Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Varnija, nu labai tiek berniuko tiek mergytes wub.gif
Atsakyti
Ruosiames vasarai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sandaliukai labai ne, prie tokio romantisko, svelnaus derinuko.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 02 13, 22:02)
Sandaliukai labai ne, prie tokio romantisko, svelnaus derinuko.

Basutes, ne sandalai. Kokias derinsiu dar nezinau, uzdejau vieninteles kurias siai dienai turiu, beje man jos labai normaliai atrodo, gal ir nereikes kitu biggrin.gif
Tiesa kadangi labai megstat pakritikuoti kaip pastebejau, butu idomu jusu derinukus pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 02 13, 10:03)
Tutifruti,dekavoju!!!! 4u.gif Kiek pamenu is savo vaikystes,tai arklio uodega buvo mano mylimiausia... lotuliukas.gif Dukryte panasi i mane... tongue.gif
Papildyta:

Aciu,Požiūris 4u.gif Prajuokinote savo komentaru apie interesu konfliktus... lotuliukas.gif
Papildyta:

4u.gif
Noreciau pamatyti ir Jusu ,,slipsuota,, derinuka... mirksiukas.gif

Ir as noreciau, bet praejo tie laikai, kai ka norejau, ta rengiau ant voveriuko, o jis man mielai pozavo prie sienos atsistojes, o paskui abudu nuotraukas fotiko ekrane paziuredavom, kaip cia gavos biggrin.gif... net nostalgija apeme wub.gif Dabar "nea nenuoju" stadija. Devi beleka, belekaip ir dazniausiai ta pati per ta pati, sunku nauja ruba "ivest" i garderoba doh.gif

Beje, mamukai, uzsiroviau ant aferistes, atsargiai ir jus, nes visgi su vaikiskais rubeliais, o visos gi cia perkam/parduodam.
Apie viska cia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 13 vasario 2013 - 21:14
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 21:07)
Basutes, ne sandalai. Kokias derinsiu dar nezinau, uzdejau vieninteles kurias siai dienai turiu, beje man jos labai normaliai atrodo, gal ir nereikes kitu biggrin.gif
Tiesa kadangi labai megstat pakritikuoti kaip pastebejau, butu idomu jusu derinukus pamatyti ax.gif

Vaiku neturiu, asmenini derini idejus turbut likciau nesuprasta. biggrin.gif Galiu pasakyt, kad Sea Girl vaikiuko deriniai man puikus, su razinka suderinti ir neperkrauti.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 21:00)
Ruosiames vasarai smile.gif

Svelnu... wub.gif Tik va skrybeliukas man butu graziau be tos prilaikancios juosteles. Bet, jei kitaip tas brylius nesilaiko, tai nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 13, 22:33)
Svelnu... wub.gif  Tik va skrybeliukas man butu graziau be tos prilaikancios juosteles. Bet, jei kitaip tas brylius nesilaiko, tai nieko nepadarysi biggrin.gif

Ir man, bet siaip man isvis graziau be jo smile.gif
Ir dar neislygintas jis, nu ir sukne nelyginta, tas vaizdeli gadina blush2.gif
Atsakyti
pukepuke prie juros turetu labai graziai ziuretis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 13, 23:17)
pukepuke prie juros turetu labai graziai ziuretis wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 02 13, 22:28)
Vaiku neturiu, asmenini derini idejus turbut likciau nesuprasta.  biggrin.gif Galiu pasakyt, kad Sea Girl vaikiuko deriniai man puikus, su razinka suderinti ir neperkrauti.

Na mums irgi daugumai patinka sea girl derinukai drinks_cheers.gif
Bet is jusu kazkaip, neturincios vaiku=nerodanciai ju derinuku, as tik retkarciais astrios kritikos girdziu sioje temoje rolleyes.gif
Siaip kas turi vaiku ir supras, kad basuciu nederinau, nes dar ir ankstoka jas vasarai pirkti, neaisku kaip tos kojos paaugs dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 vasario 2013 - 23:24
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 23:21)
Bet is jusu kazkaip, neturincios vaiku=nerodanciai ju derinuku, as tik retkarciais astrios kritikos girdziu sioje temoje rolleyes.gif

Kad mano kritika astri - nesutikciau. Kad ji gerokai skiriasi nuo daugumos musi pusi utiutiu sioj temoj - turbut taip.
Atsakyti