Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

ir vel prireike Jusu patarimo... 4u.gif gal parekomenduotumet koki gera sepeteli skaistalams/ bronzantui? jau ketinau sakytis sigma F40, bet pasiziurejus daugiau video, kazkoks jis man "skystokas" pasirode... g.gif ar tikrai vertas demesio, ar tik mados/ bandos jausmo pasufleruotas?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 07 19, 19:04)
ir vel prireike Jusu patarimo...  4u.gif gal parekomenduotumet koki gera sepeteli skaistalams/ bronzantui? jau ketinau sakytis sigma F40, bet pasiziurejus daugiau video, kazkoks jis man "skystokas" pasirode...  g.gif ar tikrai vertas demesio, ar tik mados/ bandos jausmo pasufleruotas?

Bent man skaistalams ir bronzatui norisi skirtingu sepeteliu - skaistalam mazesnio ir koncentruotesnio, bet pakankamai puraus, o bronzatui didelio ir puraus (nebent norima konturavimui, bet tada jau reiketu mazesnio ir standesnio). Bet as bronzatu megstu lengvai per veida pereit, tai man didelis purus sepetelis pats tas - paskui galima dar paryskint kai kurias vietas ji suspaudus arba mazu koncentruotu sepeteliu. As siuo metu tam reikalui turiu Everyday Minerals dideli pudros sepeteli - tik man rodos nebegaminami jie, tai i wishlist'a MUFE #130 nusiziurejus - jis oficialiai pudros, bet manau pats tas per visa veiduka bronzatu pereit. Na ir aisku galima atrast jam kitu panaudojimu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 20 liepos 2014 - 18:11
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 20, 19:09)
Bent man skaistalams ir bronzatui norisi skirtingu sepeteliu - skaistalam mazesnio ir koncentruotesnio, bet pakankamai puraus, o bronzatui didelio ir puraus (nebent norima konturavimui, bet tada jau reiketu mazesnio ir standesnio). Bet as bronzatu megstu lengvai per veida pereit, tai man didelis purus sepetelis pats tas - paskui galima dar paryskint kai kurias vietas ji suspaudus arba mazu koncentruotu sepeteliu. As siuo metu tam reikalui turiu Everyday Minerals dideli pudros sepeteli - tik man rodos nebegaminami jie, tai i wishlist'a MUFE #130 nusiziurejus - jis oficialiai pudros, bet manau pats tas per visa veiduka bronzatu pereit. Na ir aisku galima atrast jam kitu panaudojimu.

aciu labai uz atsakyma bigsmile.gif vadinasi, cia ne vien tik mano asmenines abejones. ir man atrodo, kad skaistalams skirtas turetu but kitoks siek tiek ir sis labiau bronzantui tiktu. aciu, pasiskaitinesiu apie MUFE, niekad nesidomejau ju sepeteliais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 20 liepos 2014 - 18:53
O pas mus H&M yra tokių Kempinėllių?
Atsakyti
laba diena ,

Perskaiciau beveik visa tema tik nesirasiau. Tai viskas dabar man susimakalavo. Noreciau isigyti sepeteliu savo naudojimui. Rinkiniu nenoriu imti itariu tikrai jie nera tobulai sukomplektuoti arba labai brangus ir neverta leisti pinigu.

Maciau cia rasete apie sigma, mac, rt ir t.t. bendra nuomone susidariau, kad vistik labiau visos naudoja ir patinka sigmos ir mac.
Dar domintu zoeva teptukai. ar yra ju naudojanciu ir galinciu palyginti su mac ar sigma. ar tikrai kokybe jie atitinka.

Zodziu sunkiausiai man gaunasi suprasti kuris numeris kam skirtas. Gal butu pravartu surasyti funkcija ir sepetelio numeri.

Kremine pudra: Sigma f80, mac....
Biri pudra:.....?

O as kokreciai noreciau isigyti:
Kreminei pudrai
Skaistalams ir konturavimui
Seseliu uzdejimui
Seseliu retusavimui.

Veliau gal ir kompaktines ar birios pudros

Gal galit padet susiorentuoti skaiciuose.
Ir mac 217 jis skirtas tik retusavimui ar patogu su juo ir deti pati seseli?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 07 30, 13:51)
laba diena ,

Perskaiciau beveik visa tema tik nesirasiau. Tai viskas dabar man susimakalavo. Noreciau isigyti sepeteliu savo naudojimui. Rinkiniu nenoriu imti itariu tikrai jie nera tobulai sukomplektuoti arba labai brangus ir neverta leisti pinigu.

Maciau cia rasete apie sigma, mac, rt ir t.t. bendra nuomone susidariau, kad vistik labiau visos naudoja ir patinka sigmos ir mac.
Dar domintu zoeva teptukai. ar yra ju naudojanciu ir galinciu palyginti su mac ar sigma. ar tikrai kokybe jie atitinka.

Zodziu sunkiausiai man gaunasi suprasti kuris numeris kam skirtas. Gal butu pravartu surasyti funkcija ir sepetelio numeri.

