Labas vakaras, kaip suprantu visos ruosiasi ziemos miegui...
Tylu.... ramu...
as tai suledejus
namuos vos 13-14 laipsniu
bet va nuo šiandien jau bus šilta, pagaliau sulaukem šildymo
bet va nuo šiandien jau bus šilta, pagaliau sulaukem šildymo
Sveikutes
As vel pas jus uzsukau kaip vaiduoklis
, reiktu aisku dazniau, bet kazkaip vis nesigauna
, na nieko tuoj dazniau sedesime namie tai ir laiko bus daugiau prie kompo prisest
Kazkaip tai liudna, temute visai nesneki, kaip jus gyvenat, kaip vaikiukai ar neserga? Mes tai jau dvi savaites kaip visi trys sirguliuojam(tai yra as su vaikais), o dabar ir teti dar uzkretem, bet tikiuosi jau greit pasveiksim ir keliausim kas kur i darzeli, mokykla...
Siemet ir mes jau nepajutom salcio, pradejom kurentis jau rugseji, o kai prisimenu bute, tai jau man budavo tragedija ruduo ir pavasaris, as tokia kuri laaaaaaaaaabai siluma megsta
.
Tiesa mamytes, galetumem dazniau pabendrauti per SM, atnaujinti albumeli, nors atvirai pasakius as jau pamirsau ir adresiuka
Siemet ir mes jau nepajutom salcio, pradejom kurentis jau rugseji, o kai prisimenu bute, tai jau man budavo tragedija ruduo ir pavasaris, as tokia kuri laaaaaaaaaabai siluma megsta
Tiesa mamytes, galetumem dazniau pabendrauti per SM, atnaujinti albumeli, nors atvirai pasakius as jau pamirsau ir adresiuka
QUOTE(vilkut @ 2013 10 19, 13:04)
Sveikutes
, reiktu aisku dazniau, bet kazkaip vis nesigauna
, na nieko tuoj dazniau sedesime namie tai ir laiko bus daugiau prie kompo prisest
Kazkaip tai liudna, temute visai nesneki, kaip jus gyvenat, kaip vaikiukai ar neserga? Mes tai jau dvi savaites kaip visi trys sirguliuojam(tai yra as su vaikais), o dabar ir teti dar uzkretem, bet tikiuosi jau greit pasveiksim ir keliausim kas kur i darzeli, mokykla...
.
labuuuu
Savi namai gerai,šildai kada nori ir kieknori
Kai tu persikraustei baldus gaminais ar pirkai?
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 10 21, 11:26)
labuuuu
mes tfu tfu tfu tik su snargliu,bet čia neskaitau,kad liga,einam į darželį su mielu noru.Savaitgalį dar vis gimtadienį didydsis šventę,o vakare baseine su tėčiu buvo,tai visas patenkintas
Sveikutes
As kai krausciausi, tai kiek liko savu, kiek uzsisakinejau internetu, o dar keleta gaminausi pagal mums reikalingus ismatavimus, pvz. spinta, stala vaikams...
Kaip sian niuru, lietus lyja, kazkaip net nuotaikos nera
QUOTE(vilkut @ 2013 10 21, 16:14)
o dar keleta gaminausi pagal mums reikalingus ismatavimus, pvz. spinta, stala vaikams...
o kur gaminaisi?
Bje vilkut su gražia liniuote
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 10 21, 20:57)
Jie jau tuo neuzsiima, deja, na tai atvaziuok ir pasiziuresi
Na jei tau atrodo, kad grazi linuote, tai didelis aciu
o as dziaugiuosi, kad busiu nebe viena su buriu vaikuciu pabiruciu
dar karteli sveikinimai tau, vilkut
Oi aciu aciu mergaites uz sveikinimus
Gero Jums mamytes savaitgalio
Sveikutės
atėjo ruduo, ligos prasidėjo. Vyresnėlį bekosintį į varžybas išleidau, o pati su temperatūruotu mažuoju namie sėdžiu. Vaikų rudens atostogos aiškios- namie lovoj su vaistukais
Daugiau naujienų mano padangėj nėra
atėjo ruduo, ligos prasidėjo. Vyresnėlį bekosintį į varžybas išleidau, o pati su temperatūruotu mažuoju namie sėdžiu. Vaikų rudens atostogos aiškios- namie lovoj su vaistukais
Daugiau naujienų mano padangėj nėra