Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai - jumpsuits

Kaunas, siunčiu, per AŽ

Kombinezonas Erika Blues. Niekad nedėvėtas, nors seniai pirktas; šviesaus džinso vientisas be rankovių. Laisvo silueto, liemuo – su guma, reiktų įsiverti diržą. Šonuose įleistos kišenės. Šortų apačia platoka...
Dydis – rašo S, bet M. Reikia ūgio virš 170 cm.

Išmatavimai:
Nugaros ilgis nuo kaklo iki klyno – apie 85 cm.
Pažastų plotis – 49 cm.
Klubai – apie 55 cm.
Kaina – 1,5 Eur

user posted image
Atsakyti

Boohoo kombinezonas 12 dydis, lengvos sifonines medziagos su pamusaliuku, kelis kartus uzsidetas, be defektu, 14 euru 4u.gif

user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
Labai geros būklės, be defektų silkinis kombinezonas iš Victoria's Secret. Etiketė prakirpta. Dydis 2, tinka Xs-S nešiojančioms. Tarp pažastų maždaug 42cm, klubai maždaug 48cm. Ilgis nuo peties apie 130cm. Tiks ne aukštai merginai, manau, kad iki 165cm geriausia. Krutinei iki 90cm, o klubai gali būti tikrai platūs, mano 94cm, puikiai tinka. Kombinezonas paaukština, lieknina, tikrai labai gražiai žiūrisi. Medžiaga labai kokybiška. Tik 20€!
Atsakyti
Sveiki noreciau paklausti kokioje parduotuveja galima balta kombinzona
isigyti? smile.gif
Atsakyti
Parduodu vieną sykį užsidėtą pavalgyti vakarienės JUICY COUTURE šilkinį kombinezoną. dyd. M atitinka dydį . Sudėtis: šilkas 100 proc. Gaila man per didelis, reiktų siaurinti, suabejojau, kad šilkas, pasiėmiau vienu dydžiu didesnį, vis dėlto reikėjo imti savo dydį man S verysad.gif verysad.gif Tai jei iki vasaros pradžios neparduosiu nešiu siaurinti. Su kišenėmis wub.gif thumbup.gif Nugaroje v-formos iškirptė. Juosmuo reguliuojasi su dirželiu. Reali kaina 298 dol. pirkta su didele nuolaida 89,40 Kaina 99 eur.

user posted image
user posted image
user posted image
siunčiu
Atsakyti
Naujas Bodyc harem jumpsuit'as. Dydis S. Be dirželio. 15eur 10eur
user posted image
Atsakyti
Parduodu su etiketėm naują stilingą, gražuolį RALPH LAUREN romperį dyd. xs atitinka. Minkšta, kokybiškas, patogus, toks ir realybėje gražus , kas nusipirks šį kombį bus labai patenkintas geru pirkiniu wub.gif man mažas nešiojančiai S . Pirktas su didele nuolaida. Kaina 79 eur.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
siunčiu 4u.gif
Atsakyti
MOHITO naujas kombinezonas-jumpsuitas. 34-36 dydis. Tamprios medziagytes.Parduotuves kaina 39.99 eur. Noreciau 17 eur.
user posted image
user posted image
Nugara.
user posted image
Atsakyti
Deriuosi, siūlykite kainytę kombiui, nes vis vien man mažas, ne savo dydį paėmiau verysad.gif gaila sandėliuoti, sunkiai pagaunamas buvo už tokią kainytę, tinkamas visiems metų laikams, nėra stora medžiaga, plona, tampri, minkštutė medvilnė thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Parduodu su etiketėm naują stilingą, gražuolį RALPH LAUREN romperį dyd. xs atitinka. Minkšta, kokybiškas, patogus, toks ir realybėje gražus. Jo reali kaina 298 dol.. Deriuosi, vis vien man mažas nešiojančiai S dyd verysad.gif ax.gif Kaina 79 76 eur.

ralph lauren romperis
user posted image
siunčiu 4u.gif
Atsakyti
SAVAITGALIO KAINA IŠPARDAVIMAS, kas įsigys už tokią kainytę bus tikrai patenkinta pirkiniu, gaila, kad paėmiau ne savo dydį, nes neliko mano S dyd. rizikavau xs verysad.gif verysad.gif bet deja jis atitinka savo xs dydį.. ax.gif TIK 69 EURAI.

Parduodu su etiketėm naują stilingą, gražuolį RALPH LAUREN romperį dyd. xs atitinka. Minkšta, kokybiškas, patogus, toks ir realybėje gražus. Jo reali kaina 298 dol.. Kaina 79 76 75 69 eur.

ralph lauren romperis

user posted image
siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Įspūdingai atrodantis Halston Heritage kombinzonas. Dydis 2- atitinka kažkur xs, gal ir s tiktų. 115 eur su siuntimu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
tally weijl firmos naujas kombinezonas. Viduje yra pamušaliukas - įšorėje gepiuras wub.gif ŽAVU wub.gif VASARIŠKA wub.gif Priekis viršuje padailintas dviejų sluoksnių karbatkėlėmis wub.gif Apačioje yra du kišenukai. STILINGA BEI LABAI PATOGU wub.gif mirksiukas.gif Viršuje įverta gumutė puikiai laiko modeliuką. Ilgis matuojant nuo pažastuko žemyn - 60 cm. Ilgis nuo krūtinės iki juosmenuko - 40 cm. Per klubiukus - 60 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 30 cm. Nugarytėje - 40 cm. Dydis - L, BET TOKIO TIPO MODELIUKAS PUIKIA TIKS IR M DYDŽIUI mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti