Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

VARINIJA begalo abu vaikiukai graziai papuosti wub.gif wub.gif 4u.gif
pukepuke viskas ten liuks jug cia tik pasirodet ką vasrą nesiosit o dar batukus,basutes prisitaikysit veliau thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų Valentino dienos derinukas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
-Tynka--nuostabu,nepakartojama,nerealu ,as netikau zado karsta.gif karsta.gif karsta.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif first.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 21:07)
Basutes, ne sandalai. Kokias derinsiu dar nezinau, uzdejau vieninteles kurias siai dienai turiu, beje man jos labai normaliai atrodo, gal ir nereikes kitu biggrin.gif

man tai visai žiūrisi tos basutės
Atsakyti
Tynka, nerealiai zavu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Mokyklinis derinukas... smile.gif
P.S.Juokingiausia,kad siandien mokykloje vyresnelis buvo su laaaabai panasiu derinuku i Tynka sunaitelio tik nenufotkinau,savaitgali galbut pavyks ikalbinti papozuoti... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 14, 19:07)
Mūsų Valentino dienos derinukas  biggrin.gif

PERFECT 4u.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 22:00)
Ruosiames vasarai smile.gif

ZAVINGA
Papildyta:
Vidurinelio mokyklinis derinukas... smile.gif
I akinukus,prasau,nekreipti demesio,nes serga,akytes asaroja,tai nenorejo be akinuku fotografuotis... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 14 vasario 2013 - 21:43
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 14, 18:07)
Mūsų Valentino dienos derinukas  biggrin.gif

be žodžiu... nerealu wub.gif ... ir tas juodas megztukas kaip man patiko, norėčiau saviškiui kažko panašaus ax.gif
Atsakyti
Mama RK labai grazu!!! viskas nuo iki smile.gif Ir mazius koks jusu pasikeites,jau baxureli kaip reikalas bigsmile.gif

Kristinka:) sauniai! Batukai labai labai grazus,ir tas tamsus kaspinelis jusu blondinei labai grazu! thumbup.gif

Varinija su arkliuku superinis! Labai viskas patiko: ir kelnyciu spalva, ir maikyte,ir tas daiktas plaukuose. Dar man graziai cia ziuretusi su botais kokiais stiliovais,ar "jojiko" batais ir berniokisku tvido svarkeliu cool.gif

O su juodu norvegisku svarkeliu prajuokino biski... Cia juk ju nacionalinis rubas? ar as klystu? biggrin.gif o maikyte si LINDEXINE? mes irgi tokia turejom tik pilka smile.gif

Pukepuke grazi suknyte! Tik kepuryte nepatiko ax.gif Man irgi graziau be jos,o ji jau reikia kiepko,man cia kokia siaudinis skrybeliukas tiktu... maciau lyg brolis turi labai derancia cia biggrin.gif

Tynka labai labai nerealiai grazu viskas cia pas jus bigsmile.gif Ir akiniai kokie stiliovi,bet cia tik pasifotkinimui,ania? ir mgztukas koks nerealus,is kur? cool.gif

Sea Girl nemateu... Itariu,kad buvo nepakartojama,bet gal pakartotumet "po blatu"...? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 14 vasario 2013 - 22:30
Tynka, fantastika blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif pavydziu Jums silumos wub.gif
Atsakyti
Tynka, nu nerealiai wub.gif Tiek stiliukas tiek fotosesija wub.gif
Sensi, aha, kepure "kazkas ne to", bet kazkaip galvoju gal islyginta prie ezeriuko ziuresis graziau smile.gif
Aciu kam patikom 4u.gif
Papildyta:
Varnija, nu pabusiu utiu putiu, ar kaip ten, bet vel patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 14 vasario 2013 - 22:35
Aciu, mergaites, man smagu, kad jums patiko 4u.gif

Sensi, jo, akinukai tik pazaidimui, is ebay'jau uzpora baksu paemiau, ir varlyte irgi ebay'juj pigiau grybo thumbup.gif Jis pas mane megejas puostis , tais akiniais tais isvis be galo dziaugiasi, maivosi, ir dar nepamirsta pasitikslinti, paklausti, ar gerai atrodo biggrin.gif
O megztukas is GAP, pirktas praeitai ziemai, bet beveik nenesiotas jis.. Susegus truputi per daug aptemptas atrodo rolleyes.gif bet mezgimo rastas labai idomus.
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

Sensi, nugis pakartojam del jusu 4u.gif

user posted image user posted image

user posted image

Tyyynkaaa, labai labai labai thumbup.gif Atrodo nu taip paprastai, bet va kaip graziai wub.gif uch simpatulka wub.gif p.s. fotosesija dar ispudingesne butu jei ir mergyte butu su cinkeliu aprengta...kaip Jonulis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 15 vasario 2013 - 00:39