Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 07, 21:36)
Pas mane is spalio 31 ir vasario 1-2 dienomis setu papriku, tai saknukes is seklu dar tik bando leisti Hamik. Visos kitos saldziosios paprikos miega.

Sausio 17 dieną sėtos Habanero sėklos miega (pasižadėjau nemesti lauk iki penktadienio, t.y. rytojaus), pakrapščiau viename indelyje- uodegytė jau matos, vadinas reikalai jau juda thumbup.gif
P.S. Sėklos pernai rinktos, vat ir suprask rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 07, 18:43)
As tai nelaukciau  42 d ,ismesciau po 3 sav, kai taip ilgai dygsta tie daigai jau nera visaverciai.
Kaunas  turbut labiausiai uzkrestas gripu.

O kodėl nevisaverčiai?Pernai pas mane kai kurios paprikos tikrai daugiau nei po trijų savaičių išdygo,todėl ir sėjau šiemet anksčiau g.gif Ko nežinau?Paprotykit blush2.gif

P.S.Alytus irgi čiaudo,kosti,bet visam mieste tai gal tik aš nešioju tą vienkartinę kaukę.Bet užtat eilėj niekur nereikia laukt,nes pamatę mane išsibėgioja,prisiminę,kad kažkokio produkto nepasiėmė ar būtinai dabar turi kažkam paskambint biggrin.gif lyg ne patys snargliojantys mane gali užkrėst,bet nuo manęs jau toookią zarazą pasigaus...Va vaikščiotų visi su apsaugom ir nebūtų jokių epidemijų.O kuri nors dar dedatės be manęs g.gif ?

Regila,stiprybės tau ir tavo artimam žmogui.

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 08, 02:04)
Va vaikščiotų visi su apsaugom ir nebūtų jokių epidemijų.O kuri nors dar dedatės be manęs g.gif ?

O kam? Zarazos zarazų neima laugh.gif
Tiesa, čia greičiau čiaudintys turėtų dėvėt, kad kitų neužkrėstų. Vis mąstau, kuris čia toks protingas atvirkštinį saugojimosi būdą pasiūlė.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 08, 03:15)
O kam? Zarazos zarazų neima  laugh.gif
Tiesa, čia greičiau čiaudintys turėtų dėvėt, kad kitų neužkrėstų. Vis mąstau, kuris čia toks protingas atvirkštinį saugojimosi būdą pasiūlė.

Nu būna didesnių zarazų ir už mane tongue.gif
Va turėtų tie sergantys nešiot,bet,kad nemadinga ax.gif Ir tokių pasiūlymų nebuvo,ir kaži ar bus:neikit į parduotuves,dirbkit namuose,plaukitės rankas,asocializuokitės,kitaip sakant -vo ir visa prevencija.
Atsakyti
Vakar vakare uzsiimiau misija nebloga. NUsipirkau vakar durpiu maisiuka ir visas seklas, kurios buvo susodintos i darzine, o ne siltnamine zeme krapsciau lauk ir sejau i durpine. Nes darzine zeme kaip plyta buvo schmoll.gif Ir dregna plyta netgi. Kazi ar ten pro ja prasikale kas butu. Tikiuosi teigiamo rezultato smile.gif Sejau i achemos durpine zeme daigams. Pirma karta su ja reikalu turiu. Gal kas naudojote ir galite pagirti ja ar papaiekti? g.gif Nes dar pora 20 litru maisu reiks nusipirkti ax.gif Dar vakar gryzusi namo isgirdau is vieno zmogaus, kur uzsiima siltnaminiu ukiu, kad labai gerai tinka zeme skirta kapams blink.gif Ka pakomentuosite tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 08, 08:54)
isgirdau is vieno zmogaus, kur uzsiima siltnaminiu ukiu, kad labai gerai tinka zeme skirta kapams  blink.gif  Ka pakomentuosite tuo klausimu?

gal trašų ten daugiau primaišyta g.gif juk kapus ne taip jau dažnai lankom, o rezultato padoraus tikimės.
Aš paprikas tarp dregnų vatos diskelių pasiberiu, ir ant gyvatuko tūpdau. Per 1-4 paras uodegėles išleidžia, o tada į daigyklą. Tradiciškai sėjant visus daigelius sužaločiau betikrindama, kada teiksis išlyst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 08, 07:54)
Dar vakar gryzusi namo isgirdau is vieno zmogaus, kur uzsiima siltnaminiu ukiu, kad labai gerai tinka zeme skirta kapams  blink.gif  Ka pakomentuosite tuo klausimu?

Tikrai gera juoda žemė, aš gėles sodinu
Atsakyti
Jei Durpetos Kapų žemė, tai taip pat plyta tampa. Be to suodžiais 'dažyta' smile.gif
Atsakyti
Firmos nepaskysiu blush2.gif , nepamenu. Bet viskas ten su ja gerai buvo, gėlės nenuvyto.

Atsakyti
nerandu paprikos seklu daigyklose. Pasodinau seklas ir db galvoju paziuresiu, paknebinesiu-nerandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 08, 12:41)
nerandu paprikos seklu daigyklose. Pasodinau seklas ir db galvoju paziuresiu, paknebinesiu-nerandu  blink.gif

g.gif ,sėk dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 08, 13:41)
nerandu paprikos seklu daigyklose. Pasodinau seklas ir db galvoju paziuresiu, paknebinesiu-nerandu  blink.gif

O mano dalis setu culiuku vasario 2 sudygo beveik visi. Jeigu ka, tai seklos yra SEJAMOS o daigai sodinami. Ir Habaneriukai sudygo visi - 2 , kitus sesiu kai bus tinkamos dienos ir paprikas taippat. Adija, del visavertiskumo seklu, cia as pati taip ismasciau, jei jos per tinkama laika neisdygo, reiskia kazkas yra negerai sujom, o jei negerai, reiskia ir daigai bus nekokie. Nors kazkokioj knygoj sodininku-darzininku senai esu skaicius apie tai ir ikrito man i galva, todel ir stebiu daiguma, pasenusiu seklu net nedaiginu, metu lauk, jei randu nesunaudotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 08 vasario 2013 - 13:31