Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(June24 @ 2014 11 01, 11:14)
Nelabai kas matosi, bet temos pagyvinimui  mirksiukas.gif  I stebuklingus derinius nepretenduoju, tiesiog parodau sijona ir megztini  smile.gif

ziurisi viskas gerai smile.gif , vat dabar galvoju ,kad man reik dar tokiu trumpu batu doh.gif , nors kai gausiu sijona ausiuosi ilgaulius aukstakulnius, gal tiks ir nebereiks, nes nera galo viskam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 10 31, 22:39)
Papasakosiu apie kai kuriuos gautus rubus, gal kam pravers.

smagu kad nepatingejot tiek rubeliu pakomentuot , gal ir kitos merginos prisijungs ...bus visoms naudinga ,maziau apsigausim del dydziu mirksiukas.gif

prisiduodu ir as,
atsiemiau tokia
http://www.anntaylor...plum-top/339630
tikras geeeeris .... atrodo labai labai wub.gif gerai tempiasi
su 96-97 krutine M idealiai ...

ir dar viena ,kur daug kas pirko , emiau 10 dydi ..
http://www.anntaylor...ar-shirt/353654
labai grazi ,kiek tempias medziaga , akinamai balta ...
tik atrodo butu geriau man petite 10 arba regular 8 bandyt reikejo ,
nes kiek dydoki peciai ir ilgokos rankoves (ugis mano apie 169 cm)... tai mastau gal parduot ir pirkt 8 ar apsikeist kas nores kas mazka nupirko biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 11 01, 16:32)

Grazios. Baltus marskinukus tai dejau i krepsi, tai meciau, kol nusiunciau nebesusirinko free shipui doh.gif Dabar ziuriu ir dydziu nebelike.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 11 01, 18:05)
Grazios. Baltus marskinukus tai dejau i krepsi, tai meciau, kol nusiunciau nebesusirinko free shipui  doh.gif Dabar ziuriu  ir dydziu nebelike.

as irgi vis dvejuojau, tai su dydziu tai kad labai balti ,kaip skalbsiu g.gif .Buvo dar juodi ,bet labai jau per tamsus man schmoll.gif , bent navy butu arba nude spalvu ..... . O kai gavau baltus uzsidejau , na tikrai ,grazus ,puosnus , jauku su jais tongue.gif Vyras sake , menknekis tos rankoves , kai uzsiraitoji kaip pas modeli, puikiai atrodo...nors ka as zinau gal tos rankoves ir yra tas sumanymas , ilgokos rolleyes.gif

...........
man jau pagal jusu atsiliepimus sijonuka uzsake ,lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 01 lapkričio 2014 - 19:28
QUOTE(ygle @ 2014 10 29, 14:20)
Sveikos,
Gal kas turit is Loft dzinsus ar leginsus? Pakomentuokite dydzius.. 4u.gif

Sveika,
Turiu Loft velvetines kelnes su 95cm idealiai tiko 26(2) dydis. Ten galima pasirinkti kur su siauresniu liemeniu ir platesniais klubais ir normali figūra. Lyg Marisa arba Julia prierašas yra... Gal kie padėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danarte @ 2014 11 01, 19:32)
Sveika,
Turiu Loft velvetines kelnes su 95cm idealiai tiko 26(2) dydis. Ten galima pasirinkti kur su siauresniu liemeniu ir platesniais klubais ir normali figūra. Lyg Marisa arba Julia prierašas yra... Gal kie padėjau  4u.gif

O sijonukus su klubais 95 cm irgi 2 perkate?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 11 01, 20:24)
as irgi vis dvejuojau, tai su dydziu tai kad labai balti ,kaip skalbsiu  g.gif  .Buvo dar juodi ,bet labai jau per  tamsus man  schmoll.gif  , bent navy butu arba nude spalvu ..... . O kai gavau baltus uzsidejau , na tikrai ,grazus ,puosnus , jauku su jais  tongue.gif Vyras sake , menknekis tos rankoves , kai uzsiraitoji kaip pas modeli, puikiai atrodo...nors ka as zinau gal tos rankoves ir yra tas sumanymas ,  ilgokos  rolleyes.gif 

...........
man jau pagal jusu atsiliepimus sijonuka uzsake ,lauksiu  biggrin.gif

thumbup.gif

Taip, butent del to baltumo ir skalbimo su visa ta puosnia apykakle ir abejojau.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 29, 19:54)
Turiu Ann Taylor džinsus. Įprastas dydis  - tokie polaisviai ( bet nešiojami), jei su elastanu tai gal galima ir mažesnį dydį imti. O Loft konkrečiai tai tik marškinukus turiu, ėmiau XS, šiaip perku S (Crew pvz.), buvo OK.
Nežnau, ar pagelbėjau  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(June24 @ 2014 10 31, 22:39)
Papildyta:

Tiek leginsus, tiek dzinsus turiu 4 dydi su 92 cm per klubus.  Leginsu mazesniu tikrai nenoreciau, o dzinsai gal geriau ir 2 dydis butu. O paprastos kelnes 4 dydzio kabo, reiktu tik 2.
Oi. Pakomentavus pamaciau, kad jus Loft klausete, pas mane AnnTaylor. Nors, Loft ir Ann dydziai tokie patys, manyciau.

QUOTE(Danarte @ 2014 11 01, 21:32)
Sveika,
Turiu Loft velvetines kelnes su 95cm idealiai tiko 26(2) dydis. Ten galima pasirinkti kur su siauresniu liemeniu ir platesniais klubais ir normali figūra. Lyg Marisa arba Julia prierašas yra... Gal kie padėjau  4u.gif

Aciu merginos uz komentarus 4u.gif Reiks kazkaip issiburt ta dzinsu dydi ...
Atsakyti
gal kuri jau turite si AT megztuka- tunika g.gif smile.gif ar fainas ir svarbiausia ar nekanda ? biggrin.gif
http://www.anntaylor...faultColor=6290
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 03 lapkričio 2014 - 09:30
QUOTE(Dideja @ 2014 11 03, 10:29)

o tu suknelę dideja jaučiu dar negavai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 03 lapkričio 2014 - 10:03

negavau, Ingut, parasysiu atsiliepima butinai , kai gausiu, tikiuosi gal ryt g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 11 03, 10:47)
o tu suknelę dideja jaučiu  dar negavai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 03 lapkričio 2014 - 10:10
Gavau sia suknyte http://www.anntaylor...faultColor=1878

Mano ismatavimai ~ 89/72/93, ugis 172 cm

Dydis - XS. Manau, kad tiko, aisku, noretusi kiek ilgesnes ax.gif
Kokybe gera, tik is vis super butu, jei butu dar pamusaliukas, nors ta sijono medziaga ner labai plona.

Tamsu ruba sunku perteikt, bet gal iziuresit smile.gif Nors realiai ji man atrodo tamsesne, nei AT puslapyje.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 lapkričio 2014 - 17:19