Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 13:46)

butu labai idomu suzinoti plocius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 12:52)
O žemaūgių neįsodinai papildomai  blush2.gif  prie jų.

Buvo du 4u.gif , šiemet gal 4 sodinsiu: du Betalux ir du Jabloki na snegu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 20, 12:42)
Viskas aišku su vaikais. Kažkaip reik sugudraut visvien,kad pamėgtų biggrin.gif

Gal ir nemėgs, gi vaikai skirtingi. Maniškė nuo metų pilna burna valgydavo pomidorus, galėdavo nieko daugiau nevalgyt visą dieną tik pomidorus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 20, 12:48)
aciu vadinasi ir as taip pabandysiu  drinks_cheers.gif
kada i susodinai augaliukus praeita pavasari? labai graziai nuauge atrodo, sutvirteje  4u.gif

Kovo 4 d sėjau kartu su Ex, jos nužiūrėtą gerą dieną smile.gif Susodinau balandžio viduryje, bet jau kovo pabaigoj dieną saulėtą dieną išnešdavau juos grūdintis į šiltnamį. Ir sėklos buvo grūdintos 4u.gif
Ir šiltnamis prie pat namų - kitaip nerizikuočiau, nes dar šalnos geros būna balandžio antroj pusėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 13:53)
Buvo du  4u.gif , šiemet gal 4 sodinsiu: du Betalux ir du Jabloki na snegu  4u.gif

Tai va ir aš bijau šito blush2.gif prisodinimo. Kokią klaidą padariau pernai daug prisisėjau išdalinti nebuvo kam visi pas mane padauginę daigų buvo tai mano planas ką planavau nuėjau velniop doh.gif . Prikišau į visus tarpus ko pasėkoje vos įlysdavau mirksiukas.gif . Ačiū dievuliui, kad jie nepasiligojo rolleyes.gif O derlius buvo geras, tai pavargau bevakuodama, per dienas dirbau aš su jais doh.gif . Tai va šiemet sakau įkišiu tik kelis rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 20, 13:58)
Kovo 4 d sėjau kartu su Ex, jos nužiūrėtą gerą dieną smile.gif Susodinau balandžio viduryje, bet jau kovo pabaigoj dieną saulėtą dieną išnešdavau juos grūdintis į šiltnamį. Ir sėklos buvo grūdintos  4u.gif
Ir  šiltnamis prie pat namų - kitaip nerizikuočiau, nes dar šalnos geros būna balandžio antroj pusėj  4u.gif

nu kaip laukiu sio pavasario, praeitais metais siltnamis dar tik buvo statomas sulaukiau jo balandzio pabaigoj, tai neturejau progos susodinti augaliukus, tik grudinau dienom lauke, bet to neuzteko kad augaliukai butu pasiruose anksti duoti derliu, pirmi pomidorai nuraudo liepos gale ax.gif
dar vis strateguoju reikala su ankstyvais marmande-jie ankstyvi bet auksti, kazin kaio jiems patiks krastuose g.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 14:00)
Tai va ir aš bijau šito blush2.gif prisodinimo. Kokią klaidą padariau pernai daug prisisėjau išdalinti nebuvo kam visi pas mane padauginę daigų buvo tai mano planas ką planavau nuėjau velniop doh.gif . Prikišau į visus tarpus ko pasėkoje vos įlysdavau mirksiukas.gif . Ačiū dievuliui, kad jie nepasiligojo rolleyes.gif O derlius buvo geras, tai pavargau bevakuodama, per dienas dirbau aš su jais doh.gif . Tai va šiemet sakau įkišiu tik kelis rolleyes.gif  rolleyes.gif

o kada derliaus sulaukei ? ar ne velai? sakoma jei augalai per tankiai auginami tai derlius velyvesnis
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 20, 13:48)
aciu vadinasi ir as taip pabandysiu  drinks_cheers.gif
kada i susodinai augaliukus praeita pavasari? labai graziai nuauge atrodo, sutvirteje  4u.gif

pabandysiu garsiai primesti" is akies" krastines lysves po 60cm(kad dvi eiles tilptu sodinuku, takeliai po 40cm, ir vidurine lysve 100cm  smile.gif

60 cm ir tilps dvi eiles?o vidury kur 1m-dvi eiles?
Atsakyti

o kada derliaus sulaukei ? ar ne velai? sakoma jei augalai per tankiai auginami tai derlius velyvesnis
[/quote]
Pirmi buvo liepos pirmomis dienomis. blush2.gif Klaidų nekartosiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti

hibridine veisle?
http://www.sonis.lt/...esh-24-vnt.html biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nulika: 20 sausio 2013 - 13:28
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 13:52)
Takelius darysiu kokia 30 cm taupysiu žemę

žemės gal ir sutaupysi, bet išsisuksi kojas smile.gif per siaura bus, nesvietiškas nepatogumas bus, vaikščiosi kaip kokia supančiota japonė.. smile.gif Takelių plotį bent 45cm daryk.
Pas mane takeliai 60cm, pats tas.
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 20, 13:12)
60 cm ir tilps dvi eiles?o vidury kur 1m-dvi eiles?

Aš sodinu kraštuose viena eile, o vidurje dviem 4u.gif Nes reikia jiems vietos kerotis: nepasodinsi krašte prie pat tako - paskui praeiti neis 4u.gif Ir prie pat sienos pasodinus, neturės vietos plėstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 12:52)
Takelius darysiu kokia 30 cm taupysiu žemę blush2.gif 

Aš irgi pritariu Ex- takus platesnius daryčiau-nes kai laistyt vyro prašau, tai visad barasi, kad apsisukt negalima, per siauri takai-irgi mano skūpumas. blush2.gif O ir kai apskabyt reik ar parišt, pomidorų šakos labai jau glaudžiasi prie rūbų, išeini-visa žalia nuo pomidorų sulčių..
O ir dėl tankinimo tarp augalų- oro blogai cirkuliuoja, šviesos per mažai gauna, maisto medžiagų trūkumas, konkuruoja tarpusavyje, o ir prižiūrėt sunkiau-ko pasekoje ligos..
Jau tada geriau mėginti auginti lauke po laikinomis priedangomis tas veisles, kurios gali augti lauke, o ne viską grūsti į šiltnamį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 20 sausio 2013 - 13:50