Įkraunama...
Įkraunama...

Žemės paskirties keitimas

QUOTE(Ingeliukė @ 2008 10 27, 10:29)
O jūsų sutartyje nenumatytos realios "baudos" už vėlavimą?  g.gif 
pvz. 0.05 proc. už vėlavimo dieną ar pan. tokiu atveju kreipkitės į advikatą.
Kiek aš žinau, dauguma įmonių ima avansą pradėdami darbus, apie 30-50% visos sąmatos.

taip yra toks punktas 0,05proc.bet kokia tai juokinga suma gaunasi,o kiek kainuos advokato paslaugos? : g.gif. Kiek domėjausi avanso prašo beveik kiekviena įmonė t.y apie50%,.
Atsakyti
Reiskias mus apmulkino del to avanso rolleyes.gif Nors is ties mazai as tuo ir tikejau, nes siais laikais tokiu fintu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos einu šian į žemėtvarką, pasiklausiu kodėl stringa patikrinimas, kažką negero jaučiu.Taip noriu kuo greičiau žemės paskirtį pakeist, uch. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2008 10 30, 15:01)
4u.gif Sveikos einu šian į žemėtvarką, pasiklausiu kodėl stringa patikrinimas, kažką negero jaučiu.Taip noriu kuo greičiau žemės paskirtį pakeist, uch. verysad.gif

Labutis,įtariu teks dar palūkėt blink.gif ,aš taip pat labai laaabai norėjau,bet jau 4metai,et,bet svarbu,kad pasiekiau savo ir pakeisiu clap.gif ,nors momentais bash.gif ,galvojau ar reikia tiek nervinių ląstelių eikvot,?Na ir kokį ATS.gavote?
Atsakyti
bigsmile.gif Pažadėjo kitą savaitę pasirodyt, apžiūrai, na žiūrėsim kaip ten bus.
O ko jūs taip ilgai ir būtent ko laukėt?
Atsakyti
Sveiki,
Kadangi cia visi daug vaikstineja del zemes dokumentu gal man patarsite ax.gif .
Reikalas toks: turime zemes regioniniame parke. Toje zemeje kazkada stovejo gyvenamasis ir ukinis pastatas jau turime tai patvirtinancius dokumentus is archyvo. Taciau jokiu pamatu nelike nes buvo vykdoma melioracija ir toje zemeje kolukio laikais augo grudines kulturos. Tiesa, is po zemiu yra matomi keli didesni akmenys kurie gal but like nuo pamatu, bet jie tik keli. Tikslios vietos kur stovejo pastatai nera nurodyta nei dokumentuose nei matyti vietoje. Tam , kad nustatytytu arba nurodytu kur galetu buti pastatai buvo iskviesti tai atliekantys zmones (tiksliai negaliu pasakyti kokiai istaigai priklausantys, nes tai dariau ne as pati). Atvaziavo paziuejo ir liepe atsivezti akmenis pamatams, kad galetu nufotografuoti jog cia buvo pastatai. Kazkaip keistai nuskambejo, nes juk yra dokumentai tai jau irodantys, juk taip daro tie kas nori gauti dokumentus jog ten buvo pastatai( nors gal ju ten niekad ir nebuvo).
Gal jus zinot kur reiktu kreiptis turint dokumenta is archyvo su israsu apie buvusius pastatus? Ir ka mums toliau daryti norint pasistatyti nama? negi rimtai tempti akmenis ir fotkint g.gif
Atsakyti
4u.gif Geras patarimas, dokumentai sako viena tai kam kartotis, deja neraukiu apie tai.Mano manymų jei pataria tai reikia taip ir padaryt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2008 11 02, 18:36)
bigsmile.gif Pažadėjo kitą savaitę pasirodyt, apžiūrai, na žiūrėsim kaip ten bus.
O ko jūs taip ilgai ir būtent ko laukėt?

Mano situaija buvo ta,kad ponios žemėtvarkininkės mano žemę priskyrė ne ž.ū/paskirties,bet miškų ūkio,tai po to tos klaidos nebepanoro ištaisyt, schmoll.gif tai buvo begalinis tąsymasis po visas įmanomas institucijas,kol galų gale........ rolleyes.gif ,sustrigom su detaliuoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitamax: 07 lapkričio 2008 - 18:49
2vitamax: kas su Detaliu pasidare?
Atsakyti
4u.gif Jo jau kaip mūsų biudžetininkai dirba tai baisu, toks jausmas kad tą patį per tą patį ir nieko nepadaro.Jau antra savaitė eina laukiu skambučio, kitai savaitei rašausi vėl, eisiu klausiu, kol nenusibosiu ir manęs nepasiųs arba pagaliau atvažiuos, kažko vistiek pasieksiu.
Atsakyti
2hilin:
taigis ir sakau kad su šytais darmajiedais reikia pch-izmo skraiste apsisiausti ir veltinę kepurę nuo smegenėlių perkaitimo užsidėti.
Niekur čia nepriskubėsi o paraginimas nepakenx.
Atsakyti
biggrin.gif Einu tuomet kepurę megztis, bet man jis toks geranoriškas pasirodė, dar ir patarė, o kai buvau, tai jautėsi mus nuskriaudęs kad neišėjo atvažiuot.Velniai juos žino ko jie priėdę....kam žadėt ir kuom tikėt ax.gif Šia savaitę palauksiu, gal pasaulyje yra ir gerų žmonių, ką pasako, tą padaro bigsmile.gif
Atsakyti