Penktadienį užsisakiau tiesiogiai iš Zoevos puslapiuko visą didžiausią rinkinuką..
Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi nenusivilti..Ateinančios savaitės gale jau kaip ir gauti turėčiau..

QUOTE(SensualitY @ 2014 09 21, 10:32)
Penktadienį užsisakiau tiesiogiai iš Zoevos puslapiuko visą didžiausią rinkinuką..
Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi nenusivilti..Ateinančios savaitės gale jau kaip ir gauti turėčiau..

Butinai parasykit atsiliepima

QUOTE(SensualitY @ 2014 09 21, 09:32)

Manau nenusivilsit, aš jais labai patenkina likau

QUOTE(cuaren @ 2014 09 21, 22:09)
Kurie labiausiai patinka?

inesavb
Aciu uz video!!
Nusipirkau f80,f30 ir E65 😍 laukiuuuu!! Ypac F80 !! Dar prisizejau video,tai jauciu superinis!!
Aciu uz video!!
Nusipirkau f80,f30 ir E65 😍 laukiuuuu!! Ypac F80 !! Dar prisizejau video,tai jauciu superinis!!
QUOTE(greeny1231 @ 2014 09 21, 22:22)
Aha,man irgi įdomu:)!
QUOTE(greeny1231 @ 2014 09 21, 21:22)
QUOTE(SensualitY @ 2014 09 22, 09:32)
Aha,man irgi įdomu:)!
gal ne taip išsireiškiau, neturiu aš rinkinuko, bet pirkau pavienius šepetėlius, nes ne visus panaudočiau iš rinkinuko

labai patenkina esu šiais: 109 kontūravimui, nu tobulas tiesiog

Kai gausit siuntinį, parašykit kaip patiko, gal ir man reiks papildyti kolekciją

QUOTE(Adora_ @ 2014 09 21, 23:24)
inesavb
Aciu uz video!!
Aciu uz video!!
o tai kur cia tuos video dalina?

Papildyta:
QUOTE(cuaren @ 2014 09 22, 15:25)
gal ne taip išsireiškiau, neturiu aš rinkinuko, bet pirkau pavienius šepetėlius, nes ne visus panaudočiau iš rinkinuko
Anksčiau kirstą tokį naudodavau ir kitos firmos, tai tikrai ne taip gražiai konturuodavosi, kaip su šiuo šepetėliu. Ir į nieką nė už ką nebekeisčiau 125
Čia mano pats mylimiausias šepetėlis. Dar turiu kelis šepetėlius neišbandytus
Ai dar antakiams 318, idealiai atitiko man dydis šio šepetėlio.
Kai gausit siuntinį, parašykit kaip patiko, gal ir man reiks papildyti kolekciją

pritariu del 109, ir as turiu

o Jusu antakiai platus?

[quote=mamulioka,2014 09 22, 17:01]

Papildyta:
Keleta puslapiu atgal ji pasidalino savo video apzvelgdama savo naudojamus sepetelius:)

Papildyta:
Keleta puslapiu atgal ji pasidalino savo video apzvelgdama savo naudojamus sepetelius:)
[quote=Adora_,2014 09 22, 20:23]

Papildyta:
[/quote]
ui, pramiegojau kazka... aciu

Papildyta:
[/quote]
ui, pramiegojau kazka... aciu

www.teptukai.lt
profesionalai visazistai dirba, rekomenduoju
profesionalai visazistai dirba, rekomenduoju

Gavau,gavau,gavau
Po kelių dienų galėsiu parašyti atsiliepimus