Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(Temidė @ 2014 11 23, 14:27)
O dėl megztukų, tai, jei skaitėte temą, matėte, kad su tokiais matmenimis dydžiai varijuoja nuo XXS iki S biggrin.gif

temide, baik tu, sujuokinai xxs ir s g.gif blink.gif biggrin.gif

pvz: man tinka abu xs ir s dyd. dar aišku atsižvelgiu dar į modelį kaip june24 sakė
šitą cardiganą turiu xs ir s dyd. tai mažai kuo skiriasi, matau vos iš šonų laisvumą S dyd. ir vos ilgesnis ir rankovės vos siauresnės xs
xs
user posted image
o šitą S
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 11 23, 14:27)
Dažniausiai apie dvi savaites gaunasi nuo užsakymo nusiuntimo tarpininkei iki skaičių gavimo.
O dėl megztukų, tai, jei skaitėte temą, matėte, kad su tokiais matmenimis dydžiai varijuoja nuo XXS iki S biggrin.gif

Kad nelabai skaiciau nuo pat pradziu tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 23, 14:48)
temide, baik tu, sujuokinai xxs ir s  g.gif  blink.gif  biggrin.gif

O ko čia tau juokas biggrin.gif Nėr čia ko krykštauti. Aš jau nežinia kiek metų ieškau atsakymo į šį klausimą, kaip tokios variacijos apimčių ir dydžių. Aš su lygiai 90 cm to pilko megztuko, kur buvau foto įmetusi, pirkau M, nes S buvo nešiotinas tik atsagstytas (nuotraukoje su S, o M dar neatkeliavo iki manęs) tongue.gif
Va šito:
Pats mylimiausias megztukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 23 lapkričio 2014 - 14:08
QUOTE(Temidė @ 2014 11 23, 15:05)

šito cardigano ir aš imčiau M nes jau pasimokiau ne vieną sykį jcrew , kažkodėl jie pamažinti eina drinks_cheers.gif nes jei apgludę, tai va sakau reikia žiūrėti koks ten modeliukas, tai sprendi, suki galvą g.gif ax.gif

savaitgalis temide, sokiai.gif assa.gif 59.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 23, 13:48)

pvz: man tinka abu xs ir s dyd. dar aišku atsižvelgiu dar į modelį kaip june24  sakė
šitą cardiganą turiu xs ir s dyd. tai mažai kuo skiriasi, matau vos iš šonų laisvumą S dyd. ir vos ilgesnis ir rankovės vos siauresnės xs
xs
user posted image
o šitą S
user posted image

Gal pasirodysit ax.gif
Atsakyti
Gautu situ marskinuku ismatavimai ax.gif

xxs-petite

Tarp pazastuku -44cm
Ilgis - 63cm
Rankoves ilgis nuo paz. - ~46,5cm
user posted image

Dabar laukiu skaiciuku situ marskinuku ax.gif
user posted image

Kaip manot svarkeli-striukyte, koki dydi imt? XXS nebutu per ankstas,kazin siuveja ar svarkeli pamazintu jei imciau dydziu didesni? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 24 lapkričio 2014 - 17:16
Gavau zinute is tarpinininkes, kad mano pilkasis megztukas su prakirptais sonais anuliuotas vistik ax.gif na ka gi, tikriausiai ne mano rubas buvo ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 25 lapkričio 2014 - 07:58
Sveiki 4u.gif
O kelinta val musu laiku AnnTaylor keiciasi akcijos?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 25, 08:58)
Gavau zinute is tarpinininkes, kad mano pilkasis megztukas su prakirptais sonais anuliuotas vistik  ax.gif  na ka gi, tikriausiai ne mano rubas buvo  ax.gif  smile.gif

o kaip norėjau pamatyti, kaip jis ant tavęs tavo ūgiui būtų buvęs tas skeltukas blink.gif ax.gif keista, kad atšaukė g.gif ax.gif matyt su 60 off labai jį pirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 25, 07:58)
Gavau zinute is tarpinininkes, kad mano pilkasis megztukas su prakirptais sonais anuliuotas vistik  ax.gif  na ka gi, tikriausiai ne mano rubas buvo  ax.gif  smile.gif

pasirodo ir AT anuliuoja uzsakymus? g.gif daznai cia taip pasitaiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 25, 11:52)
o kaip norėjau pamatyti, kaip jis ant tavęs tavo ūgiui būtų buvęs  tas skeltukas blink.gif  ax.gif  keista, kad atšaukė g.gif  ax.gif matyt su 60 off labai jį pirko ax.gif

jo, su 60% mano ir buvo pirktas .... ax.gif

QUOTE(enura @ 2014 11 25, 11:52)
pasirodo ir AT anuliuoja uzsakymus?  g.gif daznai cia taip pasitaiko?  ax.gif

nezinau g.gif perkames gi ten dar taip neseniai smile.gif matyt visur taip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 25, 12:11)
jo, su 60% mano ir buvo pirktas .... ax.gif
nezinau  g.gif perkames gi ten dar taip neseniai  smile.gif matyt visur taip buna smile.gif

tai vadinasi, perkant su didesne nuolaida tikimybė, kad gali negauti prekės g.gif ax.gif

Atsakyti