Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Gal kas gali palyginti kuo skiriasi Sigma E30 ir E45? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 12, 23:34)
Gal kas gali palyginti kuo skiriasi Sigma E30 ir E45?  g.gif  4u.gif

Skiriasi viskuom. DU skirtingos paskirties šepetėliai.
E30 - skirtas kruopščiam darbui, nebereikalo jis vadinasi "pencil", nes tai mažas, standus pieštuko formos šepetėlis, su kuriuo patogu šešėliais brėžti, retušuoti linijas ties apatinėmis ir viršutinėmis blakstienomis, taip pat kruopščiai formuoti išorinį kampą, dar gali būti naudojamas vidinio kampo šviesinimui. Žodžiu: detaliam darbui.
E45 - tai daugiau sklaidymo šepetėlis. Minkštas. Siaurėjančia savo forma jis labai patogus naudoti raukšlei.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 11 13, 18:11)
Skiriasi viskuom. DU skirtingos paskirties šepetėliai.
E30 - skirtas kruopščiam darbui, nebereikalo jis vadinasi "pencil", nes tai mažas, standus pieštuko formos šepetėlis, su kuriuo patogu šešėliais brėžti, retušuoti linijas ties apatinėmis ir viršutinėmis blakstienomis, taip pat kruopščiai formuoti išorinį kampą, dar gali būti naudojamas vidinio kampo šviesinimui. Žodžiu: detaliam darbui.
E45 - tai daugiau sklaidymo šepetėlis. Minkštas. Siaurėjančia savo forma jis labai patogus naudoti raukšlei.

Myliu Sigma šepetėlius, bet nerandu kam pritaikyti E40.. Jis kaip ir švelniam blendinimui, bet jis man nė vienų šešėlių normaliai nepaskirsto... Tai bandau raukšlei pvz naudoti E25 (man mėgstamiausias akių šepetėlis), daug geriau tinka. Arba čia man tik patinka, kad jei jau naudoti šešėlį, tai daugiau spalvos gauti. Nu nepaima jis man pakankamai spalvos ir viskas sad.gif Tai vienintelis dalykas kam E40 man naudingas, tai šiek tiek virš raukšlės su pereinama spalva perbraukti tokiam 'vos vos' efektui.

o E30 puikus, visam tiksliam darbui, ypač išoriniam kampui tiesiog tobulas.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 11 10, 14:34)
skaitau jau 4 val ir kuo daugiau skaitau, tuo maziau suprantu  doh.gif

padekite, prasau  4u.gif

reikia konturavimui ir ne tik , blush ir bronzeriui padengti, renkuosi is siu dvieju , nesu zinove , man pagrindiniu tereikia

http://www.debenhams...123443004299_-1
http://www.debenhams...123443004199_-1
labai busiu dekinga, jei kas patars  blush2.gif

Jūsų pirmo rinkinio visi šepetėliai duo fiber, tai reiškia kad tinka ir skystiems ir sausiems produktams. Su pirmu gerai pasidengs makiažo pagrindas, bus toks 'lengvesnis' padengimas, naudkit sukamasiais judesiais nuo veido vidurio. Su antru skaistalai (vėlgi, kadangi duo fiber, tai bus toks lengvesnis padengimas) ir galbūt šiek tiek galėsit kontūruoti lengvai. Kiti du ir geri šepetėliai. Esmė, kad su duo fibre jums jums visada gausis šiek tiek 'lengvesnis' rezultatas, nebus labai daug padengim ir pnš.

Antras rinkinys, pagrinde ožkos plauko šepetėliai, gali naudoti tik su sausais produktais (išskyrus foundation ir definer, jie sintetiniai). Šitam rinkinį 168 ir 217 tiesiog super šepetėliai. 168 skaistalams ir manau tikrai pavyktų su juo ir pakontūruti (nors man tai tam neidealiausias variantas). O 217 blending, tai tobulas teptukas. 239 ir labai neblogas, pats tinkamiausas paprastam šešėliui ant voko ar po antakiu uždėti.

Aš asmeniškais imčiau antrą rinkinį, tikrai daug tokių jau gerai žinomų ir visų mėgiamų MAC šepetėlių. Bet iš kitos pusės, nuo jūsų poreikių priklauso. Aš dažnai nedraugauju su duo fiber šepetėliais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GintareBeauty: 15 lapkričio 2013 - 00:21
GintareBeauty, labai sirdingai - aciu! kokia Jus maloni, taip issamiai paaiskinote, detalizavote. Dekoju, dar syki 4u.gif

Aciu!
Atsakyti
Labuka, renkuosi tarp dvieju sepeteliu mac239 ir sigma E55, kaip suprantu jie abudu skirti seseliu uztepimui g.gif Gal kas turite juos ir galetumet palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 11 15, 08:51)
Labuka, renkuosi tarp dvieju sepeteliu mac239 ir sigma E55, kaip suprantu jie abudu skirti seseliu uztepimui g.gif Gal kas turite juos ir galetumet palyginti 4u.gif

Neturėjus MAC, bet tikriausiai kai ateis laikas keisti šepetėlį pagrindinei spalvai, tai rinksiuos MAC 239, nes jis yra mažesnis ir plonesnis, todėl geriau atlieka savo darbą.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2013 11 09, 05:47)
Kaip jums DA VINCI šepetėliai? Bandėte kas nors? smile.gif

Bandem, naudojam, patinka mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 10 25, 10:04)
maccosmetics.com  ax.gif

Tai kad maccosmetics.com nesiuncia kitur negu i USA.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 11 27, 23:58)
Tai kad maccosmetics.com nesiuncia kitur negu i USA.

Per tarpinininkes perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 11 15, 08:51)

Turiu abu smile.gif Tai kai nusipirkau mac, sigma guli nenaudojamas. Mac yra mazesnis ir plonesnis, tuo tarpu sigma didesnis ir storesnis mirksiukas.gif Cia kaip kam patogiau, jei akys mazos ar siauros, tai patogiau su mac, nes jis mazesnis ir atvirksciai...
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 28, 09:10)
Turiu abu  smile.gif Tai kai nusipirkau mac, sigma guli nenaudojamas. Mac yra mazesnis ir plonesnis, tuo tarpu sigma didesnis ir storesnis  mirksiukas.gif Cia kaip kam patogiau, jei akys mazos ar siauros, tai patogiau su mac, nes jis mazesnis ir atvirksciai...

Pritariu del MAC 239 drinks_cheers.gif Kai ji isigijau, Sigma E55 irgi guli nelabai naudojamas, man Sigma sepetelis tiesiog per didelis mano vokams, tad nelabai patogus smile.gif

Norejau paklausti-ar turite kuri nors NARS Yachiyo sepeteli? Kokie butu atsiliepimai? Ar jis labai siurkstus?
Atsakyti