Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Tai kad tie pirmieji sigmos sepeteliai buvo siaip sau, dabartiniai pagal atsiliepimus turetu buti zymiai zymiai kokybiskesni smile.gif
Apie MAC nuomones nesusidariau, pirktas buvo ne sau
Atsakyti
Ar kas naudojat biriai pudrai MAC 129SH ar geriau tiktu 150? O kaip veido konturavimui 168?
Atsakyti
pas mane mac 168 nesišeria
Atsakyti
Merginos, kam jus naudojat si mac 187? nes man jis niekam netinkamas ir krempudrai taip pat ne. schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 04, 03:59)
Ar kas naudojat biriai pudrai MAC 129SH ar geriau tiktu 150? O kaip veido konturavimui 168?

Siulau tik reguliarius sepetelius pirkti - bus paciai patogu, nes dazniausiai SH ir pan kokybe skiriasi ..
Atsakyti
Gal kas bandėt Lily Lolo šepetėlius? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 03, 03:14)
Atejo laikas ir man klausti patarimo - renkuosi tarp mac168 ir sigma f40 - gal kuri turit abu ir galit pakomentuoti? Linkstu link mac, bet sigma lenkia i save kaina  biggrin.gif

Turiu Sigma F40, o MAC 168 esu čiupinėjusi. MAC gal labiau patiko, nes jis šiek tiek mažesnis ir standesnis, bet nesakau, kad Sigma prastas, jis tikrai kokybiškas. Bet visgi planavau savąjį Sigma pakeisti šiuo MAC, nes visi turimi MAC labai patinka, nesišeria. Bet Sigma F40 naudojau skaistalams, dabar skaistalams naudoju kitus šepetėlius, tai Sigma kaip ir nebelabai naudojamas patapo, tad ir nebeiškeičiau į MAC smile.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 01 05, 10:24)
Siulau tik reguliarius sepetelius pirkti - bus paciai patogu, nes dazniausiai SH ir pan kokybe skiriasi ..

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kokia Jusu nuomone apie real techniques sepetelius? Verti demesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2014 01 06, 23:17)
Sveikos merginos,
kokia Jusu nuomone apie real techniques sepetelius? Verti demesio?  g.gif

youtube labai daug atsiliepimu bei kosmetista.ru, as asmeniskai kazkaip nesgundau ax.gif man prof sepeteliai lieka prof, o tie, kur viska atlieka nekelia pasitikejimo 4u.gif
Atsakyti
Man patinka RT šepetėliai, ypač veidui skirti. Krem. pudrai tai MAC padėtas stalčiuke ir jau metus RT naudoju. smile.gif

Šiandien kaip tik Pixi sesės pristatė naujus šepetėlius, tai jau noriu išbandyti ir tuos. RT 2014 šepetėliai Ypatingai domina tas silikoninis pravedimam. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaya @ 2014 01 07, 23:44)
Man patinka RT šepetėliai, ypač veidui skirti. Krem. pudrai tai MAC padėtas stalčiuke ir jau metus RT naudoju.  smile.gif

Šiandien kaip tik Pixi sesės pristatė naujus šepetėlius, tai jau noriu išbandyti ir tuos. RT 2014 šepetėliai Ypatingai domina tas silikoninis pravedimam. g.gif

O gal turit RT skaistalu sepeteli? Jei taip,idomu atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 01 07, 22:00)
O gal turit RT skaistalu sepeteli? Jei taip,idomu atsiliepimas 4u.gif

Aš turiu RT Blush šepetėlį. Labai švelnus, gražiai dengia, tinka "minkštiems" skaistalams (kietesnių nelabai paima). Neilgai dar naudoju, bet turiu stipriai pigmentuotus skaistalus ir dar nei karto jų neišėjo padauginti smile.gif
Atsakyti