Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Derinukas ankstyvam pavasariui... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 13 vasario 2013 - 09:04
QUOTE(Varinija @ 2013 02 13, 08:53)
Derinukas ankstyvam pavasariui... smile.gif

user posted image

Sita patinka thumbup.gif O kur jau su uzsegta striuke tai net nzn, aisku dera, bet cia jau mano asmenines simpatijos/antipatijos tai striukei, kazkaip atrodo, kad labiau man nepatinka tokia striuke, nei patinka biggrin.gif

O gal ir visai nieko ta striuke. g.gif lotuliukas.gif
p.s. as po dvynio zenklu gimus, pas mane amziais interesu konfliktas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 13 vasario 2013 - 09:03
Vidurinelio derinukai i mokykla... smile.gif Kai reikia sventiskiau... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 02 13, 09:22)
Vidurinelio derinukai i mokykla... smile.gif Kai reikia sventiskiau... tongue.gif

Nu irgi visai nieko mirksiukas.gif
Mes irgi turim bliuskute "su slipsu", tik pas mus ilgarankove cool.gif
Atsakyti
Varinija-abeju vaikuciu derinukai wauuu ♥ thumbup.gif wub.gif mergytei laabai taip tinka suristi plaukuciai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2013 02 13, 10:47)
Varinija-abeju vaikuciu derinukai wauuu ♥ thumbup.gif  wub.gif mergytei laabai taip tinka suristi plaukuciai bigsmile.gif  wub.gif

Tutifruti,dekavoju!!!! 4u.gif Kiek pamenu is savo vaikystes,tai arklio uodega buvo mano mylimiausia... lotuliukas.gif Dukryte panasi i mane... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 13, 10:02)
Sita patinka thumbup.gif  O kur jau su uzsegta striuke tai net nzn, aisku dera, bet cia jau mano asmenines simpatijos/antipatijos tai striukei, kazkaip atrodo, kad labiau man nepatinka tokia striuke, nei patinka biggrin.gif

O gal ir visai nieko ta striuke. g.gif  lotuliukas.gif
p.s. as po dvynio zenklu gimus, pas mane amziais interesu konfliktas doh.gif  biggrin.gif

Aciu,Požiūris 4u.gif Prajuokinote savo komentaru apie interesu konfliktus... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 13, 10:43)
Nu irgi visai nieko  mirksiukas.gif
Mes irgi turim bliuskute "su slipsu", tik pas mus ilgarankove  cool.gif

4u.gif
Noreciau pamatyti ir Jusu ,,slipsuota,, derinuka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Varinija-man jūsų abu derinukai be švarkelio ir striulytės nerealūs wub.gif wub.gif na tiesiog gražu ir tiek smile.gif
Atsakyti
Varinija labai grazu ta mergyte su nerealia blizuele wub.gif

o jau arkliukas ant bliuskytes wub.gif wub.gif wub.gif

Seagirl wub.gif labai labai,koks jau dydelis vaikis su ta sukuosena,sakes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 12, 00:36)

Na ir mes islysim i eteri...

wau,kaip gražu,o jau šukuosena wub.gif visai netrūksta jum tų garbanų,tinka ši šukuosena thumbup.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką, todėl žinutės, neatitinkančios taisyklės, ištrintos.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 12, 01:36)
Na ir mes islysim i eteri...

Patiko ir derinukas ir nauja plaukuosena wub.gif thumbup.gif .Tikras kietas vyrukas,liuks 4u.gif
Atsakyti
Varinija,be galo grazu,ypac su sijonuku wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
Varinija,is kur gavai Silvian Heach maikute,maciau ju kolekcija,bet nebuvo sitos bliuskytes,pas mus atveza labai menka asortimenta,siemet vasarai is viso nera ko rinktis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 13 vasario 2013 - 17:29