Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Penktadienį užsisakiau tiesiogiai iš Zoevos puslapiuko visą didžiausią rinkinuką.. 4u.gif Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi nenusivilti..Ateinančios savaitės gale jau kaip ir gauti turėčiau..
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 09 21, 10:32)
Penktadienį užsisakiau tiesiogiai iš Zoevos puslapiuko visą didžiausią rinkinuką.. 4u.gif  Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi nenusivilti..Ateinančios savaitės gale jau kaip ir gauti turėčiau..

Butinai parasykit atsiliepima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 09 21, 09:32)
Penktadienį užsisakiau tiesiogiai iš Zoevos puslapiuko visą didžiausią rinkinuką.. 4u.gif  Laukiu nesulaukiu ir tikiuosi nenusivilti..Ateinančios savaitės gale jau kaip ir gauti turėčiau..

Manau nenusivilsit, aš jais labai patenkina likau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 21, 22:09)
Manau nenusivilsit, aš jais labai patenkina likau smile.gif

Kurie labiausiai patinka? smile.gif
Atsakyti
inesavb
Aciu uz video!!
Nusipirkau f80,f30 ir E65 😍 laukiuuuu!! Ypac F80 !! Dar prisizejau video,tai jauciu superinis!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adora_: 21 rugsėjo 2014 - 22:25
QUOTE(greeny1231 @ 2014 09 21, 22:22)
Kurie labiausiai patinka?  smile.gif

Aha,man irgi įdomu:)!
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 09 21, 21:22)
Kurie labiausiai patinka?  smile.gif

QUOTE(SensualitY @ 2014 09 22, 09:32)
Aha,man irgi įdomu:)!

gal ne taip išsireiškiau, neturiu aš rinkinuko, bet pirkau pavienius šepetėlius, nes ne visus panaudočiau iš rinkinuko 4u.gif
labai patenkina esu šiais: 109 kontūravimui, nu tobulas tiesiog thumbup.gif Anksčiau kirstą tokį naudodavau ir kitos firmos, tai tikrai ne taip gražiai konturuodavosi, kaip su šiuo šepetėliu. Ir į nieką nė už ką nebekeisčiau 125 wub.gif Čia mano pats mylimiausias šepetėlis. Dar turiu kelis šepetėlius neišbandytus blush2.gif Ai dar antakiams 318, idealiai atitiko man dydis šio šepetėlio.

Kai gausit siuntinį, parašykit kaip patiko, gal ir man reiks papildyti kolekciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2014 09 21, 23:24)
inesavb
Aciu uz video!!
Nusipirkau f80,f30 ir E65 😍 laukiuuuu!! Ypac F80 !! Dar prisizejau video,tai jauciu superinis!!

o tai kur cia tuos video dalina? unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cuaren @ 2014 09 22, 15:25)
gal ne taip išsireiškiau, neturiu aš rinkinuko, bet pirkau pavienius šepetėlius, nes ne visus panaudočiau iš rinkinuko 4u.gif
labai patenkina esu šiais: 109 kontūravimui, nu tobulas tiesiog thumbup.gif Anksčiau kirstą tokį naudodavau ir kitos firmos, tai tikrai ne taip gražiai konturuodavosi, kaip su šiuo šepetėliu. Ir į nieką nė už ką nebekeisčiau 125 wub.gif Čia mano pats mylimiausias šepetėlis. Dar turiu kelis šepetėlius neišbandytus blush2.gif Ai dar antakiams 318, idealiai atitiko man dydis šio šepetėlio.

Kai gausit siuntinį, parašykit kaip patiko, gal ir man reiks papildyti kolekciją biggrin.gif

pritariu del 109, ir as turiu 4u.gif

o Jusu antakiai platus? unsure.gif
Atsakyti
[quote=mamulioka,2014 09 22, 17:01]
Papildyta:

Keleta puslapiu atgal ji pasidalino savo video apzvelgdama savo naudojamus sepetelius:)
Atsakyti
[quote=Adora_,2014 09 22, 20:23]
[quote=mamulioka,2014 09 22, 17:01]
Papildyta:

Keleta puslapiu atgal ji pasidalino savo video apzvelgdama savo naudojamus sepetelius:)
[/quote]
ui, pramiegojau kazka... aciu 4u.gif
Atsakyti
www.teptukai.lt
profesionalai visazistai dirba, rekomenduoju 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau,gavau,gavau 4u.gif thumbup.gif Po kelių dienų galėsiu parašyti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti