Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčionių rajono mamyčių plepesiai

sveikos,
kaip laikotes?mes baigiam vėjaraupių sirgimus,ramiai tikiuosi gyvensim,nes būsim persirgęsmile.gif Prasidėjo uogos ir konservavimai,tai užsiėmimo namie papildomai lotuliukas.gif
Ritatar darius žiemai rugštynes ir braškes su rabarbarais kompotą? noriu padaryt bet nežinau ar gausis biggrin.gif
QUOTE(rutyte11 @ 2013 05 31, 11:44)
Sveikutes visos  4u.gif  Labai jau seniai bebuvau, bet vis to laiko man maza paroje bigsmile.gif

seniai bematyta ir girdėta:) vis holike tu pas mus lotuliukas.gif bet manau susitikimą dalyvaut galėsi bigsmile.gif

QUOTE(VAMI @ 2013 06 05, 08:58)
mes savaitei isvykstam atostogu, o paskui i susitikima butinai  thumbup.gif

Sveikinimai Rokui tapus krikščioniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 06 17, 18:45)
sveikos,
kaip laikotes?mes baigiam vėjaraupių sirgimus,ramiai tikiuosi gyvensim,nes būsim persirgęsmile.gif Prasidėjo uogos ir konservavimai,tai  užsiėmimo namie papildomai lotuliukas.gif
Ritatar darius žiemai rugštynes ir braškes su rabarbarais kompotą? noriu padaryt bet nežinau ar  gausis biggrin.gif

seniai bematyta ir girdėta:) vis holike tu pas mus lotuliukas.gif  bet manau susitikimą dalyvaut galėsi bigsmile.gif
Sveikinimai Rokui tapus krikščioniu 4u.gif

Oi Dovile nezinau nezinau jau kaip su tuo susitikimu bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 06 17, 17:45)
Ritatar darius žiemai rugštynes ir braškes su rabarbarais kompotą? noriu padaryt bet nežinau ar  gausis biggrin.gif

Labas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rugstyniu ziemai niekada nesu darius (neturiu kantrybes blush2.gif ) O braskiu ir rabarbaru kompota dariau ne kartu, bet atskirai braskiu kompota ir atskirai rabarbaru kompota. Jei nori suzinoti skoni - issivirk namie puoda braskiu-rabarbaru kompoto ir viskas bus aisku!
Kazkuriais metais bandziau braskiu kompota daryti su apesinais ir su bananais, taigi isvada tokia - merginos geriau neeksperimentuokit doh.gif Nors zinoma, pas visus skoniai skirtingi, bet asmeniskai man nepatiko doh.gif

Geguzes men man atiteko garbe paragauti VAMI kepto medaus torto essen.gif Pasakysiu atvirai - nesu megeja medaus torto, bet TOKIO SKANAUS dar nesu gyvenime valgius thumbup.gif Dabar beveik kiekviena diena svajoju apie si skanumyna wub.gif
Atsakyti
Sveikutės bigsmile.gif
Mūsų šeimos Joninė atšvęstos dieną,tai dabar naktinėju biggrin.gif
QUOTE(ritat29 @ 2013 06 18, 10:44)
skoni - issivirk namie puoda braskiu-rabarbaru kompoto ir viskas bus aisku!
Kazkuriais metais bandziau braskiu kompota daryti su apesinais ir su bananais, taigi isvada tokia - merginos geriau neeksperimentuokit  doh.gif Nors zinoma, pas visus skoniai skirtingi, bet asmeniskai man nepatiko  doh.gif

Geguzes men man atiteko garbe paragauti VAMI kepto medaus torto  essen.gif Pasakysiu atvirai - nesu megeja medaus torto, bet TOKIO SKANAUS dar nesu gyvenime valgius  thumbup.gif Dabar beveik kiekviena diena svajoju apie si skanumyna  wub.gif

o aš žinok kas man neaišku niekad neeksperimentuoju,braškių kompotėlių jau pasistačiau,dabar džiovinsim prieskonius lotuliukas.gif Kažkaiž keistai pasinešiau žiemos pasiruošimui ax.gif
O man vasarą saldumynų nesinori,vakar prisipirkau vaisių tai kertu:)
Eisim liudininkauti,tai figūrą palaikau lotuliukas.gif Nieko dar nepradėjau ruoštis doh.gif
Atsakyti
AHUUUUU lotuliukas.gif
Atsakyti
Ehehej biggrin.gif
As uzsiemusi kompotais doh.gif Dabar taip tingisi statyti, bet ziema taip gerai, kai gali nueiti i rusi ir atsinesti skanaus gerimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2013 06 29, 16:51)
Ehehej  biggrin.gif
As uzsiemusi kompotais  doh.gif Dabar taip tingisi statyti, bet ziema taip gerai, kai gali nueiti i rusi ir atsinesti skanaus gerimo  thumbup.gif

Turi dar energijos? bigsmile.gif točna brolis Aurijui bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 07 05, 08:18)
Turi dar energijos? bigsmile.gif  točna brolis Aurijui bus lotuliukas.gif

Is kur ta energija? Viska darau, nes reikia, niekas uz mane nepadarys doh.gif
Daug ka darau ir sededama, ir guledama, ir keturiom, ir ivairiom kitom pozom biggrin.gif
O kas bus greitai suzinosim ax.gif
Atsakyti
sveikos, saunuoles, as nieko kol kas nemarinuoju, nekonservuoju , nes viska pirkti reikia, tai dar svarstau, reikia cia man ar ne biggrin.gif o ziema labai gerai, kai turi ka atsinesti thumbup.gif

gal jau susibegam kuria dienele? jei sveikatos aisku tam turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuom gi visos uzsiemusios? Forume tylu ramu... g.gif

Tai kas del susitikimo? Jei tik busiu vietoj ir leis sveikata, butinai atvaziuosim su mazium i susitikima bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip orai??? galim ir pas mane, tik kad remontai verandoje,galim prisiglausti tik lauke,kada kas galit?
ŠVENČIONIŠKĖS AHUUUU
Atsakyti
as galiu bet kada, man laukas super tinka thumbup.gif
Atsakyti