Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 11:35)
Nu sudirbai mane net nuraudau wub.gif  gimė 2011, o valgė 2012. Tikiuosi dabar aišku. mirksiukas.gif .Supratau, kad  biggrin.gif , bet vistiek net įkaitau iš raudonumo wub.gif .

Aaaa, gerai tada mirksiukas.gif .... O, sakau, prisiskaitys jauniklės, suguldys 2 mėn vaikus po pomidorais ir galvos: sotūs, laimingi turi būt, o bliauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 12:34)
Tingiu dabar eiti matuoti  blush2.gif Na aš nenorėjau labai siaurų takelių: tokie, kad apsisukti eitų  4u.gif

Nu jo čia pagal gabaritus biggrin.gif . Tai tada plačių man nereik, o svetimiems nėr ko lyst. biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 12:37)
Aaaa, gerai tada  mirksiukas.gif .... O, sakau, prisiskaitys jauniklės, suguldys 2 mėn vaikus po pomidorais ir galvos: sotūs, laimingi turi būt, o bliauna  doh.gif

Nu va apie šitą nepagalvojau, kadangi unsure.gif pati jau pabuvus blush2.gif mama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 11:40)
Nu jo čia pagal gabaritus biggrin.gif . Tai tada plačių man nereik, o svetimiems nėr ko lyst.  biggrin.gif .

Nu kad tie mano gabaritai baisiai jau menki doh.gif Turėjau mintyje, kad pėdą lengvai eitų apsukti, batai neįstrigtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 12:45)
Nu kad tie mano gabaritai baisiai jau menki  doh.gif  Turėjau mintyje, kad pėdą lengvai eitų apsukti, batai neįstrigtų  smile.gif

Tai takelio plotis aiškus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 20, 07:14)

Sėk pagal Ex mėnulius.Ar kuriam forume skaitei,kad griovin perteklių pomidorų verstų?Ex vertė...Aš tai jos kovo prognozių palauksiu ax.gif Per anksti tas sausis ir vasaris man,nes šiltnamis ne prie namų...
Normali veislė,labai derlinga buvo pas mane,nes tikrai prisimenu,kad fotografuot bandžiau biggrin.gif Tik sausoki ir krūmai žemi,nors kiek pamenu,Saintlina užpernai rašė,kad pas ją aukšti buvo,išsikėtoję...

Maniškis irgi toli nuo namų, todėl kovoju su savim, kad neprisėčiau peranksti, jau dabar nagus niežti, o kur dar kovas doh.gif
o ten pavadinimas jau pakeistas, bet merginos jau rodos pranešė
Atsakyti
Viskas aišku su vaikais. Kažkaip reik sugudraut visvien,kad pamėgtų biggrin.gif
Atsakyti
Aš auginau šiuos (1)"San Marzano H" ir (2)"San Marzano 2" norėjau palyginti, kurie geresni tai man pirmieji buvo derlingesni žalius marinavau ir džiovinau. ax.gif . Šiltnamis mano ir ne prie namų kaimynai padeda atidarineti, bet va lenda ne ten kur reikia blink.gif blink.gif blink.gif . Viską žinao geriau nei aš schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 12:45)
Nu kad tie mano gabaritai baisiai jau menki  doh.gif  Turėjau mintyje, kad pėdą lengvai eitų apsukti, batai neįstrigtų  smile.gif

o krastuose viena eile ar dvi?kazkaip neiziuriu ax.gif plotis kaip supratau 3m?as irgi noriu perplanuot savo siltnami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 20, 12:44)
o krastuose viena eile ar dvi?kazkaip neiziuriu  ax.gif plotis kaip supratau 3m?as irgi noriu perplanuot savo siltnami  ax.gif

Viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 20, 02:04)
Tai, kad jis gėlėms skirtas, o ne daržovėms. Valgomu šaukštu šalto vandens užpilti tabletę, po 30min gerai išmaišyt iki pilno ištirpimo ir tik tuomet įpilt 2litrus vandens. Gėlės apipurškiamos  4u.gif

Kitame puslapyje radau, kad ir daržovėms galima naudoti g.gif Tie rusiški preparatai tai išvis neaiškūs su savo panaudojimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 11:42)
Matuke, mano visi pomidorai prie takelio, nes du takai  4u.gif
Bet su ankstyvaisiais darau taip, kaip Tu galvoji: visi daugmaž pagal perimetrą sodinami, o ankstyvieji dar arčiau krašto, neskiriant papildomai vietos   4u.gif
Čia pernai gegužės 9 d nuotrauka, tik ankstyvųjų nesimato uždengti jie po agroplėvele dešiniam krašte  4u.gif

aciu vadinasi ir as taip pabandysiu drinks_cheers.gif
kada i susodinai augaliukus praeita pavasari? labai graziai nuauge atrodo, sutvirteje 4u.gif
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 12:34)
Tingiu dabar eiti matuoti  blush2.gif Na aš nenorėjau labai siaurų takelių: tokie, kad apsisukti eitų  4u.gif

pabandysiu garsiai primesti" is akies" krastines lysves po 60cm(kad dvi eiles tilptu sodinuku, takeliai po 40cm, ir vidurine lysve 100cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 20 sausio 2013 - 12:49
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 13:46)

O žemaūgių neįsodinai papildomai blush2.gif prie jų.
Papildyta:
Takelius darysiu kokia 30 cm taupysiu žemę blush2.gif vistiek gaunasi dar paklaida. blush2.gif
Atsakyti