Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki ž

QUOTE(Savannaa @ 2013 03 09, 14:59)
aciu visom atsakiusiom  4u.gif
man reik gerklei skalaut... smile.gif tu visu pastiliu nevartojam...

Savannaa,gerkle gali skalauti,gargaliuoti ir su pasildytu vandeniu idek druskos,nepamazink(tarkim normalus puodelis vandens ir kokie 2-3 sauksteliai druskos pvz juoduotos,su jodu,),slykstu,bet super veikia,isbandyta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarete: 09 kovo 2013 - 17:00
Gal kas patars blush2.gif
Hotel: ANDELS BERLIN,LANDSBERGER ALLEE 106, BERLIN, GERMANY Gyvenant siuo adresu, laiko turesime nedaug, todel noreciau artimiausiu atstumu esancius prekybos centrus aplankyt 4u.gif domina C and A, HM ir panasios parduotuves. Gal kas pasiulys kokius centrus blush2.gif
dekui
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2013 03 10, 07:47)
Hotel: ANDELS BERLIN,LANDSBERGER ALLEE 106, BERLIN, GERMANY Gyvenant siuo adresu, laiko turesime  nedaug, todel noreciau artimiausiu atstumu esancius prekybos centrus aplankyt 4u.gif  domina C and A, HM ir panasios parduotuves. Gal kas pasiulys kokius centrus blush2.gif
dekui

Keistas klausimas g.gif
Ivesk i google adresa ir paziurek i zemelapi.Ismes visokiu prekybcentriu.
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2013 03 10, 09:47)
Hotel: ANDELS BERLIN,LANDSBERGER ALLEE 106, BERLIN, GERMANY Gyvenant siuo adresu, laiko turesime  nedaug, todel noreciau artimiausiu atstumu esancius prekybos centrus aplankyt 4u.gif  domina C and A, HM ir panasios parduotuves. Gal kas pasiulys kokius centrus blush2.gif
dekui

ALEXA ko gero arčiausiai Jums iš didesnių prekybcentrių. Ten rasit minėtas parduotuves smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Gal kuri žinot kur Onlyn Galima gerų Bewerbung pvz rasti?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Atvirkstinis klausimas apie gyvenima Lietuvoje lotuliukas.gif : noriu deklaruotis gyvenama vieta LT.Kokiu dokumentu reikia?Turim savo busta,tai man nestis jo dokumentus?Ar uzteks tik asmens dokumentu g.gif Plius tuo paciu,kadangi esu nedirbanti,o moket soc draudimo imoku nenoriu,tai galiu deklaruot ligoniu kasose,kad auginu vaika . Tik va,ar ta vaika irgi reikia deklaruoti? g.gif Kas gali,pakomentuokit,aciu. 4u.gif
Atsakyti
klausimas: dirbu vokietijoje daugiau nei metus. noriu iseiti is vieno is darbu. ar svari priezastis yra cia, kad man reik dirbt vakarais-vaikas tuo metu buna su tagesmuter, bet matau, kad jam nepakanka miego...nes reik anksti keltis i kita darba man...?
ar noriu gaut bedarbio pasalpa kol nerasiu kt darbo. ar man ja mokes-ar manoji priezastis rimta ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2013 03 11, 20:40)
Atvirkstinis klausimas apie gyvenima Lietuvoje lotuliukas.gif : noriu deklaruotis gyvenama vieta LT.Kokiu dokumentu reikia?Turim savo busta,tai man nestis jo dokumentus?Ar uzteks tik asmens dokumentu g.gif Plius tuo paciu,kadangi esu nedirbanti,o moket soc draudimo imoku nenoriu,tai galiu deklaruot ligoniu kasose,kad auginu vaika . Tik va,ar ta vaika irgi reikia deklaruoti? g.gif Kas gali,pakomentuokit,aciu. 4u.gif

del vietos deklaravimu LT, tai pasiskambink i savo miesto savivaldybe ar seniunija, kuriai priklausai ir paklausk mirksiukas.gif
Taip vienas is tevu gali susitvarkyti toki sveikatos draudima iki kol sueis vaikui 7 ar 8 m. g.gif man ligoniu kasos pries isvykstant i DE taip sutvarke (as su vaikais neesu issideklaravus is LT).
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2013 03 11, 21:12)
klausimas: dirbu vokietijoje daugiau nei metus. noriu iseiti is vieno is darbu. ar svari priezastis yra cia, kad man reik dirbt vakarais-vaikas tuo metu buna su tagesmuter, bet matau, kad jam nepakanka miego...nes reik anksti keltis i kita darba man...?
ar noriu gaut bedarbio pasalpa kol nerasiu kt darbo. ar man ja mokes-ar manoji priezastis rimta ? g.gif

tai tu gi turi kita darba, tada nebusi bedarbe, o kadangi nesi bedarbe, tai bedarbio pasalpa nepriklauso, vadinas iseini is vieno darbo ir gauni papildomai Hartz4.
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2013 03 12, 16:29)
tai tu gi turi kita darba, tada nebusi bedarbe, o kadangi nesi bedarbe, tai bedarbio pasalpa nepriklauso, vadinas iseini is vieno darbo ir gauni papildomai Hartz4.

bet tas kitas darbas kuriame likciau butu mini job, as ten daug neuzdirbu.
maniau, kad gauciau bedarbio pasalpa, o jei neuztektu Job center primoketu. labai jau as nenoriu but nuo J.center priklausoma nors turbut kitaip ir nebutu, nes Job center man sveikatos draudima apmoketu ir pensija...kol kito darbo nerasciau.
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2013 03 12, 16:40)
bet tas kitas darbas kuriame likciau butu mini job, as ten daug neuzdirbu.
maniau, kad gauciau bedarbio pasalpa, o jei neuztektu Job center primoketu. labai jau as nenoriu but nuo J.center priklausoma nors turbut kitaip ir nebutu, nes Job center man sveikatos draudima apmoketu ir pensija...kol kito darbo nerasciau.

pasidomek ir tau tiksliai pasakys mirksiukas.gif su tokiu mazu vaiku, tai as sakyciau nelabai apsimoka tiek ardytis, ta prasme vaika palikus eiti kazkur dirbti. Darbo agentura duos tiek, kiek tu dirbt eidama jauciu neuzdirbsi. ir jie taves negali varyti daug dirbti, nes vaikas dar mazas.
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2013 03 12, 19:58)
pasidomek ir tau tiksliai pasakys  mirksiukas.gif su tokiu mazu vaiku, tai as sakyciau nelabai apsimoka tiek ardytis, ta prasme vaika palikus eiti kazkur dirbti. Darbo agentura duos tiek, kiek tu dirbt eidama jauciu neuzdirbsi. ir jie taves negali varyti daug dirbti, nes vaikas dar mazas.

sutinku, kad vaikas mazas ir to, ka gali duot jam budama su juo jokiom dovanomis neatpirksi.
esme tame, kad mano viena is specialybiu labai paklausi De(net jei ateis tas laikas, kai soc. hilfiu nieks nedalins-badu nemirsiu smile.gif) ir as uzdirbciau minimum 600 E daugiau nei moketu Job center. Ne molijonai, bet kazka atsidet galima.
i kelione norim su mazuoju...
masina noriu lizingu pasiimt..
slykstu valstybei ant kaklo sedet..
aciu Tau labai Gelele 4u.gif( jei teisingai isverciau)
Atsakyti