QUOTE(kvartetas @ 2014 07 30, 13:51)
laba diena ,
Perskaiciau beveik visa tema tik nesirasiau. Tai viskas dabar man susimakalavo. Noreciau isigyti sepeteliu savo naudojimui. Rinkiniu nenoriu imti itariu tikrai jie nera tobulai sukomplektuoti arba labai brangus ir neverta leisti pinigu.
Maciau cia rasete apie sigma, mac, rt ir t.t. bendra nuomone susidariau, kad vistik labiau visos naudoja ir patinka sigmos ir mac.
Dar domintu zoeva teptukai. ar yra ju naudojanciu ir galinciu palyginti su mac ar sigma. ar tikrai kokybe jie atitinka.
Zodziu sunkiausiai man gaunasi suprasti kuris numeris kam skirtas. Gal butu pravartu surasyti funkcija ir sepetelio numeri.
Kremine pudra: Sigma f80, mac....
Biri pudra:.....?
O as kokreciai noreciau isigyti:
Kreminei pudrai
Skaistalams ir konturavimui
Seseliu uzdejimui
Seseliu retusavimui.
Veliau gal ir kompaktines ar birios pudros
Gal galit padet susiorentuoti skaiciuose.
Ir mac 217 jis skirtas tik retusavimui ar patogu su juo ir deti pati seseli?
Nenaudoju nei Sigmos, nei Mac šepetėlių, tai negaliu nieko pasakyt iš asmeninės patirties, bet pati labai daug domėjausi, peržiūrėjau n video youtube, skaičiau blogus ir tikrai labai geri atsiliepimai apie Zoevo šepetėlius. Pati juos užsisakiau, ryt poryt jau turėčiau juos gauti. Ką galiu pasakyt dėl šepetėlių naudojimo paskirties, tai gali būti, kad jums patiks visai kitos formos, nei naudoja kiti. Pvz man kontūravimui niekaip neprilipo tas kirstas šepetėlis, tad bandysiu kitokį, plokščią.
Kreminei pudrai iš Zoevos, kiek teko skaityti, dauguma sako, kad per didelis jis. Bet vėlgi, čia kaip kam.
Skaistalams Sigma F40, Zoeva 128, Mac 168
Šešėlių uždėjimui - Sigmos E55, Zoeva 234, Mac 239
Šešėlių ištušavimui - Sigma E25, Zoeva 227, Mac 217
Biriai iš Sigmos F30, Zoeva 106
o šešėlių uždėjimui ir retušavimui ar tinkamas vienas nežinau, bet aš užsisakiau atskirus. Man atrodo plokščias geriau padengia