turi pomidoras, ziema augintas, nokintas siltnamyje ant trasu?

Tai gal geriau sunokintas sauleje, nuskintas ir vietoje ikistas i konservu dezute.
As nelyginu saldytos morkos rudeni su sviezia morka is darzo. As turejau omenyje "svieziu" darzoviu skoni ir kokybe duotuoju metu laiku. Sakot, poras LT neauga... Gal ir neauga, bet Olandijoje auga puikiai, ir dabar ju sezonas. Ko nepasakysi apie pomidorus ar brokolius. Tai ta ir norejau pasakyti.
O ka jus norite suzinote apie pomidoru versla Maroke? Daug rankinio darbo, salyginai nedaug chemijos, jokio importo is Kinijos, palankios gamtos salygos.