Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Dukrytes pageidavimu ikeliu si derinuka... tongue.gif Siaip sijonuka planuoju derinti su kita bliuskute,bet cia mazoji taip nusprende ,,susiderint,, bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 11 vasario 2013 - 21:39
QUOTE(Varinija @ 2013 02 10, 07:54)
Dar vienas derinukas... smile.gif

labai gražu thumbup.gif ir tie batukai man labai patinka , jau seniai juos pastebėjau ir įsidėmėjau biggrin.gif
Atsakyti
Varinija-abu derinukai laaabai patiko wub.gif
Atsakyti
Varnija, nu koks nerealus paskutinis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 03, 13:21)
Kol jis savanoriskai nesikerpa ir nieko blatno su sukuosena neina padaryt, tai bus su kasom biggrin.gif

Maniskis sedi kaip pabuciuotas, net patinka jam. Vis praso kirptis...vakar mane sese kirpo, tai ir jis prasesi biggrin.gif Cia paskutini karta kai kirpom is pradziu per daud nenutrumpino, apkirpo bliudeliu...paskui as persigalvojau, kad reikia kirpti trumpai, tai vaikas prasedejo beveik valanda ir nieko, kaifuoja jis biggrin.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 03, 13:51)
Mūsų keli derinukai  ax.gif

Viskas idealiai suderinta thumbup.gif Tik man asmeniskai meskiukai, suniukai nelabai....nors tinka musu amziaus vaikukams.

QUOTE(kristinka:) @ 2013 02 09, 13:04)
intensyviai ruošiamės pavasariui smile.gif

ir labai dailiai... 4u.gif

Varinojos mergytes derinukai su ta bliuzele...hmmm, bet ar netrukdo ta skudurine onute uzsiuta ant bliuzeles, man tai kazkaip painiotu, issivaizduoju kad ir vaikas taip turetu jaustis...Pabusiu nepopuliari, man ta bliuska niii blush2.gif Nors siaip suderinta nepriekaistingai, paskutiniame baciukai thumbup.gif

Na ir mes islysim i eteri...
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Sea girl! wub.gif wub.gif wub.gif nesvietiskai viskas gražus! Aišku, pats mažylis pats paciausias, bet derinukas irgi puikus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2013 02 12, 03:25)
Sea girl!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nesvietiskai viskas gražus! Aišku, pats mažylis pats paciausias, bet derinukas irgi puikus  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif karsta.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sea Girl thumbup.gif labai labai gražu, derinukas super, o vaikinuko šukuosena irgi superinė wub.gif wub.gif ir atrodo 100 kartų gražiau nei su garbanom , nors tai ir nepopuliaru čia blush2.gif
Atsakyti
Sea girl, laaaabai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Varinija labai labai patinka thumbup.gif o man bliuzelė tikrai nematyta ir labai įdomi. Kur tokią radote? Na labai gražiai princesytė,kaip iš pasakos wub.gif

Sea Girl ačiukas 4u.gif mažiams reikia ir šuniukų ir meškiukų....prisirimtės,kai paugs....
Jūsų berniukas labai gražiai ir dailiai atrodo wub.gif toks vyresnis kavalieraitis wub.gif mamytei medalis už šukuoseną thumbup.gif
Atsakyti
Sea Girl thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 02 11, 21:39)
Dukrytes pageidavimu ikeliu si derinuka... tongue.gif Siaip sijonuka planuoju derinti su kita bliuskute,bet cia mazoji taip nusprende ,,susiderint,, bigsmile.gif

Man si karta labai patiko. Ir ta lele ant maikono visi originalu thumbup.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 12, 00:36)
Maniskis sedi kaip pabuciuotas, net patinka jam. Vis praso kirptis...vakar mane sese kirpo, tai ir jis prasesi biggrin.gif  Cia paskutini karta kai kirpom is pradziu per daud nenutrumpino, apkirpo bliudeliu...paskui as persigalvojau, kad reikia kirpti trumpai, tai vaikas prasedejo beveik valanda ir nieko, kaifuoja jis biggrin.gif
Viskas idealiai suderinta thumbup.gif  Tik man asmeniskai meskiukai, suniukai nelabai....nors tinka musu amziaus vaikukams.
ir labai dailiai... 4u.gif

Varinojos mergytes derinukai su ta bliuzele...hmmm, bet ar netrukdo ta skudurine onute uzsiuta ant bliuzeles, man tai kazkaip painiotu, issivaizduoju kad ir vaikas taip turetu jaustis...Pabusiu nepopuliari, man ta bliuska niii blush2.gif  Nors siaip suderinta nepriekaistingai, paskutiniame baciukai thumbup.gif

Na ir mes islysim i eteri...

Kaip as laukiu dienos, kada jis irgi nores kirptis, o ir koju nagus gals nukirpt be pagalbos, nes dabar dviese turim laikyt ir tada bandau kirpt doh.gif

O derinukas, kaip visada thumbup.gif Ir naujoji sukuosena cia liux atrodo, toks tikras vyras wub.gif
Atsakyti