Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčionių rajono mamyčių plepesiai

sveikutes 4u.gif kaip gyvenat? kuo gyvenat? kas naujo jusu namuciuose?
mes gyvenm neblogai, vaikai jau laukia nesulaukia atostogu doh.gif ju dabar is kiemo namo parvyt neimanoma doh.gif

as vel ieskau lotuliukas.gif gal zinot kas parduoda vezimuka - sketuka ?
Atsakyti
Sveikutės,
man juodi nekalbadieniai,kažkaip nepatinka man gegužis,kadir koks jis pavasariškas būtų unsure.gif
QUOTE(VAMI @ 2013 05 04, 17:05)
sveikutes  4u.gif  kaip gyvenat? kuo gyvenat? kas naujo jusu namuciuose?
mes gyvenm neblogai, vaikai jau laukia nesulaukia atostogu  doh.gif ju dabar is kiemo namo parvyt neimanoma  doh.gif

as vel ieskau  lotuliukas.gif  gal zinot kas parduoda vezimuka - sketuka ?

matyt mando ieškai,kad nerandi lotuliukas.gif
Atsakyti
oj, ne, ne mandro, tik kad i lazda susilankstytu ir aisku ne baisulingai brangaus, nes mums tik kelionems reikia ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Seniai nebuvau užsukusi. Tai vaikai angina sirgo, o dabar vyras kojos raiščius suplėšė, su ramentais vaikšto doh.gif
Beje, parduodu Tomuko transportą, nes didelis jau berniukas ir laikas atsisakyti vežimo. Gal ką sudomins ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Pakojukas lankstosi, tik nuotraukoje nenuleistas

Čia yra video apie vežimėlį
http://www.youtube.c...h?v=uHaLyLTMRKE

Yra komplekte lopšys ir apsaugos nuo lietaus ir vabzdžių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N@tasha: 08 gegužės 2013 - 09:25

o ka mes matom to didelio berniuko burnytej bigsmile.gif geda peleda blush2.gif

jusu vezimo spalva labai gera, netepli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 05 08, 12:50)
o ka mes matom to didelio berniuko burnytej    bigsmile.gif  geda peleda  blush2.gif

jusu vezimo spalva labai gera, netepli  thumbup.gif

Paprastai be šito daikto apsieinam, tik miegui dar reikalingas, kitaip bus skandalas, o čia matyt kažkas matomoj vietoj padėjo, tai ir nesusilaikė berniukas biggrin.gif
Atsakyti
ech, tos pagundos lotuliukas.gif
Atsakyti
Na švenčionėliškės šian susimatom Vaikų žaidimų aikštelės atidaryme?smile.gif
Atsakyti
mes busim thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

mačiau gražiai aikštelė papuošta.
Mes lauksim nuotraukų facebooke smile.gif
Atsakyti
spalvoti balionai aplink aikstele atrode super thumbup.gif o mano vaikai grizo su asarom doh.gif kol laukem sventes pabaigos kol bus galima paimti tu balionu, ju neliko doh.gif nes buvo kas nelauke pabaigos ir pasieme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 05 10, 17:34)
spalvoti balionai aplink aikstele atrode super  thumbup.gif  o mano vaikai grizo su asarom  doh.gif kol laukem sventes pabaigos kol bus galima paimti tu balionu, ju neliko  doh.gif  nes buvo kas nelauke pabaigos ir pasieme  lotuliukas.gif

tiek jų buvom nupirkę,tik vat gaila,kad kai kurie išėjo net su 7 doh.gif mokyk drąsos,kad stvertų nieko nelaukęsmile.gif

kas geresnio pas jus girdėt?mes su mažuoju bandom sveikti,nes tos vaikų ligos suėdė man nemažai kg rolleyes.gif aišku gerai,bet ne tokiais dalykais kaip nervais reiktų tą svorį mesti cool.gif
Atsakyti