Kremine pudra: Sigma f80, mac....
Biri pudra:.....?

O as kokreciai noreciau isigyti:
Kreminei pudrai
Skaistalams ir konturavimui
Seseliu uzdejimui
Seseliu retusavimui.

Veliau gal ir kompaktines ar birios pudros
Gal galit padet susiorentuoti skaiciuose.
Ir mac 217 jis skirtas tik retusavimui ar patogu su juo ir deti pati seseli?

Nenaudoju nei Sigmos, nei Mac šepetėlių, tai negaliu nieko pasakyt iš asmeninės patirties, bet pati labai daug domėjausi, peržiūrėjau n video youtube, skaičiau blogus ir tikrai labai geri atsiliepimai apie Zoevo šepetėlius. Pati juos užsisakiau, ryt poryt jau turėčiau juos gauti. Ką galiu pasakyt dėl šepetėlių naudojimo paskirties, tai gali būti, kad jums patiks visai kitos formos, nei naudoja kiti. Pvz man kontūravimui niekaip neprilipo tas kirstas šepetėlis, tad bandysiu kitokį, plokščią.

Kreminei pudrai iš Zoevos, kiek teko skaityti, dauguma sako, kad per didelis jis. Bet vėlgi, čia kaip kam.
Skaistalams Sigma F40, Zoeva 128, Mac 168
Šešėlių uždėjimui - Sigmos E55, Zoeva 234, Mac 239
Šešėlių ištušavimui - Sigma E25, Zoeva 227, Mac 217
Biriai iš Sigmos F30, Zoeva 106

o šešėlių uždėjimui ir retušavimui ar tinkamas vienas nežinau, bet aš užsisakiau atskirus. Man atrodo plokščias geriau padengia smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma. Parasykit ispudzius apie zoeva sepetelius kai isbandysit. Linkstu prie ju pirkimo. Tik dar neziurejau kiek siuntimas kainuos.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 08 01, 00:56)
Aciu labai uz atsakyma. Parasykit ispudzius apie zoeva sepetelius kai isbandysit. Linkstu prie ju pirkimo. Tik dar neziurejau kiek siuntimas kainuos.

7.50 eurais
Atsakyti
siandien atslugus karsciams bei pagaliau prisedus prie kosmetikos pagaliau isbandziau isigyta Zoeva sepeteli. uzsisakiau 2, luxe sheer cheek brush (127) bei pencil brush (230). pencil iskart atidejau, nes jau uzsakiusi kaip tikra moteris persigalvojau doh.gif vis delto man reikia kitokio tipo, gules nenaudojamas. bendrai apibudinus, sepeteliai pagaminti labai kokybiskai, taip sakant "is sazines". isvaizdai jokiu priekaistu - masyvus, solidus mediniai koteliai, tikrai labai dailiai atrodo, sakyciau, net prabangiai. serelai labai minksti.
dabar apie funkcionaluma... neturiu, tiesa, su kuom lygint, neteko naudot skaistalu sepetelio prototipo is sigmos... siaip buvau nusiteikusi gan skeptiskai, nes tas sereliu "skystumas" atrode itartinai, bet panaudojus patiko. ziuresim, kaip seksis toliau, jei nuomone pasikeis, pranesiu smile.gif gal pirmas kartas ir apgaulingas
Atsakyti
Aš savaitę laiko naudoju Zoevos stippling brush 125, nu man jis nerealus wub.gif padengia skystą pudrą tokiu lengvu sluoksniu, žodžiu efektas toks, kokio ir tikėjausi, atrodo lb natūraliai, jokių dryžių nepalieka didis.gif
Akių šepetėlius naudojau porą kartų, sunku kažką pasakyti, nes ir neplauti dar, bet pirmas įspūdis geras.
Kasdien naudoju precise shader 238 išsklaidyti spalvai po antakiu, tai savo darbą atlieka irgi gerai.
Kitų dar nebandžiau (kontūravimo ir highlight`erio).
Kas liečia išvaizdą nu gražūs jie, bet turiu Hakuro šepetėlius, tai jie man kokybiškiau atrodo 4u.gif Na bet to stippling brush nekeisčiau į jokį gražesnį wub.gif cool.gif
Atsakyti
ateinu su ditirambais Sigmai F82 smile.gif tikriausiai nieko naujo nepasakysiu, bet labai jau norisi pasidalint smile.gif pirkau specialiai mineraliniam makiazo pagrindui, na super kaip graziai, tiesiog nematomu akiai sluoksniu padengia. buvau nustebinta smile.gif tiesa, asmeniskai man ji nelabai maloni odai del to savo tankumo, labai neiprasta, nes esu pripratusi prie kitokio tipo sepeteliu, bet galutinis rezultatas viska atperka

gal pasiulytumet dar ka nors is Sigmos butent mineralinei? del to buffer-kabuki, ziuriu, nuomones gan priestaringos... g.gif
Atsakyti
beautybay pradejo prekiauti zoeva sepeteliais 4u.gif
Atsakyti