QUOTE(Meger @ 2013 04 05, 07:37)
Ziurint i suma normalu, bet i maisto kieki menesiui, vis pagalvoju, ka valgote
QUOTE(Tikrė @ 2013 04 05, 10:53)
Mano nuomone Sophi labai net normaliai valgo

Vienas žmogus, įtariu maisto nedaug išmeta, gamina plius minus kasdien tik kažką paprastesnio ir va rezultatas
Mano akim, aš valgau normaliai: nei labai gerai, nei labai blogai, nei labai daug, nei labai mažai. Tik pusryčius silpnus valgau darbo dienom, o pietums / vakarienei normalios porcijos. Dirbu sėdimą darbą, tai ir tų kalorijų labai daug man nereikia.
Maisto neišmetu visiškai - gaminu max. 2 dienom, produktus perku pagal sąrašą, t. y. tai, ko reikės gaminant, o ne pagal principą
gal to pasiimt, o gal dar ir šito noriu. Kartais tenka išpilt kokį šlakelį pieno, nes jo žalio negeriu, naudoju tik gamint, tai būna, kad lieka ir surūgsta. Jei neužmirštu, įmetu į šaldymo kamerą, paskui išsitraukiu, kai prireikia.
Nesu gurmanė - gaminu paprastus patiekalus iš paprastų produktų. Pietus į darbą nešuosi iš namų, dar simbolinė parama iš kaimo - štai ir visos paslaptys