Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Famili @ 2013 12 02, 15:23)
Merginos, Jūs beauty blender'į siuntėtės per tarpininkus iš JAV? Ar galima ir pačiam parsisiųsti? O gal LT yra pirkti?

galima ir pačiam http://www.beautybay.../beautyblender/. LT nėra
Atsakyti
O MAC siuncia i Lietuva?Ar yra kur ju galima Lietuvoje isigyti, tik, kad pas mus visalaik didele tikimybe ne ant orginaliu produktu pataikyt doh.gif
Atsakyti
Gal kas esate mėginusios Zoeva šepetėlius? Esu girdėjusi gerų atsiliepimų, pakomentuokit kas nors (ypač apie akių), jei galit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 03, 13:25)
O MAC siuncia i Lietuva?Ar yra kur ju galima Lietuvoje isigyti, tik, kad pas mus visalaik didele tikimybe ne ant orginaliu produktu pataikyt doh.gif

Nesiuncia smile.gif
Atsakyti
meginos koki sepeteli naudojate CHANEL SOLEIL TAN DE CHANEL BRONZE UNIVERSEL ? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal Jus jau gavote savo Sigmos sepetelius? blush2.gif
Atsakyti
Pries savaite jau gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 12 03, 17:14)
Gal kas esate mėginusios Zoeva šepetėlius? Esu girdėjusi gerų atsiliepimų, pakomentuokit kas nors (ypač apie akių), jei galit  ax.gif

turiu nemazai ju, kokybiski sepeteliai uz gera kaina 4u.gif man tinka ir patinka, planuoju daugiau ju isigyti, kai vel kokia nuolaida pasitaikys
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 12 17, 09:52)
Pries savaite jau gavau  smile.gif

O as dar negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 12 17, 09:39)
Mergaites, o gal Jus jau gavote savo Sigmos sepetelius?  blush2.gif

Gavau siandien. Gyvenu Italijoje. Dovanu idejo kelionini issklaidymo sepeteli, bet jis susiglamzes, plaukeliai issiketoje. Gal parasyt, kad dovaninis tai tikrai su broku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 12 19, 16:34)
Gavau siandien. Gyvenu Italijoje. Dovanu idejo kelionini issklaidymo sepeteli, bet jis susiglamzes, plaukeliai issiketoje. Gal parasyt, kad dovaninis tai tikrai su broku g.gif

O as vis dar negaunu verysad.gif jau neramu unsure.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenuos gera sepeteli antakiams/angled brush? reikia kad butu standus bei ploni sereliai 4u.gif Masciau apie MAC 263, bet gal ir koks pigesnis/geresnis yra blush2.gif
Atsakyti