Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

O as nezinau del to derinuko - dryzuotas megztukas plius klostuotas sijonukas g.gif su tais batais viskas graziai ziurisi, vientisas derinys thumbup.gif bet kazkaip man bobutiskai atrodo nors tu ka blush2.gif tik stipriai nemuskit unsure.gif biggrin.gif

man ir kaip citanikai sijonukas graziausiai butu su kokiu golfuku juodu arba tokiu pat t.rudu, matinem kojinem ir butinai batai su kablais storu kulnu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 25, 14:19)
O as nezinau del to derinuko - dryzuotas megztukas plius klostuotas sijonukas  g.gif su tais batais viskas graziai ziurisi, vientisas derinys  thumbup.gif bet kazkaip man bobutiskai atrodo nors tu ka  blush2.gif tik stipriai nemuskit  unsure.gif  biggrin.gif

man ir kaip citanikai sijonukas graziausiai butu su kokiu golfuku juodu arba tokiu pat t.rudu, matinem kojinem ir butinai batai su kablais storu kulnu  ax.gif

enura, as ir pati sakiau, kad man labai jau kasdieniskas tas derinys. Taigi, teisybes tavo zodziuose yra mirksiukas.gif Del to, kad klastuota derinama su dryzuota, ka as zinau g.gif Dabar juk ir geles derinamos su dryzais, ir nieko.

Prie sio sijono man noretusi sviesaus paprasto virsaus, ar golfo, ar kito megztuko. Juodo nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 25, 14:19)
O as nezinau del to derinuko - dryzuotas megztukas plius klostuotas sijonukas  g.gif su tais batais viskas graziai ziurisi, vientisas derinys  thumbup.gif bet kazkaip man bobutiskai atrodo nors tu ka  blush2.gif tik stipriai nemuskit  unsure.gif  biggrin.gif

man ir kaip citanikai sijonukas graziausiai butu su kokiu golfuku juodu arba tokiu pat t.rudu, matinem kojinem ir butinai batai su kablais storu kulnu  ax.gif

tie kablai, enura,būtų ne airedos stiliui, tada tikrai būtų BOBUTĖ PAMIRŠUS KIEK JAI METŲ lotuliukas.gif su flysuotu sijonuku g.gif ax.gif

o su prigludusiu golfiuku būtų įprastas variantas, elegantiškos mokytojos stiliukas drinks_cheers.gif kas taip pat labai gražu wub.gif
bet čia man tokia bohemiška, rudeniška, viršus sunkesnis megztuko, o apačia lengva thumbup.gif nenuvalkiotas derinys

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 25, 13:28)
enura, as ir pati sakiau, kad man labai jau kasdieniskas tas derinys. Taigi, teisybes tavo zodziuose yra  mirksiukas.gif Del to, kad klastuota derinama su dryzuota, ka as zinau g.gif Dabar juk ir geles derinamos su dryzais, ir nieko.

Prie sio sijono man noretusi sviesaus paprasto virsaus, ar golfo, ar kito megztuko. Juodo nenoreciau schmoll.gif

cia nieko nenorejau pasakyti kad netinka dryziai su klostem biggrin.gif tik taip parasiau apie kuri derini, kad butu aisku,nes buna pradedi rasyti ir paskui kokiu darbu atsiranda, o gal daug prirasysit per ta laika arba maza ka gal dar deriniu ikelsi per ta laika ax.gif cia pasiaiskinau, kad nieko blogo nenorejau pasakyti rolleyes.gif tikti viskas tinka, tik nezinau ar man grazu biggrin.gif
Atsakyti
Tie ryzi ilgaauliai ir yra su storu kulnu ir platforma ir man jie labai stiliovi. Nors ir suprantu, kad man labiau tinka elegantiski ant plono kulniuko del mano komplekcijos. Bet man jie labai patinka doh.gif biggrin.gif

Ai, nebebusiu as jau jokia stileiva, ir taip svarbu nepersistengti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manote loft yra sansas kad penktadieni duos daugiau nei 40off viskam, o ne tik sale skyriui pvz kokiu 60off viskam?

