Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Nulika @ 2013 02 06, 17:04)
niekada nevalgiau marinuotu ciliuku bigsmile.gif

Jei auginsite tai gal ir paragausite mirksiukas.gif

Aš primarinavau, prikoncervavau, bet keletą slovikų iš akies pavariau marinatą ir kaip tyčia jie skaniausi doh.gif Dabar nebežinau kaip reikės tokius pat padaryti blink.gif
Mano mažoji, kuriai tik 1,5 metų irgi gauna po mažą gabaliuką pipiriuko prie mėsytės ar sumuštinukų, visai patinka prašo dar, nežinau kas iš mano vaiko bus lotuliukas.gif

Ar sutapimas ar ne, kai valgom daugiau pipirų ir kai dedu kad ir nedideliais kiekiais, tai ligos nepuola, tikiuos neužpuls, ankstesniais metais tai aš prasisnargliuodavau visą šaltąjį sezoną blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 vasario 2013 - 19:31
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 06, 19:30)
Mano mažoji, kuriai tik 1,5 metų irgi gauna po mažą gabaliuką pipiriuko prie mėsytės ar sumuštinukų, visai patinka prašo dar, nežinau kas iš mano vaiko bus  lotuliukas.gif

Ar sutapimas ar ne, kai valgom daugiau pipirų ir kai dedu kad ir nedideliais kiekiais, tai ligos nepuola, tikiuos neužpuls, ankstesniais metais tai aš prasisnargliuodavau visą šaltąjį sezoną  blink.gif

Saunuole dukryte bigsmile.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mas ir nesergam... O vistienos sultinys koks skanus kai ciut kanda ideti ciliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 18:18)
Pernai irgi senėsnės seklos ar tik po mėnesio sumąstė dygti  doh.gif

Pernai ir pas mane gal tik po kokių trijų savaičių pradėjo dygt.Tai šiemet anksčiau ir pasėjau.Ir va,kad nori-iš 30 vasario 2d. pasėtų paprikų pusė jau su kabliais g.gif
QUOTE(yerena @ 2013 02 05, 22:56)
Su "Koral" man nesiseka treti metai iš eilės- būtent šios veislės sėklos nedygsta, kiti seniausiai kaip kareivėliai, o šitie nei krust...

Pas mane šitie koralai irgi nuo vasario 20d.nei viena iš penkių anei krust schmoll.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 06, 15:31)
01.25 sėti čiliai jau po truputį tikruosius lapelius bando rodyti. Ale kaip motyvuotis saldžias paprikas pasisėt, galva neišneša  doh.gif

Nemėgsti paprikų?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 06, 20:16)
Su kambariniu termometru išbandžiau surasti šilčiausias vietas. Rezultatas toks: kambaryje-22C, po radijatorium-23C, virtuvėj ant viršutinių spintelių-24C.

o tiksliai bigsmile.gif ryt visus sukelsiu ant spinteliu pas mane ten visi 28 bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 06, 19:33)
Saunuole dukryte bigsmile.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mas ir nesergam... O vistienos  sultinys koks skanus kai ciut kanda ideti ciliukai wub.gif

Gal kirminai nepuls jei ji tikrai mėgs pipirus bigsmile.gif

Sultinys ir sriubytė kai čiut kanda man patinka essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 vasario 2013 - 22:32
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 06, 23:31)
Gal kirminai nepuls jei ji tikrai mėgs pipirus bigsmile.gif

Sultinys ir sriubytė kai čiut kanda man patinka  essen.gif

Vakar netycia sumaisiau saldz. su cili (sudziovinta) ir drebtelejau i troskini tai kando ojojoj kaip, bet ka darysi teko valgyt - juk pati pasigaminau.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 06, 22:39)
Vakar netycia sumaisiau saldz. su cili (sudziovinta) ir drebtelejau i troskini  tai kando ojojoj kaip, bet ka darysi teko valgyt - juk pati pasigaminau.

Jei kokie pasaulio aštrieji buvo tai nekas lotuliukas.gif Aš visus užsirašius džiovintus esu ir žinau jau ko tikėtis iš vieno ar kito čilio. Ir šiaip pas mane džiovinti, koncervuoti ar marinuoti tik čiliai, paprikas senai suryjom tai tokių staigmenėlių nepasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Kas čia minėjot jei sėklų neišėmus wc problemos būna. Aš aji crystal marinavau išėmus sėklas, bet vistiek dega. Ot klastingos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau mano paprika "Hamik" vos vos kiša kojytę. thumbup.gif Aštunta diena laukimo bigsmile.gif
Atsakyti
nu va nepadejo mano vyrui ir jalapenai verysad.gif apsirgo... guli su temperatura verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 07, 10:52)
nu va nepadejo mano vyrui ir jalapenai  verysad.gif apsirgo... guli su temperatura verysad.gif

Mano brangusis irgi jalapenus, cesnakus kiso, kiso, o po to apsirgo. Buvo isistikines , kad jokia zaraza neima, bet nepasitesino...smile.gif
Atsakyti
sveikos. Ar siandien labai bloga diena butu sejai? 4u.gif
Atsakyti