QUOTE(lututė @ 2013 08 07, 15:26)
prašom papasakot apie šerbetą
kažkada esu darius braškinį : imi raudono saldaus vyno,sumaišai su trintom braškėm,dedi į šaldiklį.Karts nuo karto permaišai,sudedi į stiklines...skanu...
kažkada esu darius braškinį : imi raudono saldaus vyno,sumaišai su trintom braškėm,dedi į šaldiklį.Karts nuo karto permaišai,sudedi į stiklines...skanu...
As dariau arbuzini su migdolais isrenki is arbuzo seklas, sudedi i smulkintuva, suberi riesutus, isspaudi citrina, galima dar metos lapeliu ideti, braskiu ir pan. Tada koki samtuka sulciu reikia nusemti, i jas supilti cukru (pagal skoni) ir pakaitinti. Atsalusia mase sumaisyti su arbuzu tyre. Pagal recepta dedasi dar 3 saukstai degtines, as dariau be alkoholio.
Supili mase i inda ir uzssaldai, kas kazkiek laiko vis reikia pamaisyti su sakute, kad butu serbetas.
Kitas greitas variantas jei turi leduku - susmulkinti kokteiliu plaktuve leda, deti visus ingredientus, isplakti ir serbetas paruostas!
QUOTE(Meger @ 2013 08 07, 15:48)
papasakokit koks kefyras tinkamiausias, kokius priedus paskui dedate (zoleles ir t.t.)
As naudojau gana riebu saltibarsciu kefyra. Gavosi
Dali padarysiu su zolelem, dali su cesnaku