Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(overlook @ 2014 01 29, 19:14)
Ir dar - ar tas RT skaistalų šepetėlis tiks kontūravimui? g.gif

RT šepetėlis tiks, bet su tokiu reikia atsargiai arba geriau nenaudoti stipriai pigmentuotos kontūravimo priemonės, nes lengva padauginti produkto. Kai kurios firmos (pvz. Real Techniques) turi duo fibre tipo kontūravimo šepetėlius, tokie man labiau patinka - daugiau galimybių kontroliuoti efektąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 01 29, 18:25)
O kaip suprast per lengvas? g.gif Svoriu? Nu man tai plius minus tiek pat sveria tiek MAC, tiek Sigma sepeteliai, kazkaip svorio skirtumu nepastebejau smile.gif

man tai čia pliusas , kad lengvesnis ir trumpesnis smile.gif
Atsakyti
Merginos,seniai esam kalbeje,bet bebepamenu. Kaip tvarkotes su Sigma E25 sepeteliu po isplovimo. Nu man taip issipucia,visai nebe tas tampa. Kaip ji "suplot" atgal?
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2014 02 17, 13:38)
Merginos,seniai esam kalbeje,bet bebepamenu. Kaip tvarkotes su Sigma E25 sepeteliu po isplovimo. Nu man taip issipucia,visai nebe tas tampa. Kaip ji "suplot" atgal?

O aplamai kam skirtas E25, gavau travel size dovanu, bet nezinau kam ji panaudoti blush2.gif , lyg ir blendinimui skirtas, bet kad man mac 217, siam reikalui idealiausias.
Atsakyti
RT šepetėliai man pats tas... nesu super duper makiažistė, tai mano pačios poreikius, jie kuo puikiausiai patenkina 4u.gif o ypač patinka jų švelnumas, bent jau iš mano turimų nė vienam neiškrito turbūt nė vienas plaukelis. tik va turiu vieną rinkinuką, ne visi man reikalingi, o kai kurių ir trūkstu... galvoju, iš kur būtų geriausia kainos atžvilgiu siųstis juos? g.gif (tinka ir tarpininkės 4u.gif ) sudomino tas didysis rinkinys Exclusive Brush set blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett' @ 2014 02 19, 22:16)
RT šepetėliai man pats tas... nesu super duper makiažistė, tai mano pačios poreikius, jie kuo puikiausiai patenkina  4u.gif o ypač patinka jų švelnumas, bent jau iš mano turimų nė vienam neiškrito turbūt nė vienas plaukelis.  tik va turiu vieną rinkinuką, ne visi man reikalingi, o kai kurių ir trūkstu... galvoju, iš kur būtų geriausia kainos atžvilgiu siųstis juos?  g.gif  (tinka ir tarpininkės  4u.gif  ) sudomino tas didysis rinkinys Exclusive Brush set  blush2.gif

iherb.com manau geriausias variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guvilė @ 2014 02 19, 22:26)
iherb.com manau geriausias variantas  thumbup.gif

bet turbūt geriau per tarpininkes, nes suma 30dol ? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett': 19 vasario 2014 - 22:35
Sakykit, o koks šepetėlis, kokios formos, labiausiai tinkamas iššešėliavimui, ypač toj vietoj prie voko kaulo ar kaip čia išsireikšt biggrin.gif Mano akys gilios, tai aš kai ne profas, prie to kaulo gaunas blynas, sunku išskaidyt. Ką LT galėčiau nusipirkt? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Scarlett' @ 2014 02 19, 23:33)
bet turbūt geriau per tarpininkes, nes suma 30dol ? g.gif  doh.gif

Arba, jei pirksite pirma karta is iherb, galite pasinaudoti pirmojo pirkimo 5$ nuolaida ir suma bus 24.99$ mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasiklausti, ar kuri naudojate DR.HAUSCHKA sepetelius? smile.gif

Mane labiausiai domina bronzantui ir skaistalams.

user posted image
Atsakyti
Kas kiek laiko ir kaip plaunate sepetelius g.gif ? KAi isploviau Erdesos sepeti pudrai su skystu muilu tai liko ant galiuku tokie kaip pudros gabaliukai, baisu ziureti doh.gif sakau ar cia sepetys prastas ar ploveja prasta lotuliukas.gif ? KAip jus isplaunate sepecius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 02 kovo 2014 - 18:45
QUOTE(LoveIt @ 2014 03 02, 19:44)
Kas kiek laiko ir kaip plaunate sepetelius g.gif ? KAi isploviau Erdesos sepeti pudrai su skystu muilu tai liko ant galiuku tokie kaip pudros gabaliukai, baisu ziureti doh.gif  sakau ar cia sepetys prastas ar ploveja prasta  lotuliukas.gif ? KAip jus isplaunate sepecius? 4u.gif

Man atrodo neisplovei iki galo ir tiek, t.y. neleidai pilnai nubegt visiems nesvarumams ir liko jie ant galo.

Stengiuosiu kas savaite, bet buna ir reciau blush2.gif Nors kiekvienai funkcijai turiu kelis sepetelius, tai pvz po savaites pasiimu nauja pudros sepeteli, o senojo neplaunu dar kelias dienas ir pan.

Plaunu dabar su pirstine, seniau i ranka braukydavau, bet nemegstu nuo vandens susitraukusiu pirstu, tai pirstine gelbsti. Sigma pirstinei pagailejau pinigeliu ir nusipirkau TOKIO TIPO - cia skirta naudojimui virtuvej, bet esme ju ta pati, tik maziau pavirsiaus variaciju uz Sigma turi ir tiek. O plaunu paprastai: suslapinu sepeteli, tada ant pirstines uzlasinu skysto muilo (man juo geriausiai issiplauna sepeteliai) ir braukau/sukioju sepeteliu, o paskui po beganciu vandeniu toliau braukau i pirstine kol svarus lieka.
Atsakyti