Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčionių rajono mamyčių plepesiai

mergaites, gal kuri turtinga prieskoninemis zolemis - petrazolemis, bazilikais ? mielai paimciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 07 13, 19:57)
mergaites, gal kuri turtinga prieskoninemis zolemis - petrazolemis, bazilikais ? mielai paimciau  ax.gif

Labas rytas,
as turiu siek tiek baziliku ir petrazoliu, jei nori ateik - prisiskinsi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif simtas metu cia nebuvau uzsukus blush2.gif , va kaip persikraustem i nama taip to laiko ir maza doh.gif tie remontai jau kaip atsibodo doh.gif , o dabar kieme geles kiek laiko suvalgo, net nepastebiu kaip diena praeina unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilkut @ 2013 07 22, 08:28)
Sveikos mamytes 4u.gif simtas metu cia nebuvau uzsukus blush2.gif , va kaip persikraustem i nama taip to laiko ir maza doh.gif tie remontai jau kaip atsibodo doh.gif , o dabar kieme geles kiek laiko suvalgo, net nepastebiu kaip diena praeina unsure.gif .

Aga matyt mane pamačius mūsų pasiilgai:)
Vami, kaip tu?
Ritat, gal jau sveikint?
aš užsikrovusi vestuvių pasiruošimui,atrodo minimaliai ruošiuosi,bet darbo doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes visai neblogai, neskaitant to, kad migle susilauze ranką doh.gif rokutis mūsų jau turi du dantis ir jau pradeda savarankiškai pamažu eiti pats thumbup.gif vaikai visas dienas praleidžia lauke, na o mama prie savo saldžių užsiėmimų doh.gif
Atsakyti
Ritat, su sūnelio gimimu!!!!!
kaip reaguoja dičkis?
man savaitgalį vestuvės ax.gif jau kelinta naktis nemiegu,nesuprasi ko lyg aš tekėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 07 31, 22:57)
Ritat, su sūnelio gimimu!!!!!
kaip reaguoja dičkis?
man savaitgalį vestuvės ax.gif jau  kelinta naktis nemiegu,nesuprasi ko lyg aš tekėčiau lotuliukas.gif

Aciu uz sveikinimus wub.gif
Vyresnelis vaiksto patenkintas, duoda labas mazajam, glosto, buciuoja ir vis kartoja: "Mano bolis!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 01 rugpjūčio 2013 - 10:30
ir aš labai labai sveikinu wub.gif aukit diduciai ir sveikučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2013 08 01, 11:28)
Aciu uz sveikinimus  wub.gif
Vyresnelis vaiksto patenkintas, duoda labas mazajam, glosto, buciuoja ir vis kartoja: "Mano bolis!"

kaip džiugu girdėti,bus mamai padėjėjas rolleyes.gif ir vardas jūsų pagranduko retas:)
aš po vestuvių vėl į kasdienius darbus kibau,šian vln ermitaže vos ne pusė dienos doh.gif verandai plyteles rinkausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 08 07, 21:22)
kaip džiugu girdėti,bus mamai padėjėjas rolleyes.gif  ir vardas jūsų pagranduko  retas:)
aš po vestuvių vėl į kasdienius darbus kibau,šian vln ermitaže vos ne pusė dienos doh.gif verandai plyteles rinkausi ax.gif

As, jau pagaliau, issirinkau ir plyteles, ir laminata, ir parketlentes visam pirmam aukstui thumbup.gif Viskas jau sudeta thumbup.gif Bet dar manes laukia antras aukstas doh.gif
Bent jau man plyteliu rinkimasis - varginantis uzsiemimas doh.gif Vis vazinedavom po parduotuves su mintim, kad siandien jau tikrai nusipirksiu.... bet deja, vis kitoj parduotuvej pamatydavau grazesniu, nei pries tai buvau issirinkusi doh.gif
Atsakyti
Laba
Kaip jums šią naktį diskoteka lauke?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2013 08 09, 10:00)
Laba
Kaip jums šią naktį diskoteka lauke?

Siandien nakti buvo super grazu doh.gif Vyresnelis miegojo mano kakla apsikabines biggrin.gif Mazajam buvo visiskai tas pats biggrin.gif

Bet va musu Galos priedelis sudege siemet antra karta verysad.gif
Atsakyti