QUOTE(rutulyte @ 2008 10 22, 23:24)
Gal kas galit patart kur rast Klaipedos pusej nebrangu detaliuju planu projektuotoja
Mano vienintelis patarimas būtų iš ''karčios asmeninės patirties''

ne pigaus ieškoti ,o patikimo ir doro.Pernai vasarą ieškojau Klaipėdos kraštuose norėjau rast,kad kas greičiau padarytų,apskambinau apie6-8įmones,visi kaip vienas kartojo 8mėm eilė.kiti iš viso atsisakė,užkibau ant vieno,kuris pažadėjo iki naujųjų padaryt,apsidžiaugiau,kai pasirašinėjom sutartį ir paėmė puse pinigų,įrašė datą iki 02mėn.15dienos,nieko nepykau sakau svarbu pavasarį galėsim pradėt statytis

susipirkom visas įmanomas medžiagas ir t.t.ir ką manote aš dar po šia diena neturiu nei vieno detaliojo plano popieriaus

,kiek skambinta,kiek žadėta,kiek savaičių iš viso nekelta ragelio,esu šitokioj būsenoj,kad nei vienam doram žmogui,nelinkėčiau to jausmo patirt.pilnai suprantu,galbūt ne taip lengvai tie dokumentai rengiami,bet jis tyčiojasi ,paskambinkpo pietų,paskambink rytoj,dabar paskutinis terminas buvo vakarykštė diena,pasakytų neiošeina,tikėkitės ne anksčiau po 2-3mėn.tai tada nors ramus sėdėtum ir lauktum,o dabar,nemoku pasakyt,kiek nervinuosi....Taip,kad prašyčiau labai gerai išsiklausinėt,paprašyt įmonės dokumentų,pasirašyt normalią sutartį,dėl kiekvienos pradelstos dienos ir t.t. Didelės sėkmės.