Varnija, nu labai tiek berniuko tiek mergytes

Ruosiames vasarai

Sandaliukai labai ne, prie tokio romantisko, svelnaus derinuko.
QUOTE(linamog @ 2013 02 13, 22:02)
Sandaliukai labai ne, prie tokio romantisko, svelnaus derinuko.
Basutes, ne sandalai. Kokias derinsiu dar nezinau, uzdejau vieninteles kurias siai dienai turiu, beje man jos labai normaliai atrodo, gal ir nereikes kitu

Tiesa kadangi labai megstat pakritikuoti kaip pastebejau, butu idomu jusu derinukus pamatyti

QUOTE(Varinija @ 2013 02 13, 10:03)
Tutifruti,dekavoju!!!!
Kiek pamenu is savo vaikystes,tai arklio uodega buvo mano mylimiausia...
Dukryte panasi i mane... 
Papildyta:
Aciu,Požiūris
Prajuokinote savo komentaru apie interesu konfliktus... 
Papildyta:
Noreciau pamatyti ir Jusu ,,slipsuota,, derinuka...

Papildyta:
Aciu,Požiūris

Papildyta:

Noreciau pamatyti ir Jusu ,,slipsuota,, derinuka...

Ir as noreciau, bet praejo tie laikai, kai ka norejau, ta rengiau ant voveriuko, o jis man mielai pozavo prie sienos atsistojes, o paskui abudu nuotraukas fotiko ekrane paziuredavom, kaip cia gavos

Beje, mamukai, uzsiroviau ant aferistes, atsargiai ir jus, nes visgi su vaikiskais rubeliais, o visos gi cia perkam/parduodam.
Apie viska cia

QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 21:07)
Basutes, ne sandalai. Kokias derinsiu dar nezinau, uzdejau vieninteles kurias siai dienai turiu, beje man jos labai normaliai atrodo, gal ir nereikes kitu
Tiesa kadangi labai megstat pakritikuoti kaip pastebejau, butu idomu jusu derinukus pamatyti

Vaiku neturiu, asmenini derini idejus turbut likciau nesuprasta.

QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 21:00)
Ruosiames vasarai

Svelnu...

QUOTE(Požiūris @ 2013 02 13, 22:33)
Svelnu...
Tik va skrybeliukas man butu graziau be tos prilaikancios juosteles. Bet, jei kitaip tas brylius nesilaiko, tai nieko nepadarysi 

Ir man, bet siaip man isvis graziau be jo

Ir dar neislygintas jis, nu ir sukne nelyginta, tas vaizdeli gadina

pukepuke prie juros turetu labai graziai ziuretis

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 13, 23:17)

QUOTE(linamog @ 2013 02 13, 22:28)
Vaiku neturiu, asmenini derini idejus turbut likciau nesuprasta.
Galiu pasakyt, kad Sea Girl vaikiuko deriniai man puikus, su razinka suderinti ir neperkrauti.

Na mums irgi daugumai patinka sea girl derinukai

Bet is jusu kazkaip, neturincios vaiku=nerodanciai ju derinuku, as tik retkarciais astrios kritikos girdziu sioje temoje

Siaip kas turi vaiku ir supras, kad basuciu nederinau, nes dar ir ankstoka jas vasarai pirkti, neaisku kaip tos kojos paaugs dar

QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 23:21)
Bet is jusu kazkaip, neturincios vaiku=nerodanciai ju derinuku, as tik retkarciais astrios kritikos girdziu sioje temoje

Kad mano kritika astri - nesutikciau. Kad ji gerokai skiriasi nuo daugumos musi pusi utiutiu sioj temoj - turbut taip.