Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 21, 19:52)
cool.gif klaidu nemazai. Galeciau pataisyti blush2.gif

Oj kaip butu gerai 4u.gif tik as dabar ne prie kompo. Butu gerai, kad atsiustum I az savo e-pasta. As tau atsiusciau teksta, kai busiu prie kompo. Arba gi gali nukopint tiesiai is pls ir atsiusti man tannin@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 sausio 2013 - 20:22
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 21, 21:01)
o kaip dėl investicijų į save?  bigsmile.gif Nuotoliniai kursai, knygos, rankdarbių visa galybė. Smagumėlis.

Aha, knygos super. Paskaitau, kai vaikai jau miega. Vakarui pries miega uzsiemimas geras bigsmile.gif Rankdarbiams rankos mano ne is tos vietos isauge matyt doh.gif Kiek bandziau visko, bet kantrybes ir gal kruopstumo truksta blush2.gif O siaip tai kursams ir kitiems dalykams panasiems reikia piniginiu investiciju, tai jau atkrenta... Finansus dabar kiti dalykai surija. Nors kas susija su mano darbu, tai domiuosi naujovem, diskutuoju interneto platybese su bendraminciais ir skaitau uzsienio straipsnius, kad neuzkerpeti g.gif

Taciau gal ir perdaug cia plepu, nes kai tik uzeinu, taip norisi savo trigrasi ikisti klausimais kokiais iskilusiais sau ar kitai merginai doh.gif blush2.gif Bet cia toks momentinis nukrypimas, nes atsils orai, issodinsiu daigus i siltnami ir turbut retai cia per darbus bepasirodysiu blush2.gif Naturaliai taip gaunasi tiesiog blush2.gif Atsiprasau uz OFF topic ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 21 sausio 2013 - 20:24
QUOTE(Ex @ 2013 01 21, 19:42)
Per anksti pasėti pomidorai iki sodinimo dažniausiai pražysta jau vazonėliuose. Kad augtų normaliai juos būtinai reikia laiku sodinti į nuolatinę vietą šiltnamyje, tačiau jei pasodinsit į per šaltą žemę, pomidoras numes žiedus arba jei jau užsimegs, pirmųjų kekių pomidoriukai dažniausiai būna neūžaugos. Susitraukę taip ir lieka (esu tikra, kad kai kurios jau esat tai mačiusios), be reikalo eikvoja maisto medžiagas. Pirmosios kekės kaip ir prarastos. Kol pradeda normaliai derėti antroji kekė, derlius suvėluoja beveik dviem savaitėm..

Nežinau ar aš čia aiškiai susakiau.. unsure.gif

4u.gif aiškiau ir būt negali...štai aš galvoju- jeigu sodinsiu vėl 05,01 , tai man sočiai laiko pasisėjus bus kovo mėn. Bet pasakykit- priešpilnis bus apie kovo vidurį, o kodėl sėti geros dienos kovo 20 ir panašiai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 sausio 2013 - 20:26
QUOTE(Rdk @ 2013 01 21, 20:15)
palaikau labai sita jusu minti ir butu lba gerai , kad i pirma psl idėtumėte  blush2.gif

Reikes nepamirst, kai kursim nauja tema. Dabar jau koreguoti negalim
Atsakyti
4u.gif ax.gif tany , gražų dalyką sugalvojai...bet ar tau užteks jėgų ir laiko tą daryt...pagalvok , kiek čia veislių gali rastis doh.gif
Atsakyti
Vo apie ankstyvu pomidoru sodinima tarp velyvuju, jauciu ideja pasiimsiu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau velnių blush2.gif nuo Gaudvilės tai greit virbalai į rankas atlėkė, bet prašau atsakyti miela Gaudvile kokiais atstumais pomikus sodinatjeigu bus eilėja po vieną. Ir kaip bus eilėja po du. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 21, 21:23)
4u.gif aiškiau ir būt negali...štai aš galvoju- jeigu sodinsiu vėl 05,01 , tai man sočiai laiko pasisėjus bus kovo mėn. Bet pasakykit- priešpilnis bus apie kovo vidurį, o kodėl sėti geros dienos kovo 20 ir panašiai g.gif  blush2.gif

Zvaigzdes , Diunu, zvaigzdes ne toje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 21, 20:28)
4u.gif  ax.gif tany , gražų dalyką sugalvojai...bet ar tau užteks jėgų ir laiko tą daryt...pagalvok , kiek čia veislių gali rastis doh.gif

Matai ideti informacija daug laiko neuztruks. Aisku ja sukurti man jau problema doh.gif. Nu ne tokio mastymo mano galvele biggrin.gif. Bet bandau bent pavyzdi mergynom pateikti. O toliau mergynos darbuosis, jei nores smile.gif .

P.S. Puslapiu kurimas man malonumas, kai kazkam knyga skaityti(as pati grozines literaturos neskaitau visai, aplamai mazai skaitau, tik is reikalo(pvz. Kordiumovo dabar skaitau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 sausio 2013 - 20:47
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 21, 21:34)
Vo apie ankstyvu pomidoru sodinima tarp velyvuju, jauciu ideja pasiimsiu ir as  bigsmile.gif

kokiu budu?kokiais atstumais?pasidalinkit mergaites kaip gerai susideliot siltnami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 01 21, 22:15)
palaikau labai sita jusu minti ir butu lba gerai , kad i pirma psl idėtumėte  blush2.gif

Labai graži pradžia thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 21 sausio 2013 - 20:49
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 21, 20:01)
o kaip dėl investicijų į save?  bigsmile.gif Nuotoliniai kursai, knygos, rankdarbių visa galybė. Smagumėlis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sukuosi kaip voverė - tiek gerų knygų neskaitytų, tortų idėjų neišbandytų, o dar ir darbai.. Pomidorai dar tolimuose planuose smile.gif
Atsakyti