Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčionių rajono mamyčių plepesiai

Su mokslo metų pradžia 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
Visos labai uzsiemusios, nes forume tylu, tylu.... biggrin.gif
Atsakyti
Visos užsiėmusios, kas tortais,kas buto įrengimu,kas konservavimu,gal kai prisnigs,tuomet visos sugūžės:)
Atsakyti
žvilgsne, vis pamirštu pasveikiniti tave su naujom pareigom thumbup.gif kažkada laikrašty skaičiau ir pamenu dar pagalvojau, kad kito žmogaus tokioje vietoje ir neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
kas per pareigos? ko nesigiriam ? aš kaip visad kazka svarbaus praleidziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 09 06, 23:04)
Visos užsiėmusios, kas tortais,kas buto įrengimu,kas konservavimu,gal kai prisnigs,tuomet visos sugūžės:)

Toks kvailas juokas sueme lotuliukas.gif Kai prisnigs - visos sniega kiemuose valys arba besmegenius lipdys lotuliukas.gif Ir vel nebus laiko forumui lotuliukas.gif

Atsakyti
Pabalsuokit, prašau, už Milaną (ji rankose laiko saugaus pirmoko pasą ir sėdi ant suoliuko

http://www.tavovaika...s.d?id=62214029

Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2013 09 10, 21:50)
Pabalsuokit, prašau, už Milaną (ji rankose laiko saugaus pirmoko pasą ir sėdi ant suoliuko

http://www.tavovaika...s.d?id=62214029

Padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2013 09 07, 17:30)
žvilgsne, vis pamirštu pasveikiniti tave su naujom pareigom  thumbup.gif  kažkada laikrašty skaičiau ir pamenu dar pagalvojau, kad kito žmogaus tokioje vietoje ir neįsivaizduoju  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif amžinai maža veiklos lotuliukas.gif Vami,tu rajono spaudos neskaitai už tai ir nežinai tongue.gif

QUOTE(ritat29 @ 2013 09 10, 12:40)
Toks kvailas juokas sueme  lotuliukas.gif Kai prisnigs - visos sniega kiemuose valys arba besmegenius lipdys  lotuliukas.gif Ir vel nebus laiko forumui  lotuliukas.gif

nu nevaryk gerai lotuliukas.gif pamažu ateisim tikrai,tegu sniegą diedai valo cool.gif bet vat dažniau žiūriu realybėj susitinkam,nei čia tongue.gif

QUOTE(N@tasha @ 2013 09 10, 21:50)

padaryta smile.gif

Nu tai ar atvarysit pas mane į kiemą į mamyčių turgelį?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 09 13, 12:47)
Nu tai ar atvarysit pas mane į kiemą į mamyčių turgelį?

Jei tik bus geras oras ir vaikai nepriestaraus lotuliukas.gif "paleisti mama pasiganyti" - butinai atvarysiu thumbup.gif
Atsakyti
neskaitau verysad.gif neprigyja man laikrasciai verysad.gif

ir as kaip rita, jei su vaikais susitarsim tai atleksim, vienai but paprasciau ax.gif smalsu pasidairyti, o ir reikia palaikyti tokią gražią idėją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2013 09 13, 13:30)
Jei tik bus geras oras ir vaikai nepriestaraus  lotuliukas.gif "paleisti mama pasiganyti" - butinai atvarysiu  thumbup.gif

QUOTE(VAMI @ 2013 09 13, 14:35)
neskaitau  verysad.gif neprigyja man laikrasciai  verysad.gif

ir as kaip rita, jei su vaikais susitarsim tai atleksim, vienai but paprasciau  ax.gif smalsu pasidairyti, o ir reikia palaikyti tokią gražią idėją  thumbup.gif

EEE, ne tik pasidairyt reikia,bet ir dalyvaut lotuliukas.gif
Atsakyti