Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(matuke @ 2013 01 21, 16:01)
Tany, tikrai daugelis prisidesim, del administravimo nenusimanau bet teks ismokti ir padeti  mirksiukas.gif
As kaip ir daugelis neturiu ypatingu foto,bet si sezona pasistengsiu isamiamedziaga surinkti pagal galimybes  ax.gif
Papildyta:
Asta, nesupratau tavo klausimo

Nu va pasirodo prisisėdėjau namie per daug jau nemoku minčių reikšti blush2.gif . Turėjau galvoje tai: kaip eilutemis sodinam pomidorus kokius tarpus paliekat, tarp eilių, gal dar kažką nusišnekėjau blush2.gif Eilėja vienas pomidoras koks tarpas nuo jo iki kito daigo mirksiukas.gif .
Nes pernai sodinau eilutėja tris daigus tada 50 cm tarpas, tada vėl trys daigai ir vėl tarpas 70cmir pasaka be galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 01 21, 15:09)
Toks puslapis labai sauni ideja. Dar siulyciau ideti darzininko kalendoriu. Va tik prisideti, tai kazin ar iseitu, nes jau per darbus forumo sekt nespeju, o be to as tik pradedancioji, tai mano ziniu bagazas labai mazas.

jo butu super...bet is kur ji gauti mirksiukas.gif As siemet aplamai dar nevieno lietuvisko internete isvis nemaciau blink.gif o jei ir atsiras, kopijuoti negalima, draudzia istatymai...reikia kurti savo...jei atsiras norinciu prasom mirksiukas.gif bet bijau, kad cia dar sunkesnis darbas, negu pomidoru aprasymas (man tai visai neimanomas,kol kas labai toli as nuo tu zvaigdzius... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 21, 14:10)
nu manau skaityti kol kas nebus ka smile.gif... dauguma tik dabar rinks info(svarbu nepamirskyt nufotkint, pries valgant, kad ir su telefonu(geriau negu nieko)  (idealiausia butu: krumo foto, pomidoro is arti, ir perpjauto pomidoro )biggrin.gif )...bet jau rudieni su jusu pagalba tikiuosi turesim nemazai naudingos informacjos  mirksiukas.gif

P.S. kazkas minejo, kad renka informacija, bet pamirsau nika... atsiuskit man, gal jau dabar iseitu kelias veisles aprasyti

Renku as, bet kokiame formate tau patogiau? mano renkama info Exellyje, bet tobulinama, nes nebuvau pririsusi paveiksla prie pavadinimo, todel sortiruojant nubega paveiksliukai. dabar ne prie savo kompo, kai tik atsisesiu, persiusiu tau i emaila, paziuresime, ar labai iskreips vaizda, o gal geriau Word?
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 01 21, 15:20)
Renku as, bet kokiame formate tau patogiau? mano renkama info Exellyje, bet tobulinama, nes nebuvau pririsusi paveiksla prie pavadinimo, todel sortiruojant nubega paveiksliukai. dabar ne prie savo kompo, kai tik atsisesiu, persiusiu tau i emaila, paziuresime, ar labai iskreips vaizda, o gal geriau Word?

atsiusk pradzioj kaip turi, o jei nesuprasiu, tada jau prasysiu pakeist
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 21, 14:28)
Siandien tiek daug prisijungusiu,  prisipazinkit kas Organza uzrodet, noriu info apie juos  mirksiukas.gif

Ausrap smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 21, 15:13)
jo butu super...bet is kur ji gauti  mirksiukas.gif  As siemet aplamai dar nevieno lietuvisko internete isvis nemaciau  blink.gif  o jei ir atsiras, kopijuoti negalima, draudzia istatymai...reikia kurti savo...jei atsiras norinciu prasom  mirksiukas.gif  bet bijau, kad cia dar sunkesnis darbas, negu pomidoru aprasymas (man tai visai neimanomas,kol kas labai toli as nuo tu zvaigdzius... blush2.gif  )

Vis cia paskaitinedama, kaip supratau, yra prijaucianciu tai sryciai. Nebutina juk visiems metams iskart, po viena, kita menesiuka blush2.gif
As irgi toli nuo zvaigzgziu, bet visai noreciau prie ju priarteti. Bet vel ta laiko stoka......
Atsakyti
jum irgi supermamos forumas buvo nuluzes g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 21, 17:13)
jum irgi supermamos forumas buvo nuluzes  g.gif ?

Pastoviai tokiu metu užlūšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 21, 17:13)
jum irgi supermamos forumas buvo nuluzes  g.gif ?

Buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 20, 21:13)

dar ir vasario 20d. sakyčiau per anksti. Nerekomenduoju. Prarasit pirmąsias kekes.

Gal galima plačiau kodėl tos kekės bus prarastos?Kitos gi,skaičiau,kad jau su visais bumbulais persodina g.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 21, 10:58)
  Beveik galima apie ankstyvuosius pomidorus gavot  biggrin.gif

Aha,o kai atšils po kokios savaitės,jau ir apie sėją lauke būtų galima pamąstyt g.gif Pernai kiek pamenu dauguma kovą sėjo,dabar jau vasarį pikavimais užsiims blink.gif .Tokiais tempais ankstinant,tai jau šiemet ir antrą sėjimą galima planuot-visų šventų tik sulaukt ir vėl pradėt pomidorus sėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 21, 10:07)
va ka turiu:

taigi pagal tave 28d. tik is bedos  mirksiukas.gif 

tikrai taip smile.gif vasario 28d. sėsiu iš bėdos (šiaip jau, anokia čia bėda), nes pagal mėnulį geresnių dienų vasario pabaigai nerandu, o kovo pradžiai išvis nėra. O pačiomis geriausiomis dienomis kovo 20-21d., man (asmeniškai) sėti lyg ir vėloka, tikrai tiek nelauksiu.. schmoll.gif

Atsakyti
ne rasytoja netapsiu biggrin.gif per visa diena tik tiek sugalvojau doh.gif biggrin.gif
cia
prasau, pakomentuoti, istaisyti, jei kas netaip blush2.gif
Atsakyti