Noriu vieno megztuko is naujos kolekcijos, dabar 40off, bet nezinau imt ar ne, ar laukt penktadienio ir cyber monday g.gif
Atsakyti
Aireda tie trumpi rudi batai wub.gif Ir derinys man grazus, as pati zadu taip nesiot rolleyes.gif a tuo labiau, kad amzius mano jau kaip ir bobutiskas, tai bus labai gerai biggrin.gif Beje, prie to klostuoto sijono prisitaikiau balta sita megztini, kuri buvau ispeikus http://www.anntaylor...pullover/350403 tai labai gerai atrodo - tinka prie sito sijono sviesus trumpas virsus.

O del neatsiuntimo tai nustebinot, siunciuos jau pora metu is AT ir dar nei sykio nebuvo atsauke.
Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 11 25, 15:03)
Kaip manote loft yra sansas kad penktadieni duos daugiau nei 40off viskam, o ne tik sale skyriui pvz kokiu 60off viskam?

Noriu vieno megztuko is naujos kolekcijos, dabar 40off, bet nezinau imt ar ne, ar laukt penktadienio ir cyber monday  g.gif

As zadu kentet ir laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 25, 11:52)
pasirodo ir AT anuliuoja uzsakymus?  g.gif daznai cia taip pasitaiko?  ax.gif

Anuliuoti neanuliuoja, bet pasitaiko, kad parašo, jog neatsiųs vieno ar kito daikto, nes nebeliko smile.gif
--------------------
Aireda, gražiai sijonas Tau. Bet tie ryži batai netinka su juo. Megztukas spalviškai būtų liuks, bet prie tokio ilgio plisuoto sijono jo norisi trumpesnio. O jei pabandyti priekį į vidų užlenkti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 11 25, 15:03)
.... bet nezinau imt ar ne, ar laukt penktadienio ir cyber monday  g.gif

Laukt, nebent mirk kaip reikia to megztuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 25 lapkričio 2014 - 21:50

Rasau, kaip zadejau 4u.gif Pasiemiau popiliariaja suknyte, su "odiniu sijonuku", 6 dydi, niu baisiai ji man didele verysad.gif ir peciai, ir klubai.. ir dabar net nesusigau 4 ar 2 reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2014 11 25, 22:52)
Rasau, kaip zadejau 4u.gif Pasiemiau popiliariaja suknyte, su "odiniu sijonuku", 6 dydi, niu baisiai ji man didele verysad.gif ir peciai, ir klubai.. ir dabar net nesusigau 4 ar 2 reik doh.gif

na va kaip nepasisekė, čia jau skonio reikalas 2ar 4 biggrin.gif pvz turiu 2, bet nežinau, kad užėjo man usa4 dar pasiėmiau, jei palauksi , pasakysiu, koks skirtumas, nes vienoms patinka aptemčiau, o kitoms laisviau, man viskas gerai usa 2, bet smalsumo vedama dėl klubų noriu pasižiūrėti usa4, tai viena tikrai keliaus į išparduotuvę, bet dar negreit, nes skaičiukų negavau usa4 smile.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 25, 22:02)
na va kaip nepasisekė, čia jau skonio reikalas 2ar 4 biggrin.gif  pvz turiu 2, bet nežinau, kad užėjo man usa4 dar pasiėmiau, jei palauksi , pasakysiu, koks skirtumas, nes vienoms patinka aptemčiau, o kitoms laisviau, man viskas gerai usa 2, bet smalsumo vedama dėl klubų noriu pasižiūrėti usa4, tai viena tikrai keliaus į išparduotuvę, bet dar negreit, nes skaičiukų negavau usa4 smile.gif  ax.gif

Ai, geriau pirkt neskaicius komentaru unsure.gif Dar nebuvau pirkus jokio rubo 6d... ir kas man cia susisuko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2014 11 25, 23:36)
Ai, geriau pirkt neskaicius komentaru  unsure.gif  Dar nebuvau pirkus jokio rubo 6d... ir kas man cia susisuko doh.gif  lotuliukas.gif

na tikrai, kas čia tau susirodė su tokiais matmenim usa6 imt, bigsmile.gif
Atsakyti