Dydis S/M, tiks ir M dydziui, nes labai tamprus. 6,50
Tarp pazastu 33cm, tempiasi iki 45cm, juosmuo 35cm, tempiasi iki 44cm, klubai 51cm, ilgis 100cm
http://public.fotki....6802151521.html
http://public.fotki....8-08-11-59.html
http://public.fotki....mano/page8.html
SILVIAN HEACG firmos naujas kombinezonas
Man deja mažokas. Mėlynos spalvos jaukų audinuką puošia oranžinės žvaigždutės
Per juosmenuką įverta gumutė kuri stilingai keičia modeliuko formą
Petnešėlės reguliuojasi. Švelnučio audinuko paslaptis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ
Dydis - S. Kaina tik 9 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Modi du S d 176 cm pilkas kombis, uzsidetas tik du kartus,neplautas. Moketa 96 eur, parduodu uz 87 eur,pardavime nebera,realias foto ka domins atsiusiu 

I AŽ

I AŽ

ONLY firmos naujas džinsinis kombinezonas. Man deja mažokas. Madingas modeliukas
Rūbelis šonuose turi kišenukus - stilinga bei patogu
Į juosmenuką įvertos gumutės kurios madingai keičia modeliuko formą
Prie kakliuko esančios juostelės susiriša į dailų bantuką
Apačia stilingai atlenkta
Ilgis - 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 8 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Modi du nerealus S 176 cm pilkas tik du kart uzsidetas kombis,neplautas net.Su dideliu jaukiu kapisonu. Minkstas ir labai smagus !!! Su pirstuku.kaina 87 eur

Į AŽ

Į AŽ

Parduodu kelis sykius užsidėtą STEFANEL itališką kombį dyd. M . Atitinka dydį. Išvalytas cheminėje valykloje. Labai jo norėjau buvo likęs tik M dyd. Man nešiojančiai S dyd. vis dėlto didelis.
Todėl tenka parduoti. Sudėtis labai gera: 70 proc. lamos vilna, 30 proc. polyesterio.Spalva - steel grey.( pilka)
Plonas,minkštas, lengvas, šiltas. Pečių srityje yra dekoruota natūralia oda.
Patogus devėjimui ir užsidėjimui: eina užtrauktukas, nieko nereikia segioti
. Reali kaina romperio 281 dol. KAINA 105 EUR.

siunčiu

siunčiu

OLD NAVY -NAUJAS, su etiketėmis iš mašeliais.
JUMPSUIT, S dydis, 98 proc. medvilnė, 2 proc. elastasnas. Minkštas ir mielas.

35 Eur
KAUNAS
JUMPSUIT, S dydis, 98 proc. medvilnė, 2 proc. elastasnas. Minkštas ir mielas.

35 Eur
KAUNAS
OLD NAVY -NAUJAS, su etiketėmis ir maišeliu.
JUMPSUIT, S dydis, 100 proc. medvilnė. Minkštas, lengvas ir mielas.
Per krūtinę - apie 50 cm [ten išplatėja jau], ties guma [juosmeniu; tempiasi, be abejo]] apie 37,5 - 38 cm. Ties klubais ir klešne nežinau, nes toks modelis su padribusiu užpakaliu.
Man, su apie 86-87 cm krūtine, juosmeniu 75/ 76 cm, klubais 99 cm [

100 proc. medvilnė.

Tik35 Eur
---
REALIOS FOTO ANT MODELIO

KAUNAS
parduodu nauja tik ka gauta Kombinezona raso dydi L bet mazintas atitinka manau 36-38

Kombinezonas, S apsimautas 2k. Kombinzonas labai silti su vilna viduje, tinkantys visiems gyvenimo atvejams lauke. Dirbti lauke, slidineti, pasivaikscioti miske, prie juros, jodineti, zvejoti, kasti sniega..... Dydis S Ilgis 151cm, peciai 54cm, rankove nuo peties 62cm, nuo pazasties 52cm, ilgis nuo klyno 74cm, per krutine 57*2cm, liemuo 50*2cm Jis nera blizgus, cia fotiko blykste keistai apsviete