Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Gal galetu kas parekomenduoti saldziasias paprikas? blush2.gif pirma karta nusprendziau ju auginti,tai visiskai nesiorientuoju skoniuose pagal pavadinimus blush2.gif astriu papriku skrandis nepriima,bet saldziasias pasirodo galiu valgyt ir man jos patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 02 08, 20:13)
Kur pirkote?

Žalioj stotelėj

QUOTE(Avijacija @ 2013 02 08, 20:23)
aš pirkau šiais metais šitas sėklikes žalioj stotelėj - nes nuo praeitų metų nepasidariau iš savų. Bet nebrangios jos. Tai galveles iškišo po 5 dienų kažkur. Ir daigumas geras buvo. O aštrumas tai jų man visai pakankamas. Toks protingas. Galima marinuotus kramsnot ir bais nesiraukyt smile.gif man tai jie visai nieko tokie pasirodė iš praeitų metų. Adžikai tai sakyčiau pats tas. Nebent atominės norisi smile.gif

tai panašu, kad viskas tiks - ir daigumas ir aštrumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 02 08, 22:04)
Mergaites, kokios dar geros dienos vasari bus papriku seklytems paseti? Aciu  4u.gif

Buvo snd idetas kalendorius tik rusiskas kazkurioj temoj, perziurekit.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 08, 18:44)
kazi kokio astrumo nesitikekit  smile.gif 
Per velai tikrai nebus.

mes su MB mėgstam pomidorus su čiliukais konservuotus wub.gif pernykščiai ir parduotuviniai ir naminiai suėjo smile.gif

Mano Koral'as vienas jau išlindo (ne tas kur iškasinėjau) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 08 vasario 2013 - 22:37
QUOTE(rimimita @ 2013 02 08, 22:17)
Gal galetu kas parekomenduoti saldziasias paprikas?  blush2.gif pirma karta nusprendziau ju auginti,tai visiskai nesiorientuoju skoniuose pagal pavadinimus blush2.gif astriu papriku skrandis nepriima,bet saldziasias pasirodo galiu valgyt ir man jos patiko  bigsmile.gif

Yra labai daug tu saldziuju papriki rusiu.Man asmeniskai skaniausios ir ryskiausios pagal soni yra raudonos, juodos. Tada svelnesnes saldesnes oranzines, zalios, o maziausiai isreikstas skonis baltose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2013 02 08, 22:17)
Gal galetu kas parekomenduoti saldziasias paprikas?  blush2.gif pirma karta nusprendziau ju auginti,tai visiskai nesiorientuoju skoniuose pagal pavadinimus blush2.gif astriu papriku skrandis nepriima,bet saldziasias pasirodo galiu valgyt ir man jos patiko  bigsmile.gif

Mano patarimas butu nusipirkti ivairiu, siemet uzauginsit isragausit ir atsirinksit kitiem metan kas patiks, nes skoniai zmoniu ivairus.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 08, 23:34)
Yra labai daug tu saldziuju papriki rusiu.Man asmeniskai skaniausios ir ryskiausios pagal soni yra raudonos, juodos. Tada svelnesnes saldesnes oranzines, zalios, o maziausiai isreikstas skonis baltose  ax.gif

Kokias veisles juodu auginate?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 02 08, 23:34)
mes su MB mėgstam pomidorus su čiliukais konservuotus  wub.gif  pernykščiai ir parduotuviniai ir naminiai suėjo  smile.gif

Mano Koral'as vienas jau išlindo (ne tas kur iškasinėjau)  blush2.gif

4u.gif ax.gif o kaip konservuojat pomidorus su čiliukais. Gal galit receptą 4u.gif
Atsakyti
Man su jalapenais visiškas fiasko doh.gif Nu nenori jie dygt pas mane,nors užsimušk doh.gif Iš 10 sėklyčių vienas išlindo,bet toks nupiepes ir dar su sėkla ant galvos, kurios niekaip neišeis nuimt. Sakyčiau aš netikša esu, bet va hungarian wax, cayenne jau tikrus lapelius leidžia, o tie užsimarinę doh.gif Kas kvailiausia, aš tik jalapenų norėjau, o kitus tik dėl sportinio intereso auginu cool.gif
Atsakyti
Juodi Oda parduotuvėje mačiau. Aš auginau Ingrid.
Man atrodo, kad nueisit į parduotvę, žiūrėsit į nuotraukas ant pakočių ir akys Jums pasakys, nori tokių ar reikia ieškot kitų. Kol nesat auginę, manau visos sutiktos tiks..kai augini daug metų, tada prasideda išsidirbinėjimas, tokias auginau, tokių nenoriu..
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 09, 08:35)
Man su jalapenais visiškas fiasko doh.gif Nu nenori jie dygt pas mane,nors užsimušk doh.gif Iš 10 sėklyčių vienas išlindo,bet toks nupiepes ir dar su sėkla ant galvos, kurios niekaip neišeis nuimt. Sakyčiau aš netikša esu, bet va hungarian wax, cayenne jau tikrus lapelius leidžia, o tie užsimarinę doh.gif Kas kvailiausia, aš tik jalapenų norėjau, o kitus tik dėl sportinio intereso auginu cool.gif

žinok man irgi jalapenai ir jaloro probleminiai. Sėklos nuo galvų kaikuriem nenusiima, mirkyk nemirkęs. Bet keli pas mane jau gražūs. Tai užteks. matyt jau tokia rūšis. Ir praeitais metais tas pats buvo. Jiem sunkiausiai sėklikes sekasi nuo galbvos nusiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 09, 08:35)

jalapenu ir man is kokio 10 sekleliu isdygo tik 1,tai vakar pasejau pakartotinai visas likusias,nors visai nedaug ir bebuvo,gal nors pora isdygs,tada turetu ju ir pakakti.
Atsakyti