Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai - jumpsuits

[quote=inga_,2016 03 20, 18:12]
Parduodu vieną sykį užsidėtą pavalgyti vakarienės JUICY COUTURE šilkinį kombinezoną. dyd. M atitinka dydį . Sudėtis: šilkas 100 proc. Gaila man per didelis, reiktų siaurinti, suabejojau, kad šilkas, pasiėmiau vienu dydžiu didesnį, vis dėlto reikėjo imti savo dydį man S verysad.gif verysad.gif Tai jei iki vasaros pradžios neparduosiu nešiu siaurinti. Su kišenėmis wub.gif thumbup.gif Nugaroje v-formos iškirptė. Juosmuo reguliuojasi su dirželiu. Reali kaina 298 dol. pirkta su didele nuolaida 89,40 Kaina 99 eur.

Gal turit nuoroda to grozio wub.gif
Man L reiktu tokio.
Atsakyti
Parduodu naują , vasarinį kombinezoniuką .Užsegamas užtrauktuku, ties liemeniu guma

Dydis M, kaina 5 eur

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prasom i AZ
4u.gif

Naujas plono džinso "Oldnavy" kombinezonas
Dydis S
Sudėtis : 100% medvilnė
Kaina : 32 Eur
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Įspūdingai atrodantis Halston Heritage kombinzonas. Dydis 2- atitinka kažkur xs, gal ir s tiktų. 115 eur su siuntimu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Parduodu vieną sykį užsidėtą pavalgyti vakarienės JUICY COUTURE šilkinį kombinezoną. dyd. M atitinka dydį . Sudėtis: šilkas 100 proc. Gaila man per didelis, reiktų siaurinti, suabejojau, kad šilkas, pasiėmiau vienu dydžiu didesnį, vis dėlto reikėjo imti savo dydį man S verysad.gif verysad.gif Tai jei iki vasaros pradžios neparduosiu nešiu siaurinti. Su kišenėmis wub.gif thumbup.gif Nugaroje v-formos iškirptė. Juosmuo reguliuojasi su dirželiu. Reali kaina 298 dol. pirkta su didele nuolaida 89,40 Kaina 99 95 eur.

user posted image
user posted image
user posted image
siunčiu
Atsakyti
Visiskai naujas FreePeople jumpsuitas . Prigesintos raudonos spalvos. Nerealiai mielas kunui. Dydis S. Didintas. Jis labiau didesniam S,arba puikiai sueis ir tom,kurios megsta laisvesnius rubelius (jis neturi buti aptemptas). Galima derinti ir prie lygiapadziu masyvesniu bei priderinti odini dirziuka. Kaina mazesne negu man isejo 60eu.
user posted image
Atsakyti
Naujas , labai fainas VERO MODA kombinezonas vasarai wub.gif kokybiškas , nesiglamžantis audinys thumbup.gif fainas modelis , gražus spalvų derinys :superdydis M , kaina 20 eurų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Naujas , nuostabus VERO MODA kombinezonas wub.gif nuostabi spalvytė , elegantiškas modelis , tiks ir pasipuošti ir kasdienai thumbup.gif dydis M , kaina 22 eurai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Naujas Bodyc harem jumpsuit'as. Dydis S. Be dirželio. 15eur 7eur
user posted image

Atsakyti
Promod naujas kombinezonas. Man mažokas. Stilingas modeliukas wub.gif Priekis padailintas užtrauktuku wub.gif Stilingas nugarytės petnešėlių sukirpimas wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 43 cm. (MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE). Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - 12. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
miss miss firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Stilingos splavytės modeliukas wub.gif Viršus dvigubo audinuko mirksiukas.gif Į viršų įverta gumutė. Lengvutis švelnus audinukas: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Dydis - M/L. Kaina tik 18 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nerialiai gražus, naujas. Nepataikiau su dydžiu. Krūtinei iki 124 cm, klubam iki 118 cm. XL. 40 eur
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Denim Co naujas džinsinis kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Daili spalvytė wub.gif Stilingas modeliukas wub.gif Petnešėlės reguliuojasi mirksiukas.gif Per krūtinę apie 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Ilgis matuojant nuo pažastuko žemyn - 55 cm. Petnešėlės ilgis - 42 cm. Dydis - 8/36, BET PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 9 €.

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti