Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(*Hazell @ 2014 01 08, 02:53)
Aš turiu RT Blush šepetėlį. Labai švelnus, gražiai dengia, tinka "minkštiems" skaistalams (kietesnių nelabai paima). Neilgai dar naudoju, bet turiu stipriai pigmentuotus skaistalus ir dar nei karto jų neišėjo padauginti  smile.gif

Man patiko tuo, kad gerai pakabina, gražiai dengia, patys šereliai švelnūs. Bent jau aš labai patenkinta šiuo pirkiniu. Turbūt kiek žmonių, tiek nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 01 07, 23:00)
O gal turit RT skaistalu sepeteli? Jei taip,idomu atsiliepimas 4u.gif

Galiu pasakyti tą patį, ką kitos merginos čia rašė. 4u.gif Švelnus, man su juo gražiausiai skaistalai pasidengia. smile.gif Tiesa, jei skaistalai bus kietesni, tai tikriausiai nelabai pakabintų.
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 01 08, 00:00)
O gal turit RT skaistalu sepeteli? Jei taip,idomu atsiliepimas 4u.gif

Turiu. Man jis labai patinka, nors teko iprast, nes didokas ir labai minkstas. Kietesniu skaistalu gali ir nepaimt, bet man kolkas nebuvo problemu su juo.

Dar is RT turiu akiu sepeteliu rinkinuka - nesinaudoja jie man nei pagal paskirti, nei kitur pritaikant...
Atsakyti
Kokie butu atsiliepimai apie sepetelius Bobbi Brown?

Ir kokie is pigesniu sepeteliu turi geru atsiliepimu?
Atsakyti
Gavau siandien savo issvajota mac 217, bet su mano turimais sigma sepeteliais, jis man per lengvas biggrin.gif Sigma tokie sunkesni, smagesni i ranka paimti, o mac lengvutis lengvutis. Idomu cia man vienai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 01 29, 15:12)
Gavau siandien savo issvajota mac 217, bet su mano turimais sigma sepeteliais, jis man per lengvas biggrin.gif Sigma tokie sunkesni, smagesni i ranka paimti, o mac lengvutis lengvutis. Idomu cia man vienai taip  biggrin.gif

O kaip suprast per lengvas? g.gif Svoriu? Nu man tai plius minus tiek pat sveria tiek MAC, tiek Sigma sepeteliai, kazkaip svorio skirtumu nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kuris iš šių labiausiai tinka akių šešėliams blendinti? Trečias ar ketvirtas nuo viršaus? 4u.gif

Ir dar - ar tas RT skaistalų šepetėlis tiks kontūravimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 01 29, 18:25)
O kaip suprast per lengvas? g.gif Svoriu? Nu man tai plius minus tiek pat sveria tiek MAC, tiek Sigma sepeteliai, kazkaip svorio skirtumu nepastebejau smile.gif

Na nera labai didelis svorio skirtumas, bet man pasirode, kad mac ciut lengvesnis nei sigma.
Zodziu, mac 217 esu labai patenkinta, dabar suprantu, kodel jis toks populiarus, ir blendina super, ir seselius puikiai kabina, sedziu patenkinta ir dar noriu mac sepeteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 01 29, 20:14)
Gal galit patarti kuris iš šių labiausiai tinka akių šešėliams blendinti? Trečias ar ketvirtas nuo viršaus? 4u.gif

Sakyciau trecias, nes forma puikiai tam tinkama. Bet jo nesu ciupinejus, tai nezinau kaip isvis tas sepetelis. Ketvirta turiu, jis labai patogus, bet gal kiek kitokiam blendinimui arba viso voko padengimui, nes nera labai purus, turi truputi standumo. Uztai man ir patinka jis visam vokui seseliuot, nes tas kampas labai patogus.

RT konturavimui tinkamas, nors man patogiau kazkuo kitu uztept pirma, o jau tada puresniu sepeteliu padirbet.
Atsakyti
Man asmeniskai RT blush brush nepatinka konturavimui. Konturavimui nusipirkau skaistalams skirta L&V angled brush. Forma konturavimui labai patinka, bet sesreliai siurkstus. Dairausi kitos firmos tokio pacio sepetelio.
Atsakyti
QUOTE(Malaya @ 2014 01 07, 22:44)
Man patinka RT šepetėliai, ypač veidui skirti. Krem. pudrai tai MAC padėtas stalčiuke ir jau metus RT naudoju.  smile.gif

Šiandien kaip tik Pixi sesės pristatė naujus šepetėlius, tai jau noriu išbandyti ir tuos. RT 2014 šepetėliai Ypatingai domina tas silikoninis pravedimam. g.gif

ir as ji nusiziurejus bet geras ir pigukas elf g.gif
Atsakyti
Tikrai trečias. Turiu abiejų formu blending šepetėlius (tik ne Everyday Minerals, o Sigma). Dome formos naudoju absoliučiai kiekvieną dieną. Mąstau, kad reikia dar bent vieną įsigyti, nes juo mėgstu ne tik šešėlius sulieti, bet ir maskuoklį ant paakių išsklaidyti. Efektas šimtą kartų gražesnis ir natūralesnis, nei naudojant įprastą Concealer šepetėlį

QUOTE(overlook @ 2014 01 29, 19:14)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 15 vasario 2014 - 23:10