Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(matuke @ 2013 01 22, 13:27)
Kas auginot Kilian-ar astrus? kaip derejo,ar gausiai?

Šiltnamyje pas mane augo. Derėjo gerai, likau patenkinta. Aštrokas, įdėjus kelis į troškinį troškinys gaudavosi gan aštrus, bet jų aštrumas kitų produktų skonio neužgožia. Šiemet vėl auginsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 22 sausio 2013 - 13:35
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 22, 14:35)
Šiltnamyje pas mane augo. Derėjo gerai, likau patenkinta. Aštrokas, įdėjus kelis į troškinį troškinys gaudavosi gan aštrus, bet jų aštrumas kitų produktų skonio neužgožia. Šiemet vėl auginsiu  ax.gif

Puiku,siu pasejau jau 6 seklytes, pora ikelsiu i siltami kitus bandysiu sodyboj atvira grunte auginti.man patiko aprasyme kad ju sieneles mesingos,man patinka sultingos darzoves smile.gif
Atsakyti
Aš jų labai mėsingais nepavadinčiau g.gif Man jie prie plonesnių buvo kiek pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 01 21, 21:29)
parasykit jam asmeniskai arba uzsakykit http://emasolutions.eu/  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Bet jei gerai viską perskaičiau ir išstudijavau, pas jį tik čiliukai, nėr saldžiųjų paprikų g.gif
Atsakyti
Štai kaip atrodo Kilianai:
user posted image
Mėsingais nepavadinsi, bet aštrumo nemažai juose.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 01 22, 22:12)
Ačiū  4u.gif
Bet jei gerai viską perskaičiau ir išstudijavau, pas jį tik čiliukai, nėr saldžiųjų paprikų  g.gif

iš saldžiųjų ten yra Sweet Banana ,o šiaip tai saldžiųjų paprikų pilnos parduotuvės ,pradžiai tikrai turėtų užtekti 4u.gif
Atsakyti
augam smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 22, 14:27)
Uz ats  4u.gif  tada drasii rinksiuosi norimus ir bandysiu laime
Papildyta:
Kas auginot Kilian-ar astrus? kaip derejo,ar gausiai?

As auginau Killian nedid.vazone lauke,derejo neblogai ,taciau raudoni ciliai buvo gerokai asrtresni uz siuos geltonus smile.gif
Atsakyti
Man visi mano auginti buvo per aštrūs..net ir Hungarien Waw..nors jie vieni neaštriausių.
Vakar į plovą įdėjau 2 puseles šaldytų varpelių - aštroka. O kai papuola pačio varpelio į burną - man jau super aštru.
Augint vis tiek įdomu..
Atsakyti
ar auginot kas nors saldziasias paprikas Blondy H ir Zenith H.Butu idomu suzinot nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 24, 14:34)
ar auginot kas nors saldziasias paprikas Blondy H ir Zenith H.Butu idomu suzinot nuomone  4u.gif

Blondy siemet auginsiu
Atsakyti
uzsisakiau is BS Whitney H papriku seklu. Gal kas augino? g.gif Ar tikrai didelis derlius ju?
Atsakyti