pukepuke viskas ten liuks jug cia tik pasirodet ką vasrą nesiosit o dar batukus,basutes prisitaikysit veliau
Mūsų Valentino dienos derinukas

-Tynka--nuostabu,nepakartojama,nerealu ,as netikau zado
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 21:07)
Basutes, ne sandalai. Kokias derinsiu dar nezinau, uzdejau vieninteles kurias siai dienai turiu, beje man jos labai normaliai atrodo, gal ir nereikes kitu
man tai visai žiūrisi tos basutės
Tynka, nerealiai zavu
Mokyklinis derinukas...
P.S.Juokingiausia,kad siandien mokykloje vyresnelis buvo su laaaabai panasiu derinuku i Tynka sunaitelio tik nenufotkinau,savaitgali galbut pavyks ikalbinti papozuoti...

Papildyta:
PERFECT
ZAVINGA
Papildyta:
Vidurinelio mokyklinis derinukas...
I akinukus,prasau,nekreipti demesio,nes serga,akytes asaroja,tai nenorejo be akinuku fotografuotis...

P.S.Juokingiausia,kad siandien mokykloje vyresnelis buvo su laaaabai panasiu derinuku i Tynka sunaitelio tik nenufotkinau,savaitgali galbut pavyks ikalbinti papozuoti...

Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 14, 19:07)
Mūsų Valentino dienos derinukas
PERFECT
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 13, 22:00)
Ruosiames vasarai
ZAVINGA
Papildyta:
Vidurinelio mokyklinis derinukas...
I akinukus,prasau,nekreipti demesio,nes serga,akytes asaroja,tai nenorejo be akinuku fotografuotis...

QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 14, 18:07)
be žodžiu... nerealu
Mama RK labai grazu!!! viskas nuo iki
Ir mazius koks jusu pasikeites,jau baxureli kaip reikalas
Kristinka:) sauniai! Batukai labai labai grazus,ir tas tamsus kaspinelis jusu blondinei labai grazu!
Varinija su arkliuku superinis! Labai viskas patiko: ir kelnyciu spalva, ir maikyte,ir tas daiktas plaukuose. Dar man graziai cia ziuretusi su botais kokiais stiliovais,ar "jojiko" batais ir berniokisku tvido svarkeliu
O su juodu norvegisku svarkeliu prajuokino biski... Cia juk ju nacionalinis rubas? ar as klystu?
o maikyte si LINDEXINE? mes irgi tokia turejom tik pilka
Pukepuke grazi suknyte! Tik kepuryte nepatiko
Man irgi graziau be jos,o ji jau reikia kiepko,man cia kokia siaudinis skrybeliukas tiktu... maciau lyg brolis turi labai derancia cia
Tynka labai labai nerealiai grazu viskas cia pas jus
Ir akiniai kokie stiliovi,bet cia tik pasifotkinimui,ania? ir mgztukas koks nerealus,is kur?
Sea Girl nemateu... Itariu,kad buvo nepakartojama,bet gal pakartotumet "po blatu"...?
Kristinka:) sauniai! Batukai labai labai grazus,ir tas tamsus kaspinelis jusu blondinei labai grazu!
Varinija su arkliuku superinis! Labai viskas patiko: ir kelnyciu spalva, ir maikyte,ir tas daiktas plaukuose. Dar man graziai cia ziuretusi su botais kokiais stiliovais,ar "jojiko" batais ir berniokisku tvido svarkeliu
O su juodu norvegisku svarkeliu prajuokino biski... Cia juk ju nacionalinis rubas? ar as klystu?
Pukepuke grazi suknyte! Tik kepuryte nepatiko
Tynka labai labai nerealiai grazu viskas cia pas jus
Sea Girl nemateu... Itariu,kad buvo nepakartojama,bet gal pakartotumet "po blatu"...?
Tynka, fantastika
pavydziu Jums silumos
Tynka, nu nerealiai
Tiek stiliukas tiek fotosesija
Sensi, aha, kepure "kazkas ne to", bet kazkaip galvoju gal islyginta prie ezeriuko ziuresis graziau
Aciu kam patikom
Papildyta:
Varnija, nu pabusiu utiu putiu, ar kaip ten, bet vel patiko
Sensi, aha, kepure "kazkas ne to", bet kazkaip galvoju gal islyginta prie ezeriuko ziuresis graziau
Aciu kam patikom
Papildyta:
Varnija, nu pabusiu utiu putiu, ar kaip ten, bet vel patiko
Aciu, mergaites, man smagu, kad jums patiko
Sensi, jo, akinukai tik pazaidimui, is ebay'jau uzpora baksu paemiau, ir varlyte irgi ebay'juj pigiau grybo
Jis pas mane megejas puostis , tais akiniais tais isvis be galo dziaugiasi, maivosi, ir dar nepamirsta pasitikslinti, paklausti, ar gerai atrodo
O megztukas is GAP, pirktas praeitai ziemai, bet beveik nenesiotas jis.. Susegus truputi per daug aptemptas atrodo
bet mezgimo rastas labai idomus.
Sensi, jo, akinukai tik pazaidimui, is ebay'jau uzpora baksu paemiau, ir varlyte irgi ebay'juj pigiau grybo
O megztukas is GAP, pirktas praeitai ziemai, bet beveik nenesiotas jis.. Susegus truputi per daug aptemptas atrodo
Aciu visoms uz grazius zodzius
Sensi, nugis pakartojam del jusu

Tyyynkaaa, labai labai labai
Atrodo nu taip paprastai, bet va kaip graziai
uch simpatulka
p.s. fotosesija dar ispudingesne butu jei ir mergyte butu su cinkeliu aprengta...kaip Jonulis
Sensi, nugis pakartojam del jusu

Tyyynkaaa, labai labai labai